🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 793
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Коцето всички ги направи на глупаци.

# 1 021
Tik tok,

Това е интересно предположение,не ми мина през ума. Да видим.. дано е така.

Някой тук се оплака, че Сия и ивайло ще видим отново. Ами Сълзата?!?!? това няма да го издържа!

# 1 022
  • при късмета
Коцето всички ги направи на глупаци.
Май само Любо направи на глупак. Другите заради Любо поеха ангажимента да го пазят, не заради Коцето

# 1 023
Вярно, как пропуснах Сълзата.😂😂😂 Дано вече се е центрирала, събрала и настроила и да не реве пак. Ама едва ли.🤣

# 1 024
Кирил е доста глуповат всъщност. Малко ъпгрейтната версия на Калоян от миналия сезон с фейсбук лафчетата. Кирил по-скоро е чел оттук-оттам няколко страници в Уикипедия и си мисли, че е много интелигентен. На няколко пъти сравнява съфермери с исторически личности, които грам нямат нищо общо. Например мисля сравни Живка с владетел известен с културните си постижения, а по това, което говореше беше очевидно, че искаше да я нарече голям стратег, използвайки историческа личност, която обаче изобщо не се асоциира с военна стратегия и успехи.

Точно Живка описа неговата "интелигентност" много добре. Включвания, които са ни в клин, ни в ръкав. Използва много фрази, които самият той не е сигурен какво означават, но понеже и другите не са наясно, остава впечатлението, че уж, е много умен, защото използва непознати изрази. На няколко пъти в течение на предаването други участници са го питали какво означават някои от думите, които използва, или какво по-точно има предвид с някой израз, а той само смотолява нещо, защото горкичкият сам не знае.

# 1 025
С уговорката, че също не харесвам въобще Коце -  щом е успял да убеди по-силните от него, че трябва да го пазят, значи заслужава да стигне до финал. Победител не е речено, че става най-силният в дуелите. Още повече, че Коце е победил в два дуела, 2-3 пъти беше ратай, не може да кажем, че не е бил активен във Фермата.

А Кирил цял сезон не си излезе от зоната на комфорта, майстореше си в неговата област, нито веднъж  не е бил ратай, на косъм да му се размине и дуелът /само благодарение на "мъжеството и доблестта му" не прие да е победил пострадалия Жоро/, фермерството му беше успешно, защото никой за нищо не е е посмял да му се опъне /да не би да е седял в кухнята и обора да контролира  какво и как се прави/  и вече подходящ за финала.

# 1 026
Офф, Сълзата ако влезе и аз ще си спра телевизора. Не мога да я гледам тая драма куин.

# 1 027
С уговорката, че също не харесвам въобще Коце -  щом е успял да убеди по-силните от него, че трябва да го пазят, значи заслужава да стигне до финал. Победител не е речено, че става най-силният в дуелите. Още повече, че Коце е победил в два дуела, 2-3 пъти беше ратай, не може да кажем, че не е бил активен във Фермата.

А Кирил цял сезон не си излезе от зоната на комфорта, майстореше си в неговата област, нито веднъж  не е бил ратай, на косъм да му се размине и дуелът /само благодарение на "мъжеството и доблестта му" не прие да е победил пострадалия Жоро/, фермерството му беше успешно, защото никой за нищо не е е посмял да му се опъне /да не би да е седял в кухнята и обора да контролира  какво и как се прави/  и вече подходящ за финала.
Тя и Мартина е същата Не си излезе от зоната на комфорта.Нито като ратай я видях дейна,за фермер не си я и спомням даже! Проби матраците от лежане, единственото с което ще я запомня със сплетните и то без да си отваря тя устата Ако ги отвори,има няколко израза: мишкари,помияри, и ,,ще се пръсна ,,Толкова

# 1 028
Tik tok,

Това е интересно предположение,не ми мина през ума. Да видим.. дано е така.

Някой тук се оплака, че Сия и ивайло ще видим отново. Ами Сълзата?!?!? това няма да го издържа!

Ох, вярно, Сълзата как ще изтраем не знам, ама поне малко остава 😃

# 1 029
Сигурно ще вкарат всички за церемония кой от отпадналите на кого от финалистите ще си даде звездата от фермерство.

# 1 030
И аз съм на мнение, че който е стигнал до този етап го е заслужил. Поведението му е било в негова полза спрямо хората и ситуацията. Другите с действия или бездействия са го позволили.
В защита на Любо, а и на Пламен, та и за Ваня бих искала да кажа, че показват асеративно поведение и имат пълно право на такова.

# 1 031
  • София
Тази дума (асеративен) за първи път я чувам. Благодаря.

# 1 032
  • На морето!
Кирчо е най-гнусният и противен участник до момента. Надявам се да се успява да устоява на хейта така, както Ваня удържа фронта вече няколко седмици.

# 1 033
Тази година много явно си проличава "двойния" стандарт на продукцията, както и подкрепата към отделни участници.
Първо Киро- писмо от жена му за излъскване на имиджа/защо за никой друг нямаше подобно писмо/, кръщенето на дъщеря му/брадовчеда на Лора беше за параван/, неглижиране на вербалната агресия към една жена. Много отрано ни показаха кой е техния фаворит!
Гласът зад кадър няма да коментирам. Освен подбраните кадри,това беше още един начин да "манипулират" мнението на зрителя. Да ама не- хората отдавна са се пробудили!
Хора като Киро и Ивайло вече не са еталон за подражание, мутренското държание на Мартина не са "лицето" на майчинския инстинкт, такива като Коцето не се приемат от обществото /или си с едните,или с другите, или от два стола.../
Второ: мачото от Чикаго! Снощи в шоуто на Коцето, Мартина каза,че докато не са наближили фермата/" Ей там на завоя"/, никой от тях не е знаел каква е каузата тази година. Как тогава Любо успя да стане анонимен дарител,след като участниците нямат връзка с външния свят? Или за едни има правила,а за други не!
Моя фаворит не е вече сред финалистите,но от тези които са там стискам палци на Живка и Пламен!

# 1 034
  • На морето!
Аз сякаш Живка подкрепям-влезе, играе си играта, не залита, не изпада в дупки или емоционални кризи, не се поддава на манипулации, не използва лични истории и драми отвън и не върти любов. Чудесна е.
Предават обаче тази година е зле. В другите сезони финалните седмица ми бяха много интересни, в този даже и за фон не го пускам вече. Кирил го отрови, каузата с е изгуби, не се доближава изобщо до първите сезони.

Общи условия

Активация на акаунт