🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 087
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 465
Представете си - Ваня се регистрира тук (анонимно) и започва да пише обиди към себе си. Ние си мислим, че това е някой от конкурентите и (Иво, Живка, т.н.) и се настройваме срещу тях.

Ако бях участник сигурно щях да го направя. Или нещо подобно.
Представям си го и още как. Ванчето е голяма хитруша. Миналата седмица се хванах като шаран на кукичка, че е паднала от Ралица, когато беше пуснала някакъв пораженчески пост, че човек не винаги печели, понякога и губи. Laughing Joy

# 466
  • earth
За мен интерестният въпрос не е дали участници се регистрират, а как биха могли да манипулират общественото мнение по форумите.

# 467
  • София
Много насериозно се взима тая тема, изобщо не смятам, че някой от участниците пише тук. Нито смятам, че на участниците им дреме за мнението на бг-мама.
Абсолютно! Grinning Най ми е смешно някой като защити някой , и се почне “Ти си Иво, Ти си Ваня, Ти си ...” и се почва дирене на всичките коментари на човека и разни конспирации Grinning

И двете сте в грешка и то голяма.
Темата е много силна (не само тази, а всички теми по родните ни риалита в секция Телевизия) и се чете от продуцентите и голяма част от участниците. Аз лично съм получавал благодарности на лично съобщение от участници за положения ми труд и са ми пожелавали успех с моята мечта да отида във Фермата. Но няма да цитирам имена, защото искат да са анонимни.
Защо темите в Бг мама са важни? Защото са по-истински от фейсбука, където има яко фалш и много неразбрали хора и защото тази тема много по-лесно може да се следи. Първо, мненията са много по-малко (но достатъчно много) и в един форум, много по-лесно може да се прочете кой какво е написал. Във фейса ходи ги следи тези чаршафи с хиляди мнения (90% от които са псувни или хейт) и става трудно да се ориентира човек. И дори и да има нещо смислено, как да го го откриеш сред толкова много плява?

Вече са ви отговорили кои участници са писали тук, има и други, но не се разкриват.
В последната тема за Сървайвър пишеше участник. В темите за Игри на Волята имаше двама бивши участници, които се знаят с имената си и са писали. В темата за Един за друг също са писали участници. И т.н.
И всяко едно уважаващо себе си предаване би трябвало да се интересува от преобладаващото мнение в най-големия форум в България и сред най-големите изобщо в Европа. Защото то е показателно за немалко неща.

п.п. Забравих да добавя и самият Иван, който пишеше в темата за Съни Бийч.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 20:28 от Diavolo

# 468
Един от новите профили призна, че е Ваня.😀 Така, че и тя чете и пише, освен ако потребителя не се е пошегувал.😂

# 469
  • earth
Щом от продукцията четат, аз предлагам следната анкета to catch their attention:

"Според вас защо е допуснато дуелите да се провеждат при такива опасни условия? Защото Иван и Андрей са:
1) Гадняри (предимно)
2) Некомпетентни (предимно)
3) И двете по равно
4) Нито едно от двете."

# 470
Аз пък съм отец Кирил, чада мои Blush

# 471
Дяволо, пиша в тоя форум от 18 години. Не му отдавай чак такова значение. Чисто статистически е нормално от двайсет човека двама да пишат тук, най-вероятно и преди фермата са писали. Удобно е да се сондира мнение и толкоз. Куцо, кьораво и сакато пише тук и всеки си има мнение. Което не е критерий за нищо. Още по-непонятно ми е как се ровят и търсят профилите по соц мрежите на тия хора. Тва пък е абсолютен абсурд за мен.
Не се заяждам, както казах - всеки с мнението си.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 20:53 от Iseis

# 472
Те не се безкрай форумите, в които се обсъжда даденото предаване - ФБ профила на Фермата, тагване/споменаване в личен профил в социалните мрежи, ако той не е заключен обаче, публикации в партньорски медии - предаванията работят с ПР агенции, които им правят мониторинг на отразяванията. Така че, да, четат Simple Smile

За влияние на общественото мнение съм по-скоро скептична - за продукцията е важно сезонът да има достатъчно рейтинг, за да са доволни телевизията и рекламодателите и ако може без някой имиджов скандал - недай си боже да почине участник, има такива случаи, а само такива, свързани с участниците. Те отделно си имат сключени договори и после с месеци ще ги търкалят по разни предавания на медията - я сутрешен блок, я нещо друго.

# 473
Аз пък съм отец Кирил, чада мои Blush
Аз съм на баба Дешка, на етърва и братов син. Малкия, щото големия е много прост.

# 474
  • София
Победител ставал...

# 475
Само, който не е пукал ребра, не знае каква болка е дори при обикновено движение, а камо ли да цепиш и режеш.. Предполагам, че от шока не се усеща в началото, но на Жорката евала му правя!

# 476
  • Другата България
И сега продукцията тънко изнуди тези двамата да се изправят един срещу друг.
Евала!

# 477
Аз съм доволна, че ще са на дуел. Така трябва.

# 478
И сега продукцията тънко изнуди тези двамата да се изправят един срещу друг.
Евала!
Какъв друг ход би бил по-добър?

# 479
  • Другата България
Аз съм доволна, че ще са на дуел. Така трябва.
Снощи ви го намекнах само, защото имаше убедени в противното.

Общи условия

Активация на акаунт