Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Декември 2021 (Тема 17)

• 116 554
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 990
Имате изисквания към бижутата на работа? Много странно, за първи път чувам за такова нещо.

# 991
Мими, като каза работа, та ме подсети. Мисля, че те видях по една от телевизиите, не помня коя в късната емисия новини във връзка с някакъв сакатлък на плажа. Може и да бъркам, но по принцип съм голям физиономист. Simple Smile

Агент, пропуснала съм РД на дъщеричката ти /ах, този редактор! Беше ме поправил на катеричкаJoy/ ти. Да е здрава, да има безгрижно детство и много да те радва!
Май пропуснах и още някой, но на работа ви чета ОФ и после минавам под диагонал, и пропускам. Blush

А, и комплекта на Пинк много ми хареса! Пинк, стои ти перфектно! Ако има жена на която това чудо да ми е харесало, то това си ти!
И аз искам, ама още не се напъхвала в такъв, та не знам....

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 14:52 от Sysly

# 992
Аз обожавам камъни, но купувам само вкопани, лепени- не.

# 993
Сисли, не бъркаш! Wink Аз бях!
Изискване за бижута нямаме по скоро ще е неуместно с фрапантни бижута!

# 994
Мими, като каза работа, та ме подсети. Мисля, че те видях по една от телевизиите, не помня коя в късната емисия новини във връзка с някакъв сакатлък на плажа. Може и да бъркам, но по принцип съм голям физиономист. Simple Smile

Ауууууууу, подсети ме и мен, че го гледах и доста ми заприлича на Мими. Първо ми беше неудобно да питам, после забравих.
Да кажа- Мими, много си чаровна! Heart Eyes И браво за доброто дело!

# 995
Snake: tangerine, cyan, and silver
Нищо нямам в тия цветове, освен едно сатенено боди-риза в сребристо сиво.
McKitty, да топли. Тия дни съм го подносила яко - широко, комфортно ми е. Благодаря и на Sysly!
Olia, на мен ми харесват първия копмплект, както ги нарече Densi - хайвера!
Изпуснала съм те Мими!! Какво добро дело си свършила?
Агент, ти не си ли взела още зелената чанта?

Отивам на шивач, че закъснях с часа си...

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 16:50 от Pink Dress

# 996
Мими, кажи по коя телевизия да те гледаме?

# 997
  • София
Аз съм за първите. Другите ми идват кичозни. Като цяло бижутата със Сваровски камъни винаги са ми евтинеели като излъчване. Прекалено много блинг блинг. И почти винаги са лепени, не ковани

# 998
Има професии при които бижутата на ръцете са забранени. Показаните са ми много огромни, може би за по- едри жени стават. Аз не бих ги носила.

# 999
... Показаните са ми много огромни, може би за по- едри жени стават. Аз не бих ги носила.
Не съм съгласна. Не съм едра и съм с тънки пръсти, но нося едри бижута. Но зависи и от пръстена и от формата му.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 07:36 от Sysly

# 1 000
Хубави са, Sysly и много добре ти стоят.

Харесвам и нося бижута с камъни. Пръстен един, но голям /с тънки пръсти съм/ и обеци ежедневно. Лятото добавям колие и гривна. Комплекти нося. Харесвам добре изработените бижута -  фен съм на италианските и швейцарските майстори. Много добре работят -  красиво, със стил и качество.

Днес си купих това сако:
Скрит текст:
и пола към него /цветът е по кремав, едно към едно с един от цветовете на сакото:
Скрит текст:
На добро намаление са, за разлика от бялото сако на Зара, което взех на пълна цена. Малка компенсация се получи Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 19:30 от Sweta

# 1 001
А защо вече не се правят обеци с клипс?  От поне 20 години търся, nada.
Обеците не са ми предпочитани бижута, но ако е нещо семпло, изчистено, с клипс, бих се прежалила отвреме-навреме.

# 1 002
  • I want it all and I want it now.
Обици с клипс сьм купувала от Илиенци.
Има бижутерийни павилиони.

# 1 003
Хора, нищо особено не е доброто дело, това ми е работата, по точно една част от работата!
Скрит текст:
Спасявахме един делфин! Purple Heart
Предпочитам да не ме гледате точно в този репортаж Flushed, ставах от неделната маса, без грим, без червило, чорлава, защото хукнахме през глава. В косата бях като гръмнал бойлер!  Обещавам, че като има друг репортаж /при мен това се случва често/ ще пиша да гледате. Освен това много пъти съм качвала снимки и ме знаете. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 004
Браво, Мими. Много хубаво дело е това - да спасиш делфин.
Явно имаш интересна работа.

Общи условия

Активация на акаунт