Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Декември 2021 (Тема 17)

• 116 595
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Agent, много одухотворено и красиво е водолейчето ти! Да ни е здрава и да прелети с лекота през тази възраст по-силна и опознала се!

Пинк, ако има жена, на която топлото сетче стои добре - ти си тази! Много лежерно и красиво се е получило.

# 946
  • София
Честита да е щерка ти Агент. Много здрава и щастлива.

# 947
Агентче, и от мен честит рожден ден на дъщеричката. Много красиво момиченце, като кукличка е, да ти е жива и здрава!

# 948
Агент, прекрасна девойка имаш! Да ти е здрава и благословена винаги! 🌺🥂

# 949
Агент,да ти е жива,здрава и много успешна.

# 950
Агент, честита да е рожденичката! Умна и красива да расте, да е здрава да приватизира гардероба ти. Two Hearts

# 951
Тюркоазената рокля ми харесва,  но не бих дала 150 лв за вискоза.
В този сайт повечето рокли са от вискоза. Купихме бална рокля на дъщеря ми оттам за 290 лв, чиста вискоза, ама като я изгладихме стана хубава абитуриентка

# 952
Вискозата изобщо не е лоша тъкан. Води се синтетична заради начина, по който се извличат нишките, но се произвежда от целулоза (дървесна или от памук) и има качества като на естествените материи. Биоразградима е, дори и да не го пише с големи букви на етикета, което е нов трик за печалба от незаслужени заслуги, понеже вискозата по принцип винаги е била биоразградима. Wink

# 953
  • Sofia
Не казвам,  че е изкуствена или лоша тъкан, а че тази цена не и съответства.

# 954
Вискозата е ок. И роклята ми харесва.

# 955
Благодаря ви за пожеланията! Дано!

Тази седмица си взех от оптичката първите ми прогресивни очила и ми е едно леко кисело в устата. Очила /или лещи нося от дете, но прогресивните са като индикация за една възраст, дето не ми се вярваше, че е зад ъгъла. Колко време ви отне да привикнете с тях?

# 956
Агент, аз съм с такива от 2-3 години. Бързо се свиква, за около 2 седмици при мене. Но се чувствах странно в началото, че въртях глава...Joy

# 957
Много бързо свикнах с моите - няколко дни. И аз въртях глава в началото. Но определено са много удобни.

# 958
Благодаря ви за пожеланията! Дано!

Тази седмица си взех от оптичката първите ми прогресивни очила и ми е едно леко кисело в устата. Очила /или лещи нося от дете, но прогресивните са като индикация за една възраст, дето не ми се вярваше, че е зад ъгъла. Колко време ви отне да привикнете с тях?
Ооо, мен много ме боля главата докато свикна с тях - някъде около месец.
Но после свикнах и вече 8 години не съм вдигала диоптъра Simple Smile

# 959
Не можах да свикна, може би грешката ми беше ,че не им дадох шанс цял месец, а няколко дни се опитах и така си стоят в кутията няколко години вече. Даже диоптъра ми се е вдигнал оттогава, но сърце не ми дава да ги хвърля. Получавах главоболие след няколко часа,което значи че гледам през силния диоптър за четене и така ,може би трябва пак да поръчам ,но с по -големи стъкла за да ми е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт