🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 065
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 210
Любо стана най-големия фен и приятел на Ваня като видя, че тя пак ще става фермер Grinning Добре си хортуват двамата в последно време.

Нямам търпение за дуела между Жоро и киро. Искам да видя сблъсък на титани, защото съм сигурна, че ще е интересен дуел. Колкото и да не харесвам киро и упорито пиша името му с малка буква мисля, че добър на арената и както казва Жоро много събран. Аз знам изхода от дуела, но с кеф ще го гледам заради самата игра на участниците.

Също нямам търпение да видя Императора-гладиатор на дуел!

# 211
  • София
Ох дано Георги ни отърве от Киру.
Само на мен ли ми се струва ,че продукцията толерира треторазрядния?
Мен пък много ме усмихнаха двамата пишман-ратаи Simple Smile
Пламен не може да диша спокойно,ако не наруши някое правило.А мислителят още премисля как му се случи всичко това Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 17:33 от avicom

# 212
Аз тъкмо изгледах промото за тази вечер. Георги явно сериозно пада и се удря щото  Иван прозвуча като да се стресна. Нямам претенции кой ще победи в дуела, тъй като и двамата искам да си ходят,но дано не е нещо сериозно това с Жоро

# 213
  • София
Нахендри се яко Стефан. На 90% ще изберат него за първи дуелист, защото Пламен е по-харесван.
Дори и да му излезе късмета с Коцето (то битка за имунитет ще има само между Коцето и Любчо) все пак ще е тежък дуел в два дена. И следващата седмица пак ще е на дуел, защото Любо (ако не е на дуел тази седмица) автоматично ще е дуелист и е ясно като бял ден, че ще издърпа Стефан. Т.е. Ваня му го нахендри яко. Сам се наигра Стефан. То за това понякога не е много хубаво да се мисли прекалено много, а да се действа на момента.

Двоен аршин вътре с поредното наказание на Пламен. Трето наказание отнасят заради него. Но си го харесват и обръщат нещата на майтап. Представям си какво щеше да стане ако Ваня например я бяха хванали в прегрешение и да накажат групата. Това с махането на вратите на тоалетните е отвратително. Голямо унижение е за мен. По-добре да ходят в гората, а не там на показ.

Не исках този дуел, но се опасявах, че съдбата точно това ще отреди. Винаги така става уви. Двамата започнаха едно силно и мъжко съперничество и почти на финала на сезона ще го разрешат един път завинаги.
Това са двамата най-полезни фермери този сезон и който и да си отиде има риск да не могат да завършат навреме Арката. Тъпо. Трябваше Любо да е на дуел, не го виждах и срещу Кирил и срещу Георги.
На първия въпрос гласувах с третата опция, защото и двамата са топ дуелисти и полезни и просто ще се насладя на една оспорвана и качествена битка. Усещам и едно взаимно уважение и респект, като двама добри боксьори в тежка категория. И нарочно този път не гледам и промото, нищо не искам да ми показват.
На втория въпрос отговорих с Кирил, защото ми се вижда една една идея по-комплексен и координиран.
Кирил само от Пламен може да загуби и то само ако Пацо реди точките. Поне според мен. Рядко бъркам, но всичко е възможно, ще видим. За мен е 55 на 45% за Кирил, хм по-скоро 60 на 40 като реални шансове.

# 214
  • София
И аз гледах промото, Георги падна от високо и според малкото което се видя, падна доста лошо. Не съм сигурна, че ще има битка за гледане, той тръгна с голям хъс за дуела, но понякога съдбата взема решения вместо нас.
ПС Животът зад фермата - кой по ягодите се вълнува от Мирон, та да занимава зрителите как месел содена питка, може да се покажат неизлъчвани и приятни сцени, ама не ще вдигаме егото на мирончо.

# 215
Животът зад фермата е доста интересен. Аз го гледам като ми е случно.
Мирон не го харесвах ама интересно представя нещата. Непукист е. И домът му ми харесва Wink

# 216
  • при късмета
Ако пианката остане след дуела, при мен ще стане като миналата година. Ще искам да отиде на финал, само за да му видя физиономията на зрителския вот. Невестулката беше като попарена, въпреки, че е имала месец да чете отзиви за себе си от излизането до финала и ѝ дойде като гръм от ясно небе. Тя поне 1% събра, той няма да има и толкова. Колко пък ходещи по покриви може да събере за подкрепа?
Фермерския вот още не са казали как ще е, миналата година не ми хареса. Добра идея е да гласуват и от предишни сезони, но определено тези от настоящия трябва да са отделно и да излъчват гласуването и мотивите им

# 217
Стефан тотално ми се срина в очите вече.
Айде в случая с обсъждането на приятелката си Мартина, да речеш - подхлъзнал се, щото Живка си е провокатор. После ходи да се обяснява като ученичка - айде, примерно мир искал да има. ОК.
Оня ден сочи с пръст Ванчето, имитира я и се подиграва, докато уж я успокоява- да му простим пак, щото отново развя флага за мира и любовта.
Обаче след вчерашното му кахърене и плющене по челото, че видиш ли му провалила схемите Ванчето, избирайки го за ратай, той за мен се превръща в абсолютна мижитурка и безгръбначно. Какво е очаквал всъщност?
Единствено в дуела срещу Ивайло го харесах истински.

# 218
Стефан имаше късмет да играе на дуела срещу Иво, който е първичен и хич не мисли. Колкото и да играе с ума си Стефчо, срещу киро или Жоро, че дори и Пацо, просто няма шанс...

# 219
Само на мен ли ми се стори вчера, че Ваня като попита дали някой подкрепя вота на недоверие, на Стефан много му се искаше да вдигне ръчичката и сякаш беше на косъм? Някой друг с това усещане?

# 220
Стефан и сега има късмет - дърпа Коцето на дуел и толкоз. Другата седмица така или иначе ще е касапница.
Липсата на врата на тоалетната е голям плюс когато положението е "последния метър е най-напечено". Тоалетната хартия да не вземат - че да се ползват празни чували от цимент.

# 221
И аз съм на мнение, че продукцията харесва Кирил и прави всичко възможно да отиде на финал.

# 222
За кой ли, 536464 път, абсолютно неадекватно наказание от Продукцията (за Пацо)Първо,че това наказание е за директна дисквалификация,второ това наказание трябва да е персонално , и трето защо тоалетните? Защо директно не ги накажат да ходят без гащи 1 ден.
Абсолютна неадекватност

През цялото предаване още от самото начало все някакви нови правила измислят, а други променят както им е угодно.Едва ли и те си знаят правилата.
А съществуващите такива пък изобщо не се спазват.Пример думата на фермера изобщо НЕ Е ЗАКОН ,а трябва да ходи да им се моли на принцовете ,ако решат нещо друго

С две думи,същата работа както и в държавата.Пълна некомпетентност и неадекватност на така наречена Продукция.

# 223
Жорката и Киро що не поискаха наистина да си почиват преди дуела? Що не? Доста тежка работа вършат и то не от сега.

# 224
  • Sunshine state
Тази година си плюха на правилата наистина. Нищо не се спазва, всеки си прави, каквото си иска.

Общи условия

Активация на акаунт