🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 101
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Кой ви каза, че Стефан ще може да избира?

# 241
  • при късмета
Кой ви каза, че Стефан ще може да избира?
Миналата седмица изтеглиха женски дуел за извънреден. Имаше 3 жени, които не са ходили. Още когато определиха участничките в извънредния се разбра, че Ралица пак остава без дуел. Така Ваня трябваше да играе с нея, без да я избира. Но това е при условие, че освен нея остава само още една жена - Живка вътре. А сега в редовния дуел ще има избор, защото мъжете са повече. А ако Любо мине без дуел тази седмица, ще е задължително първия другата. Поне така мисля. И другата седмица ще има само дуели, защото в седмицата ще влязат 7 души и трябва да се редуцират до 4. Това са един женски дуел и 2 мъжки

# 242
Ралица и Живка бяха на дуел за имунитет. Ралица го изгуби и затова беше срещу Ваня. Сега между мъжете пак трябва да има за имунитет.

Как ще играят на този порой?

# 243
  • София
Ако Живка беше загубила,  Ваня щеше да играе с нея.

# 244
Дуел в такова време?! Рискът  от инцидент е изключително голям. Аз няма да гледам.

# 245
Дуел в такова време?! Рискът  от инцидент е изключително голям. Аз няма да гледам.
безумно. Георги падна вече.

# 246
  • гр.София
Колко лош човек трябва да си, за да подкрепяш така неистово Киро след това падане на Георги...
Не знам.
Нищо човешко не остана в нас.

# 247
Колко лош човек трябва да си, за да подкрепяш така неистово Киро след това падане на Георги...
Не знам.
Нищо човешко не остана в нас.
Кой подкрепя Киро след падане на Жоро?

# 248
Какво значи да викаш ,,пазете се,, Да си продуцент ,да правиш предаване вече седми път.Плюс други подобни.Да направиш арена под открито небе.Да направиш дуел при най неблагоприятни атмосферни условия и да не спираш да повтаряш ,,Пазете се!,,Така ли е формулиран и договора който подписват !?? Ама моля ви ,,пазете се,, Тъпо и безотговорно.Мирише на сеир.

# 249
Как няма да падне като всичко е мокро.
За мен първата му битка е изгубена заради това. А почна добре.

# 250
  • Стара Загора
Само за мен ли е ненормално да се провеждат битките  в дъжд и в разкалян терен ?
 P.S. Много бавно съм писала  и вие вече сте се възмутили. Най-добре ще е да  излезе Георги по здравословни причини.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 21:23 от wanconboy

# 251
Има ли спойлер за днес? Да знам изобщо дали да гледам ...

# 252
  • Другата България
Продуцентите са за съд.
Нищо друго няма да кажа.

Още съм на разговора на треторазрядния с дървото.
И монолога му колко прост е Гошо.
Простакът вика - "дръжте простака".
Класика.

Имам спойлер, но то не остана.
"Грандиозен дуел" предстои.

# 253
Само за мен ли е ненормално да се провеждат битките  в дъжд и в разкалян терен ?
Ами аз това се чудих преди време, Игри на волята почват юни-юли, а Фермата - август. Не знам защо не почват също по-рано.

# 254
май битката е решена с тази спешна помощ.

Общи условия

Активация на акаунт