Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Декември 2021 (Тема 17)

• 116 549
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София

Обици обичам с камъни и перли. Имам всякакви със злато или сребро. Любимо закопчаване английско, защото много ги губя.
И аз само с това закопчаване не ги губя. Винтчетата ми отлитат за макс 2-3 седмици. Имам и едни малки халкички, за третата дупка на ухото, те пък нямат разкопчаване.
Обичам големи бижута:
Скрит текст:

# 1 021
Научих нещо ново от вас Simple Smile Никога не съм знаела какво е "английско закопчаване"!

Mimi, честити ти чанти И добри дела!

Вече и аз прекрачих възрастта за тази тема, но изобщо не се чувствам на 40. Не знам, дали е странно?!
С каква чанта препоръчвате да се носят тези обувки?
Не, не е странно, аз успявам да се чувствам учудващо незряла и доста наивна на моменти, въпреки почетните ми 46.

Белите кецове се превърнаха в последните 10-15 год в най-универсалната обувка за всички и ги стилизират буквално със всичко. Лично аз съм доста консервативна и не бих взела класическа структурирана бизнес дамска чанта, но за сметка на това всяка по-малка или мека чанта, кросбодита всякакви, раници. Най-общо казано чантата се съгласува с тоалета, а не с обувките! И това е много изявена тенденция, не само при кецовете. Ще потърся набързо илюстрации:

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 16:51 от Agent Provocateur

# 1 022
  • На острова
Еее, то и баба знае с чанта Dior, Gucci и YSL - на всеки аутфит върви 😁

# 1 023
Бях запазила този колаж да покажа един комплект - обеци, колие, пръстен, които имам. Съвпада и с въпроса за подходяща чанта към бели кецове /харесвам и нося/.
Ето го:
Скрит текст:

# 1 024
Има професии при които бижутата на ръцете са забранени. Показаните са ми много огромни, може би за по- едри жени стават. Аз не бих ги носила.
За мен би трябвало да са забранени и за жени със сбръчкани ръце. Огромният пръстен жестоко подчертава дъртата ръка.

# 1 025
Има професии при които бижутата на ръцете са забранени. Показаните са ми много огромни, може би за по- едри жени стават. Аз не бих ги носила.
За мен би трябвало да са забранени и за жени със сбръчкани ръце. Огромният пръстен жестоко подчертава дъртата ръка.
Прочети пак заглавието на темата, ако обичаш.

# 1 026
Какво за заглавието на темата? Съгласна съм, че всеки има право на всякакъв стил, па било той и лош Simple Smile Както и да изкажа мнение като всеки потребител в този форум Simple Smile
И откровено казвам, че огромните пръстени върху сбръчкани ръце, според мен, стоят грозно...та какво толкова е станало?

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 22:23 от Анонимен

# 1 027
  • София
Белите кецове са толкова задължителни, че чак ми се отщяват. Нахални са и те преследват навсякъде. Взех си едни и ги хвърлих след година носене и то рядко. Между другото стоят адекватно със скъпи дрехи с безупречна линия и хубави материи... и аксесоари - иначе са си едни маратонки или там кецки.

# 1 028
Ръцете издават възрастта. Вчера гледах една артистка, която ми е наборка, в лицето направена, обаче ръцете й...мда. Мен възрастта не ме притеснява, важното е аз да се харесвам.

# 1 029
Момичета, поръчах си такава чаша и чайове заедно с нея. Въпросът е  ако някоя от вас има тази или подобна дали може да се слага всякакъв треволяк в контейнера?

# 1 030
Ръцете издават възрастта. Вчера гледах една артистка, която ми е наборка, в лицето направена, обаче ръцете й...мда. Мен възрастта не ме притеснява, важното е аз да се харесвам.
Шията е другият издайник.
Следват коленете в моята класация

# 1 031
Ръцете издават възрастта.
А, не съм съгласна. Simple Smile Моите са сбръчкани от 20 години. Нямам никаква излишна мазнина(само за ръцете ми се отнася) и това е причината. Ама си нося и големите пръстени.

# 1 032
Имам приятел златар, който ми е забранил да нося бижута от сребро …
Не харесвам големи бижута нито на себе си и много рядко на чужди ръце. Нося дребни и нежни бижута, а на работа само един чифт обеци с винт.

# 1 033
Я пак да уточним...темата за споделяне на мнения ли е или за премълчаване? Laughing

# 1 034
Хубавите ръце са като хубавото лице. Никога не остават незабелязани.

Общи условия

Активация на акаунт