Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Декември 2021 (Тема 17)

• 116 546
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 1 035
Хей, на снимка една ръка може да изглежда много по- кофти отколкото реално е. Всеки си има предпочитания.
Аз харесвам да нося един, но забележим пръстен.
Също харесвам и едри бижута за врата, но на мен не ми отиват.

# 1 036
Имам приятел златар, който ми е забранил да нося бижута от сребро …
Не харесвам големи бижута нито на себе си и много рядко на чужди ръце. Нося дребни и нежни бижута, а на работа само един чифт обеци с винт.

Припознах се! Simple Smile Не е съвет от приятел златар, просто не харесвам друг метал. Имам няколко вида прекрасни обеци, но нося само златните си халки. Не са големи. За Коледа си бях поръчала и го получих мъничък малтийски кръст - харесвам го зради различната форма, не заради религиозни причини.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 09:21 от MagniМ

# 1 037
Няма да казвам какво каза този приятел, че ще настане война в темата Simple Smile.
Не обичам да нося тенекиени и пластмасови бижута.

Мариета, единствения начин една сбръчкана ръка да не си личи дори и на снимка, е да я минеш с някой филтър Simple Smile.

# 1 038
Защо се трият моите мнения, никого не съм обидила?
Пак да повторя:

Какво за заглавието на темата? Съгласна съм, че всеки има право на всякакъв стил, па било той и лош Simple Smile Както и да изкажа мнение като всеки потребител в този форум Simple Smile
И откровено казвам, че огромните пръстени върху сбръчкани ръце, според мен, стоят грозно...та какво толкова е станало?
Киселица, покажи се да видим твоя стил. Както писах - аз съвсем откровено ще си кажа мнението.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 23:36 от Sweta

# 1 039
  • На острова
В тема за 40+ няма как да показваме ръце с кожа като бебешко дупе. Някои ще са повече, други ще са по-малко сбръчкани. Такъв е живота.

Темата е за споделяне - обсъдихме го вече, къде по-дипломатично, къде по-тактично. Премълчаването влиза в последните две. Коментари относно признаците на стареене (с което ние вече сме наясно) са меко казани, не етични, да не кажа обидни.

# 1 040
Вече не нося обувки с ток /или само по изключение /, а преди не слизах от тях. Сега съм само на равни подметки. Бели нямах и си купих на супер цена.
Тази чанта е мой тип като размер и функционалност.

И какво, да не се носят големи пръстени на сбръчкани ръце?! Що за глупост! Не разбирам тази заядливост.
Много харесвам големи пръстени, но от чисто практична гледна точка си нося само голямата венчална халка. Ужасна снимка, но вече толкова години продължавам да съм силно пристрастна.

# 1 041
Аз не мога да разбера защо се засегнаха толкова някои хора ....
Ама носете си каквото искате, това, че аз не харесвам това или онова, вас какво ви касае, наистина не разбирам...
То голям праз,  че киселица казала, че не харесва големи пръстени на сбръчкани ръце Laughing
Важното за киселица е, да не слага огромни пръстени на собствените си сбръчкани ръце...за вашите не и пука, ама понеже е във форум, може да си каже мнението, както хиляди други потребители Laughing

Обаче едно искам да кажа.... да се грижите повече за ръцете си

# 1 042
Грубичко беше Simple Smile Да, всеки може да каже мнението си по начин който иска. Но тук сме оформили едно малко форумно общество и сме да кажем деликатни. Simple Smile

# 1 043
Аз не мога да разбера защо се засегнаха толкова някои хора ....
Ама носете си каквото искате, това, че аз не харесвам това или онова, вас какво ви касае, наистина не разбирам...
То голям праз,  че киселица казала, че не харесва големи пръстени на сбръчкани ръце Laughing
Важното за киселица е, да не слага огромни пръстени на собствените си сбръчкани ръце...за вашите не и пука, ама понеже е във форум, може да си каже мнението, както хиляди други потребители Laughing

Обаче едно искам да кажа.... да се грижите повече за ръцете си

Киселица, думи, думи - снимка няма. Сега аз, която съм също от форума, как да си кажа мнението за теб? Нито съм те виждала, нито те познавам.

# 1 044
Аз не си спомням да съм изказала мнение за някого...или греша? Конкретно дала ли съм име или просто съм изказала мнение за нещо?

# 1 045
Аз не си спомням да съм изказала мнение за някого...или греша? Конкретно дала ли съм име или просто съм изказала мнение за нещо?

Шегуваш се, ..... нали?

# 1 046
Шегуваш се, ..... нали?
Не, цитирай къде съм казала, че някой конкретен потребител не трябва да носи пръстени
За кого?

# 1 047
Еее, то и баба знае с чанта Dior, Gucci и YSL - на всеки аутфит върви 😁
Ъммм, аз не съм съгласна, че коя да скъпа и маркова чанта ще върви на всеки аутфит Simple Smile
Додох примери чанти в какви форми, цветове и стилове съчетават често с бели кецове. Тези показаните специално ги прави всяка втора фирма за чанти, има ги във всеки ценови сегмент, а кой колко пари дава за чантите си си е негова работа.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 04:28 от Agent Provocateur

# 1 048
Не, цитирай къде съм казала, че някой конкретен потребител не трябва да носи пръстени
За кого?

Цитирам твоите думи от преди малко:

За мен би трябвало да са забранени и за жени със сбръчкани ръце. Огромният пръстен жестоко подчертава дъртата ръка.

A за кого си казала тези думи няма как да знам, не чета мисли.
И с това приключвам

# 1 049
  • София
Аз след много търсене миналата година си намерих подобна на Диор пистолет чантата. Супер е, обаче нещо ме дразни формата и големината и не я нося.
Не се включвам в спора, защото не нося никакви пръстени.

Общи условия

Активация на акаунт