🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 038
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
Не видях да е коментиран дуела довечера, който най-вероятно ще е между Кирил и Любо. Любо отпада, Киро ще изпълни условието да е минал през дуел .. Супер тъпо и нечестно. Радвам се, че кученцето е при Жоро, мъчно ми стана като гледах как стои и го чака.

# 451
  • ново
Ралица откъде има този откъс от писмото си? Този кадър го нямаше в епизода, току-що прегледах от линка на Мари. Просто ми стана любопитно.

# 452
  • Sunshine state
Просто им лъснаха машинацийките на И и А и сега поставят участниците в кофти положение, та да се обясняват.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 23:35 от Pupitka

# 453
  • София
Мда,като че страшно време щеше да им изядат 2 реда...
Аз за друго се сетих.Каски и наколенки определено имат.Дали не беше предния сезон,когато участник се контузи по време на работа.Извадиха ги тогава.
Но например в ИВ участниците са екипирани с няколко вида обувки.Какво им пречи да подсигурят.На Георги обувките бяха крайно неподходящи-твърди ,не с равна подметка,дори си мисля че точно те се оплетоха и хлъзнаха по проклетите въжета.И други примери имам от предишни сезони.Облеклото-както и да е,но за обувки може да се погрижат.

# 454
  • earth
Представете си - Ваня се регистрира тук (анонимно) и започва да пише обиди към себе си. Ние си мислим, че това е някой от конкурентите и (Иво, Живка, т.н.) и се настройваме срещу тях.

Ако бях участник сигурно щях да го направя. Или нещо подобно.

# 455
Тука много далече се стига с конспирациите Grinning
Дреме му на който и да било от участниците за мнението на хората от бг мама,че да се регистрират заради това. Дори и хората да ги мразят,ще ги хейтят 2 седмици,всеки от тях ще извлече каквото може докато се говори за него и после всичко ще потъне в забрава

# 456
Много насериозно се взима тая тема, изобщо не смятам, че някой от участниците пише тук. Нито смятам, че на участниците им дреме за мнението на бг-мама.

# 457
Много насериозно се взима тая тема, изобщо не смятам, че някой от участниците пише тук. Нито смятам, че на участниците им дреме за мнението на бг-мама.
Абсолютно! Grinning Най ми е смешно някой като защити някой , и се почне “Ти си Иво, Ти си Ваня, Ти си ...” и се почва дирене на всичките коментари на човека и разни конспирации Grinning

# 458
А някъде пускано ли е клипче само с кучетата?
Аз гледам заради тях най-вече и даже си връщам по няколко пъти, но искам още и много😍

# 459
  • при късмета
Бъркаш. В 5 сезон пишеше Красимира и за малко се включи щерката. Миналата година Дана пишеше. От миналата година пише и участник от 4 сезон, няма да казвам кой, защото още е активен в темата. И всички писали тук са потвърдили, че всички участници четат. Ако не им пукаше, дали щяха да го правят

# 460
Защо пък да не пишат? Нали си имаме такива участници от минали сезони в темата. А за четене - сигурна съм, че всички четат. Може би не тук, но във Фейсбук със сигурност.

# 461
Бъркаш. В 5 сезон пишеше Красимира и за малко се включи щерката. Миналата година Дана пишеше. От миналата година пише и участник от 4 сезон, няма да казвам кой, защото още е активен в темата. И всички писали тук са потвърдили, че всички участници четат. Ако не им пукаше, дали щяха да го правят
Изброени все жени, които сме любопитни по природа ,пък и повече ни вълнува какво мислят за нас. Някой дали мисли сериозно, че Кирил,Ивайло или който и да било мъж от този сезон ще седне да чете бг мама Joy

# 462
  • Вестерос
Мартина го каза това за Пламен, не Живка
Все тази, Мартина, Живка и двете се виждат с чека и гледат как да очернят някой, който ще се хареса повече на зрителите.

# 463
И Паулина се е включвала в темата.

# 464
Иван също твърдеше , че четат и тук от продукцията.
Дали е бил той персонално, или някой от екипа ...Но четат.

Общи условия

Активация на акаунт