Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Декември 2021 (Тема 17)

• 116 591
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 960
  • Виена
Уф, очила... Аз съм на съвсем друга вълна, вече се приготвям за пролетта.

# 961
Прекрасни обувки. Честито.

# 962
Не казвам,  че е изкуствена или лоша тъкан, а че тази цена не и съответства.
Не че е толкова важно, но когато я поръчках беше с още -30% надолу, така че ми излезе около 100 лв. За 150 и аз бих се замислила дали да я купя Grinning
Днес мисля да я разходя, дано ми се получи...

# 963
Толкова обсъждане на 👗, зарадвай ни с една реална снимка Blush.

# 964
При нас заваля първия сняг, като приказка е! Но идва пролетта и е редно да се подготвяме за нея! Браво Бомболино, много хубави обувки и също толкова добре ти стоят! А откъде са, че точно тока ми харесва?

Преди десетина дни си поръчах тези боти с такъв ток
... и ги върнах. Едвам обух само левия крак. Колко подобни боти пробвах тази есен и все изпитвах затруднение при обуването им.Така и не разбрах дали са удобни при така центрирания ток. Сигурно са!
Тези бяха по същия начин, мъъъка и при обуване, и при събуване. Но обуя ли ги, няма по удобно нещо, обаче ги  върнах. 250 лева за такъв тормоз при елементарно действие за нахлузване на обувки е неоправдан.

И преди съм споменавала, че десния ми крак ми е проблемен, още повече че в последно време го усещам като изтръпнал в областта на подбедрицата. Утре имам час за невролог, че май имам прищипан седалищен нерв според GP-то. Дано има лечение, че искам да нося токчета.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 13:09 от Pink Dress

# 965
Такъв ток съм носила преди 28 години. Жалко че нямам снимка от тогава. Една идея по висок беше. Пинк, при вас сняг, а при нас цъфнали бадеми.

Скрит текст:

Пих кафе на слънчице, но нямаше кой да ми снима кецовете Joy Само по тениска под коженото яке, което носих на ръка на връщане.

# 966
  • Виена
https://www.cparavano.com/collections/black-pumps/products/c-buckle-white
Ето от тук са, има ги и в амазон някои от моделите.Обувките са от кожа, изключително мека, супер удобни са. Метнала съм око и на още два модела, ето тези

# 967
Магни, не ми ми разбивай сърцето, моля Grinning Nие още не сме се откопали от вчерашната буря, имаме скромните 50-ита см сняг обаче, очакваше се да е доста по-зле. Някои места са ударили 80 см. Навън е -13С, но се усеща според метеоролозите като -20С заради ледения вятър.
https://boston.cbslocal.com/2022/01/29/blizzard-2022-who-has-the … on-massachusetts/

Bombolino, много кипри обувки! И чанта!!
Не помня кога за последно съм носила толкова елегантни. Дори в офиса. Covid-induced модна стагнация Simple Smile

Пинк, този тип боти май се води най-общо Челси (Chelsea boots), въпреки, че ти си показала едни с kitten heels и един чифт класически western. Заставката от стегнат ластик позволява (донякъде) удобното им обуване - имай едно наум, че този ластик леко се поотпуска с течение на времето и става малко по-лесно, но разбира се, ако дизайнът е такъв, че е почти невъзможно обуването от самото начало не си заслужава да провериш дали ще стане по лесно след месеци. За киттън токовете не мога да кажа нищо - не е мой стил и никога не съм носила.

Аз си харесах едни боти за дъжд, но разбира се, са умалени и сега издирвам моя размер. И на моя крак и на приятелката ми стояха много по-добре, отколкото може да се предположи от пръв поглед!

PS Благодаря за съветите за очилата, ще се опитам да съм по постоянна, макар, че познавайки се няма да ми е лесно. Особено сега в студа ми е много неприятно да нося и очила и маска, та все посягам към лещите.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 14:57 от Agent Provocateur

# 968
Толкова обсъждане на 👗, зарадвай ни с една реална снимка Blush.
Ето реални снимки Simple Smile.
Извинявам се за качеството, на слаба светлина толкоз... моля, не ме цитирайте, ще ги трия Simple Smile
Скрит текст:
Благодаря на всички Wink

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 08:04 от Elanor

# 969
Elanor, харесва ми рокличкита! Аз бих я носила с плътен черен чорапогащник или с по-високи ботуши.

Ето така на мен лично ми изглежда по-елегантно:
Скрит текст:

bombolino, много мадамски са пантофките, със здраве да си ги носиш! А цветът е просто мечта! Heart Eyes

# 970
  • София
Аз дълго мислих дали да си поръчам би фокални стъкла, в края на краищата поръчах по-хубави за късогледството, а пък като съм на телефона, ги свалям или гледам под тях.
Роклята стои перфектно, не е толкова лъскава.

# 971
И не е толкова къса:)
На моделите все стоят като туники
Но не е ли прекалено тънка за зимата ?
А като стане времето като за нея, вече не е за ботуши…

# 972
  • София
На реална снимка много ми харесва роклята. Вискоза не обичам, защото много се мачка. Ако е бленд, вече е друго.

# 973
Харесва ми аутфита с роклята Hands Ok Hand. Аз носих подобен, с боти на платформа бях.
И предложенията на Sysly харесах.

Вискозата, както Барба писа е естествена материя създадена от човека. Предимно от дървесна каша се прави. Носи всички качества на дървото - хигроскопична, дишаща, приятно се усеща... Имам дрехи с вискоза, даже умишлено я търся в състава. Една лятна блуза ми е любима - италианска, 100% вискоза, лека, красива, събира се в шепите ми, съхне за нула време, не се мачка.
Вискозата държи цена /зависи и от обработката разбира се, което важни и за всички останали тъкани/.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 19:14 от Sweta

# 974
Агентче, рожденичка ли си имала? Да бъде здрава и щастлива, както и останалата челяд! ♥️

Пинк, много добре ти се е получил комплекта от шивачката! А топли ли наистина? Може и да си споделяла, но четох малко отгоре-отгоре последните страници.

И на Бомболино обувките много ми харесаха, честито!

Аз едва утре ще подам глава навън след карантината, нищо не ми се купува, а даже и не ми се излиза, странна работа. Предполагам, че за 2-3 дни ще си вляза в ритъм.

Вдругиден настъпва годината на тигъра. Ето какви цветове трябва да носи всяка зодия в годината на тигъра, за да имате късмет, ако изобщо смятате да се съобразите с препоръките. За мен дават ярко жълто, аз такава дреха нямам ни-ед-на!

Lucky colors for 12 Chinese zodiac signs in 2022:

Rat: red and blue
Ox: red and yellow
Tiger: orange, black, and blue
Rabbit: green, purple and orange
Dragon: yellow and white
Snake: tangerine, cyan, and silver
Horse: green, blue and red
Goat: bright yellow
Monkey: white and baby blue
Rooster: yellow
Dog: yellow, black and grey