Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Декември 2021 (Тема 17)

• 116 564
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 975
Grinning
Rabbit: green, purple and orange
Grinning Grinning Grinning
Ще трябва да купя онази зелена чанта, видяло се е Wink

Мерси за пожеланията, McKitty!

# 976
Agent, как е времето там, толкова страшно ли е, колкото по новините?

# 977
Момичета, в голяма чуденка съм. Никога не съм носила бижута с камъни, но сега изведнъж искам такива. След доста ровене се спрях на тези и просто не мога да реша кои да са. Та може ли мнения?

# 978
От опит - аз имам много сребърни бижута и обичам комплекти - НО трябва да се пробват!
Също кога и къде ще се носят - официални ми изглеждат.

# 979
Всичките ми харесват на мен. Най- много първите. Приличат ми на черен хайвер, а аз обичам асоциации.

# 980
Аз нося само сребро и малко кожа, но всичко е в друг стил, доста по-масивни. Но децата ми подариха колие на Пандора, та си поръчах и гривна. Много отдавна не си бях купувала и сега пак ми влезна мухата. Няма да мирясам, докато не купя нещо. 😂

# 981
Вторите!
Ще ти дам мнение и за сайта, понеже имам от тях едни бижута. Идват 1:1 с това, което е на снимката, но при по-често носене камъчетата се отлепват. Имам 1 обеци, които съм ги носила почти през ден и след една година им паднаха камъчетата и вече са грозни.

Оп, пак пиша във вашата тема, извинявайте! Мислех, че съм в модните консултации. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 982
За мен първите са най-универсални за елегантна визия и с дънки, тениска, сако. Най ми допадат
Много зависи от дрехите и цветовете, с които ще се съчетават.

# 983
  • I want it all and I want it now.
Вторите много са нежни.
Пьрвите са универсални😉 всеки има такива.

# 984
На мен ми харесват последните. Различни са.
Но аз нося малко по-друг стил

# 985
Ооо, пръстените са много мой стил. В момента съм само с този

Просто ми се доиска нещо различно. Ще го мисля и утре.

# 986
Трябва да мериш на ръката си и да видиш кой пръстен ще ти седи добре. Същото се отнася и за обеците.

# 987
Съгласна със Савова, докато не си ги видиш на своите ръце/уши в съчетание с привичната прическа/дрехи не можеш да кажеш (освен ако не носиш силно подобни, които знаеш че ти харесват И отиват). А какво ни харесва на нас няма значение.
На мен например показаните ми харесват, въпреки, че знам че нито едни от показаните от Оля Ник в първия и пост няма да ми стоят и не бих ги носила. Но бих ги купила и подарила с удоволствие на приятелка, която носи бижута в такъв стил. Пръстенът от втория пост е мой тип, както и големите пръстени на Мариета.

Agent, как е времето там, толкова страшно ли е, колкото по новините?
От вътре, на топличко и сухичко не изглежда много зле, но има райони, които ги е засипало много по-зле от нас. Но през 2015 беше къде къде по-зле... апропо, последните остатъци от купчините с лед през 2015 се стопиха на 2 ЮЛИ Wink

# 988
Последния комплект от мен. Наистина е различен.

# 989
И аз съм за първия модел, много ми харесва, бих си взела и за мен.
Аз нося златни основно, заради работата, там няма да се погледне с добро око на едри и прекалено официални бижута, но извън работа нося подобни комплекти и много ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт