Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Декември 2021 (Тема 17)

• 116 618
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Аз харесвам бижута на други хора. Почти никакви не нося.
Грубо изказване на киселата мома, но по принцип, бижутата насочват погледа към мястото и ако има бръчки, несъвършенства се забелязват. Обеците, може би са различни, защото отклоняват от лицето и ушите.

# 1 051

За мен би трябвало да са забранени и за жени със сбръчкани ръце. Огромният пръстен жестоко подчертава дъртата ръка.
1/4 от мароканските алжирските жени се скриха в къщи да се срамуват от едрите си бижута и остарелите си ръце.

То голям праз,  че киселица казала, че не харесва големи пръстени на сбръчкани ръце Laughing

Е то пък голям праз, че  со уот ще каже, че някои потребители са откровено невъзпитани и оставят неприятно усещане, че искат да принижат някаой, да го нагрубят. Даже съм сигурна, че са съвсем посредствено облечени. Со уот на живо не е срещала тесногръд човек истински добре облечен. Цветово координиран да, но с вятър не. Грозно от жена за жена да се говори така нали? Знам.

# 1 052
  • Бургас
Някои хора много обичат да се правят на интересни.Това е тактика, влизаш, правиш мини скандал, разбунваш духовете и те запомнят, ах колко оригинално.Номер две.

# 1 053
Научих нещо ново от вас Simple Smile Никога не съм знаела какво е "английско закопчаване"!
....

Има и тип "руско" закопчаване с върбило. Wink Аз него предпочитам, най -удобно ми е, но въпреки това не мога да спя с обеци, ако не ги сваля преди лягане си ги намирам в завивките на сутринта. През нощта ги махам в полусън, без да се усетя. Simple Smile

Относно "марковите чанти". Човек няма ли "глава" за такава чанта /и не стига само това да е красива/ с нея изглежда  като свиче със звънче. Надявам се да сте ме разбрали правилно. Simple Smile Не e само до имането на чантата, трябва си и още нещо....Stuck Out Tongue Winking Eye

Ау, и като се сбръчкаме /това ни чака всички, дай Боже да го доживеем/ ще си режем ли ръчичките!? Или ще ходим с ръкавички като английската кралица. Joy
Момичета, хайде да мислим малко преди да пишем!

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 09:09 от Sysly

# 1 054
Хайде сега тези, които са грозни да не носят маркови чанти Simple Smile.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 09:50 от G.Savova

# 1 055
по принцип, бижутата насочват погледа към мястото
Точно така! Това правило важи за всички части от тялото. Шия, деколте, крака, талия. Аз избягвам да акцентирам на места, които не са ми в най-добрия вид. Напоследък дори се замислям да спра да използвам ярки лакове. Но аз съм на 50+, момичета с 10 години по-млади все още имат хубави ръце. С удоволствие бих носила ръкавици. Жалко че тази епоха отдавна е отминала. Simple Smile

# 1 056
  • София
Е що да е отминала? Три сезона подходящи има, поне за навън.

# 1 057
Ре, при мен сезона е само един и то около два месеца Simple Smile

# 1 058
  • София
Ре, при мен сезона е само един и то около два месеца Simple Smile
Ти сега кво?  Искаш да завиждаме ли? 🤣
Азиатките носят ръкавици и през лятото. Мъка им е да не хванат тен.

# 1 059
А не, не искам да дразня. А и различно е ръкавици като аксесоар или защото ти е студено/не искаш тен - това пък съвсем няма как да ми се случи при 40+ жеги Joy

# 1 060
Аз понеже се разпознах в сбръчканите ръце, искам да споделя, че ми дреме на половия орган за мнението на разни киселици. Вече беше коментирано тук, че след определена възраст може да избираш - хубаво лице или хубаво дупе. Аз съм избрала 😂

# 1 061
  • пустинята Гоби
Баба ми носеше златен пръстен със скъп камък, харесваше ми, въпреки че ръцете й реално си бяха типично бабешки ръце. Моите пръсти са ужасни - освен, че са дебели (супер слаба съм) са и криви (по рождение). Нося един нежен пръстен на безименния пръст и туй то. И аз харесвам злато, особено за пръстени, но може би, ако не бях толкова дебелопръста, щях да нося и други метали.

# 1 062
Всъщност има много слаби дами на възраст, повече от нас, дами, които със стил се открояват и компенсират това, което годините са променили.
Не ми се търсят снимки но едва ли има някой, който не е срещал " сбръчкана" дама, която е уау и бръчките се забелязват едва след като първоначално впечатлението е от общото излъчване.
Аз умишлено не съм носила бижута и грим през живота си, защото не обичам да привличаме внимание. ( баща ми казваше: всички наопъки ти на терсене Joy) Харесвам обаче и тенденцията при бижутата почва да се променя. Ето пускам снимка на не идеални ръце със следи от атопична реакция и без крем. Знаете малко над 40 съм но и никакви специални грижи за ръце не съм полагала от крем понякога зимата и доста експлоатация от глупави домакински задължения.
Киселица сама се знае и се е кръстила адекватно Blush.

# 1 063
Обичам големи бижута, нося големи бижута, самата аз съм голяма и на ръст и на години.Пука ли ми -не.Важното е аз да се харесвам , и да се чувствам добре в старата си кожа.🤗🙃✌️

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 18:27 от bubanka

# 1 064
  • Sofia
На 40+ би трябвало да сме надраснали суетата и комплексите, да живеем в хармония с всичките си несъвършенства и да сме по-толерантни към чуждите.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 11:09 от Karen

Общи условия

Активация на акаунт