С Дядо Коледа и Л@утербах на топло чайче в НЕМСКАТА тема/225

• 25 792
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Soft Click, браво!

След втората доза бях като болна, с доста странични реакции, над 39 градуса.

Имам си кой постоянно надлежно да ме информира за починали от инфаркти и какви лине злини, дето са  им се случили от / заради ваксините и бустерите. Колкото и да се опитвам да неутрализирам тази инфо, факт е, че ми влияе.
Балкай Бартокомляс, при мен повечето ваксинационни центрове вече предлагат само Модерна за моята възраст. Пфайзер е за лица до 30 г.,бременни и хронично болни.
А моите две първи игли са Пфайзер и ми се иска пак Пфайзер да си сложа.
Намерих един пункт, в който се предлагат и двете ваксини, без изрично условие за възраст и вид ваксина.
Побързах да си букна час преди и там да променят правилата, защото на другите места вече масово ги промениха.
Blеu , благодаря🤗
Mößbauer-Effekt, дано не те боли много. Ако можеш да се консултираш по телефона, за всеки слчай, според мен е по- добре.
Бързо възстановяване🍀🙏

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 11:05 от Катерица

# 556
Аз съм с две различни ваксини и двата пъти бях с леки реакции. Бустерът може би ще е Модерна, т.е. трети за мен вид. 😆

Катерица, и аз имам такива "информатори", но ми минава от едното ухо и заминава през другото.

# 557
Според Дорстен ще се наложи и пета ваксина. За шеста нищо още не казва. Бройките хвърчат , но много интересно в кои държави. Направо не мога да повярвам като гледам къде. Румънците имат инциденц 30 доколкото прочетох. И тук е по-добре даже.
Ние ще сме на грил на обяда. Баницата ни е готова с 10 късмета. Зелето с пуешко се прави. Салатите са наполовина готови. Т.е. праза с маслини, зехтин и доматено пюре е готов, печените чушки и зелената салата ще правим довечера. Тиквеник имаме , че ни домързя за баклава и ни стига .

# 558
Нямам против пета ваксина, но да си я сложа след минимум година, а не след 6 месеца.
Soft Click, ако има четвърта, Новавакс или Джонсън ще си сложиш? Grinning

# 559
  • Немция
Мьос, дано не е счупено или пукнато! Консултация не е зле да се направи или поне една снимка, не знам какви са ти оплакванията.

Синьо, ще погледна в нашия Реформхаус, но май не съм засичала липов чай. Не ми е  толкова належащ, понякога ми се пие такъв, от аптеката съм взимала преди години, беше приятен.
Иначе имам голям избор от чайове, редувам си го според желанието.

Белла, ние взехме готови баклави от турска пекарна, у нас няма кой да яде цяла тава. Улучихме леко подсладени, по наш вкус.

# 560
Бибит, може да пробваш да поври, и да го оставиш малко да покисне. Тогава липовият чай става наситено червен и по -ароматен.🙂

Аз точно се стягах да потеглям към ваксинацията и получих мейл. Добре, че го видях преди да изляза.
Скрит текст:
vielen Dank für Ihre Buchung. Leider gelten die neuen Termine erst ab Januar. Heute haben wir nicht geöffnet. Leider ist uns der Systemfehler erst frisch entdeckt. Bitte verzeihen Sie die Umstände. Ab dem 04.01.2022 sind wir dann in Degrloch täglich außer Montag und Sonntag  für Sie da.

Gerne können Sie dann ohne Termin vorbeikommen. Bitte zeigen Sie der Security diese Mail, dann müssen sie nicht anstehen.
Таман се бях настроила, че ще празнувам без шампанско. Е, види се, ще си сипя едно Дон Белисимо😂🍾
Пък бустерът, ще е след Силвестър.
Наздраве,  момичета!!!💗

# 561
Мьос, отивай на лекар, за да не стане някоя беля. Може да има нещо пукнато или счупено. Ревматолозите в България не са лоши, а и с немската ЕЗОК ще ти обърнат добро внимание. Изпитано.

# 562
Ще поизчакам сякаш. Благодаря за грижата, дами.

# 563
  • Немция
Катеричке, Grinning, празнувай на воля днес!

Аз, предполагам, пукнах пръст-показалец през лятото в България. Първоначално помислих, че е само ударен. В нормална обстановка щях да отида на снимка, обаче беше такава разгащена ситуация с мерките, масово маски не се носеха или се носеха погрешно дори и от медицински лица, че реших да си затрая, за да не лепна корона из болниците.
Щадях си пръста, мина ми чак след 2 месеца, за това и си мисля, че е бил пукнат.
За щастие всичко е наред с пръста сега.

# 564
  • Germany
МамаЕни, да е жив и здрав и твоя рожденик!
Мьос, дано не е нещо сериозно и да минава бързо!
Ние изпратихме големият на купон и почваме да се стягаме за нашият купон, За 1ва година партито няма да у нас и да ви кажа така повече ми харесва Simple Smile Единственият зор ще е после с прибирането, че ще сме в съседно градче, но аз така или иначе не мога да пия много напоследък, та ще ударя едно малко като отидем и после ще карам наобратно.
Весело посрещане, момичета!

# 565
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Весело посрещане на Новата година, момичета!

Дано догодина, ни бустери, ни Лаутер, ни корони ни занимават!

На рождениците честито на патерица, Мьос, дано не е сериозно!!!

Наздраве!

# 566
Катерица аз ако оставя липата малко и се @разлигавя@. Не го обичам така. 
Бибит и ние тиквеника не го направихме много сладък. Баклава по-нататък. Има време.
Ася хубави пожелания.

# 567
  • Берлин
За много години!!!

# 568
Сурва весела година,
догодина до амина!🥳🥂🍰

# 569
  • Германия
За много години!

Общи условия

Активация на акаунт