🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 582
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Стара Загора
Сега като слушам Мартина как обяснява играта  и дава напътствия на Коци, ми хрумна обяснението на факта , че Мартина имаше много малко синхрони . Ами защото тя трудно навързва повече от 3 изречения , има беден речник, не може да обяснява, силна е само в "мутренските" разговори. В общи линии това зависи от средата, в която се движи.

P.S. Много ми е неприятно като си помисля, че ако Пламен спечели наградата, Теодора ще е залепена за него ( тя вече май се ориентира натам ). Само заради  това не искам Пламен. И какво .... знам само кои не искам да спечелят. Отврат !

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 21:07 от wanconboy

# 1 066
  • Вестерос
Пламен ако не беше залитнал за Теодора си е сигурен победител на Фермата, сега обаче като излиза инфо, че е с нея.. блякс.. само губи.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 21:03 от Tiffany А

# 1 067
КоцЮ много дразнещо говори, едва го изтърпявам.
КирЕ с неговите л*йняни монолози...

# 1 068
  • Буркина Фасо
КоцЮ много дразнещо говори, едва го изтърпявам.
много нежен ми се струва. Smiley

# 1 069
  • София
Голям мъж, а му говорят и се отнасят към него като с глезено дете. Много ме дразни този Коце, дори начинът, по който говори и интонацията му ме дразнят.

# 1 070
Ехе, Пламен как ги закова тези единайски.😂

# 1 071
  • Разпиляна във въображението
Ужасна агитка са Мартина и Кирил. Неприятно ми да ги слушам и как коментират Пламен, когато играе. Другата агитка пък помага на Коце. Пламен щеше да има по-силна Ферма и хубави двубои, ако беше в групата около Живка и Жоро. Теодора му изпи акъла, чак един час плакал за нея в тоалетната!!! Simple Smile

# 1 072
  • Вестерос
Ужасна агитка са Мартина и Кирил. Неприятно ми да ги слушам и как коментират Пламен, когато играе. Другата агитка пък помага на Коце. Пламен щеше да има по-силна Ферма и хубави двубои, ако беше в групата около Живка и Жоро. Теодора му изпи акъла, чак един час плакал за нея в тоалетната!!! Simple Smile
FlushedJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
omg

Коцето ми се вижда паднал духом.

# 1 073
Мартина и Киро горят от желание да се отърват от силната конкуренция на Пламен за финала. Обаче чрез Коцьо ли, сериозно Joy

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 22:22 от Iseis

# 1 074
  • Бургас
Чудя се в кой момент на умопомрачение на наш Коцко му хрумна да участва в това предаване, толкова е нелеп

# 1 075
Пламен ако не беше залитнал за Теодора си е сигурен победител на Фермата, сега обаче като излиза инфо, че е с нея.. блякс.. само губи.
В какъв смисъл е С нея?! Тя нали семейсво, деца.. беше драматична😂
Иначе за финал виждам него или Живка.

# 1 076
  • Велики Преслав
Ура, най-накрая този трол си тръгна.

# 1 077
Наистина ли са заедно?!
Нали бяха ред сълзи, ред сополи, та мъж, та дете , та голяма любов в Чикаго?!
/ тресе ме чисто женско любопитство Joy /

# 1 078
Юхууу...Най-хубавото на Фермата 7 е, че следващата седмица е последна 😂

# 1 079
  • Вестерос
Taка говорят "злите" езици Wink Танко бил махнал всичките им общи снимки от инстаграм

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 00:20 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт