🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 058
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 300
Е, Киро, колкото и да е черен не е виновен, че Жоро падна. Нито е доволен да победи по този начин.

# 301
Много тъпо за Георги. Дано вече напълно да се е възстановил.
А Кирил и Любо да ходят на дуел един срещу друг. Няма да е честно първия да е със служебна победа и да се домъкне до финал ей така.

# 302
  • Mediterraneo
Е, Киро, колкото и да е черен не е виновен, че Жоро падна. Нито е доволен да победи по този начин.

Не е виновен Киро, но не е и за служебна победа. Изправят го срещу Любо и продължаваме.

# 303
Разбирам да се беше случило по средата на битките, ами то още в първата. Не би следвало да броят Киро, че е минал през арената, защото НЕ Е. И аз мисля, че трябва да играе срещу друг, но дали го вярвам, че ще стане - не, за съжаление.

# 304
  • Враца
Заради тези твари спрях да гледам,
но те налазват и темата, явно ще спирам и да чета..
Как може толкова простотия, злоба и гнусота ? Как може?

# 305
Стрина Ирина пита в Инстаграм какво отброяваме с последните дни на декември. Иде ми да коментирам, че отброяваме последните епизоди на най-слабия сезон Фермата. И дано им е последен.

# 306
И какво сега, хем жените да им висят на главата и да им казват на всяка крачка кое как да правят, ами и трябвало с подходящия тон. Де гиди гьостерица...

# 307
Повече от ясно е, че ще му дадат служебната победа. Така или иначе след тези битки един щеше да отпадне, сега съдбата по някаква причина се намеси и защити този жалък човечец. Но ако има късмета да се бори за зрителския вот се надява да изпита истинската "любов" на зрителя. Щото някак си до финал можеш да добуташ, но да спечели зрителя след такова човекопадение

# 308

Не е виновен Киро, но не е и за служебна победа. Изправят го срещу Любо и продължаваме.
И на мен ми се иска, но ако трябва да съм честна и да си сложа ръка на сърцето, в този двубой освен служебна победа не виждам каква друга може да има.

# 309
  • Другата България
Не знам Mеrri, надявам се- не, но ще видим какво ще кажат .
Ок.

Аз отново за И&A.
Все е било идиотизъм, все е било липса на мисъл за здравето на участниците, обаче това нещо, което видяхме през този сезон.....за първа година т.нар. арена на една гола голяма поляна, без никакъв навес, без никакво покритие, важно е да е голяма, защото...защото на нея ще има място за повече всевъзможни и буквално опасни съоръжения, които колкото и да са обезопасени, след като са на открито, а сезонът е такъв, няма спасение.
Не следва да си гений, за да предвидиш, че октовмри и ноември са месеци, които са непредвидими откъм метеорологични условия, и бронежилетки да им раздадат, тази дървесина се пързаля за страх, както видяхме въжетата също, и беше въпрос на време, просто на време. Да не говорим, че трябваше веднага след като този 100 кг. мъж падна така зверски, да спрат "шоуто" и веднага да извикат лекар. Те го оставиха да тича, да се товари, а после имаха наглостта в "междучасието" да се оправдават едва ли не, как са му предложили ....наколенки и каска!!! Върхът беше Иринин мъж с "можеше и по-зле да е". WTF?
Чухте какви са травмите на Гошо, не е само сътресението, още в началото на епизода писах, че е и със счупени ребра и счупена челюст.
Аз ако бях, щях да ги съдя. Или поне да опитам. И да ги накарам да ми платят подобаващо.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 22:41 от Merri_An

# 310
Ами може. Просто няма да има извънреден дуел. И без участие в елиминация остават Любо и Киро.

# 311
  • Mediterraneo
Е как каква друга, никаква победа, анулира се двубоя и се минава към следващия.

# 312
  • Варна

Кирил е мега доволен, така, както беше Любо, когато не го изтеглиха за извънредния.

# 313
Мартина чак сега почнаха да я показват. Харесва ми жената, но много я ощетиха откъм екранно време, правиха внушения, че е ужасен манипулатор и бездушна, Живка направо излъга за нея.
Тази година предпочитам на финала да са и трите жени. Наличните мъже не са ми като за финал.

# 314
  • Стара Загора
Е и?
[/quote]
То си е за вас
[/quote]

Личи си, че си нов във форумите. Не знаеш неписаните правила.

Общи условия

Активация на акаунт