🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 004
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 525
Не казвай хоп, преди да си скочил

# 526
Понеже не ми се смята до 3 часа, Ванчето нещо губи ли, ако няма право на глас?

# 527
  • Другата България
Към написаното за Стефан, което преувеличих малко, смятайки, че той е инициаторът на ситуацията - а той е само участник, прибавям абсолютно неадекватната Ваня, която наистина толкова се главозамая и повярва, че от нея зависи едва ли не това кой ще стигне на финала, че накрая без да се усети ще се озове в позицията на Любо.
Ето до това води нереалната преценка на един човек за него самия.
Затова липсва Гошо - пръдльо, простак на моменти, по-скоро простоват, обаче здраво стъпил на земята и знаещ какво може и кога трябва.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 22:43 от Merri_An

# 528
Ех, Ванче, Ванче… вЕрно са ти отрязали главата от към кръста.
Да. не забравяме , че същото направиха Джоки, Пламен и Коцко.Пламен даже хронично явно си е нарушавал правилата…
И това оневинява Ваня?

# 529
  • Вестерос
Oф Ивайло само тази Ваня ти е в "устата", както и вътре беше. Ще реши човек, че си тайно влюбен в нея, ама тя се дърпа. Обсесията е лошо нещо  Grinning

# 530
  • гр.София
Ваня като е виновна за какво да я оправдаваме? Да си понесе последствията за нарушението

# 531
Ех, Ванче, Ванче… вЕрно са ти отрязали главата от към кръста.
Да. не забравяме , че същото направиха Джоки, Пламен и Коцко.Пламен даже хронично явно си е нарушавал правилата…
И това оневинява Ваня?
Виновна е точно, колкото всички останали.Всеки греши.Ама няма да е зле да се научиш да прощаваш, защото така не се живее, с гарес към хората.
Кажи сега за Джоки и Пламен нещо, как така те сгрешиха, а Пламен даже многократно.Каквото за едните, това и за Ваня.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 22:32 от ДХ3

# 532
  • Вестерос
Защо викат на Мартина Джоки? Заради джуките и силикона ли?

# 533
  • Другата България
Ваня като е виновна за какво да я оправдаваме? Да си понесе последствията за нарушението
Разбира се, че ще го понесе.
Обаче прецака Стефан, който дали имаше час време да се зарадва, че извънредния дуел го постави в доста изгодна позиция, и след много малко - хоп, троп, отново Ваня го върна на земята и на Стефко му потънаха гемиите. Никаква идея нямам какво ще е наказанието, наистина Ваня не е първата със сметките, за мен по-шокиращо беше това как след всички заявки за успешно второ фермерство, при положение, че трябва да се подготвя обичай, тя седи най-невъзмутимо със Стефан и Живка и крои планове и сметки кого кога ще изпрати на дуел, кой ще стане следващия фермер, той какво ще направи....като опиянена от властта си и толкова повярвала си, че от нея едва ли не зависи всичко, че забрави за това, че е фермер на седмицата и има задължения!
Буквално Любо в женски вариант!
Та, че не става за фермер Ванчето - очеизвадно не става.
Тя е родена за принцеса, и ако може да е шефче, ама само да седи и да хубавее, и да делегира отговорности, без тя самата да поема такива.

# 534
Оооо, Ванчето нарушила правилата.... Значи цяла седмица ядоха лимони и горчица, тайни любовни писма и две седмици сополи, рисуване в калта, пикаене на отворени врати заради многочасов престой в тоалетните, вербална агресия и обиди... На фона на това 3те точки на Ваня са като виц.

За Стефан не ми е жал - той така се овъртоли в схеми, че ми стана неприятен още преди няколко епизода. Най-важното му е как ще му се подредят точките. Сигурно и на другите им е важно, но на него направо му потъват гемиите.

# 535
Познавам човек като Ваня, който си живее на “Мелмак” и хич я няма връзката с Хюстън.Не е лош човек, ама много отвеян и наистина дразни.
Моят опит- избягвам го и така си решавам проблема.Та Ваня ми е точно такава, добродушна и човечна, но трудно прави взаимовръзки и е ясно, че дразни, но ако я побутваш пак ще се върне в орбита.Така се действа с такива хора.Трудно, но не невъзможно.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 22:45 от ДХ3

# 536
Понеже не ми се смята до 3 часа, Ванчето нещо губи ли, ако няма право на глас?
Ванчето се е издънила и няма право на глас за дуела на ратаите ли?

# 537
  • Другата България
Всичко това не омаловажава победите ѝ на арената и мъжката битка на нея, всички до една заслужени, макар и срещу слаби противници. Там тя се раздава на макс, и с удоволствие я гледам. И наистина ако има някой, който заслужава победата и финал заради представяне на арената, то това е именно Ваня.
Обаче останалото - цъ.

# 538
Защо викат на Мартина Джоки? Заради джуките и силикона ли?
Не, идва от Джокондата. Не знам защо, но те я оприличават на Мона Лиза.😀

# 539
  • Вестерос
Честно казано от всички дето са там съм за нея.

За МАртина- омг...

Общи условия

Активация на акаунт