🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 092
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 255
  • Разпиляна във въображението
Предполагам, че заради градината.

# 256
Щял да спре Кирил като падна Георги. Да бе да дето му викаш че е селяндур и т.н. Боже. Пуу. Дано Жоро е добре, но едва ли ще продължи. Жалко. Поне бе мъж на място. А не като Кирил злобар и егоцентрист.

# 257
Жалко за Георги...

# 258
Дано Георги е добре, всичко друго е второстепенно.

# 259
Продукцията падна под дъното. Човек пада от високо, те не само не спират играта, а Иван го окуражава да се напъва и да бърза.  Нямат съвест и дано, дано няма повече издания Фермата.

# 260
  • София
Те трябваше да спрат битката веднага след падането и да извикат лекар. Нарушиха правилата за първа помощ след падане от височина.

# 261
От всички ферми през годините, от всички участници, най-противния човек, участвал някога е Кирил. Гледам в момента и с нищо не изпъква, дори и в битката, освен с отрицателната енергия, която излъчва. Това е личното ми усещане. Не мога да проумея как има жена до себе си и тя не е избягала от него. Не искам и да мисля даже, че има дете и този човек ще го възпитава с поведението, което показа на екран! Дано жената и дъщеричката са добре, живеейки с такъв индивид. Имаше и още един такъв във фермата, но той отдавна е аут. 🤣
В днешният дуел съм за Георги. Обаче с това падане... Жалко, много ме е яд. Дано е добре.

# 262
  • София
Това не е първият човек,  тежко контузен заради И и А, сигурно няма и да е последният.

# 263
ГРОЗЕН ДУЕЛ! МНОГО! А Иван откри топлата вода! Здравето било най важното.  .Грозно

# 264
  • София
И сега Иван се оправдава, защото са сгазили лука - Жоро не бил поискал това, защото бил в адреналин! Айде, бе!

# 265
Осакатиха хората тия, за да спестят от закрита арена. Папагали некадърни.

# 266
Те трябваше да спрат битката веднага след падането и да извикат лекар. Нарушиха правилата за първа помощ след падане от височина.
За съд са тези. Никакво обезопасяване - поне каски могат да носят при тези игри.

# 267
Още не съм пуснала да гледам днешния епизод. Но вчера ми беше доста странно писмото на Ралица. Какви бяха тия четки за Киро и Ивайло, за Мартина?
А за Ваня нито дума. Аз ли съм пропуснала нещо или рязко е охладняла към нея?

# 268
Продукцията - тотална излагация! Трябваше веднага да спрат играта!

# 269
  • София
Надявам се Георги да е добре! Това, което се случи, е потресаващо! Пълно безумие е да се водят битки на открито в такова ужасно време! Безумие е да оставиш на преценката на дуелиста играта да продължи! Трябваше да спрат и да го прегледат веднага, а не да го питат дали бил добре.... Всеки е наясно, че адреналинът в много случаи пречи да се усети травмата веднага.Надявам се Георги да ги осъди тези идиоти.

Общи условия

Активация на акаунт