Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
По-хубав е от последните стартреци.Това за Орвил.
В еп.1 все още няма нови хоризонти,но в промото за 2 епизод ще изследват непознат регион.
Скрит текст:
Целият епизод се върти около робота(Айзък) и последиците от войната на неговите съграждани  срещу човечеството.Бях забравила,но припомнят и няма нужда да се гледат отново.
Запазено е чувството за хумор,но то не е на първо място,защото показват как екипажа се отнася към робота (тормоз) и как скърбят от загубата на близките си.
Робота решава, че всички ще бъде по-добре без него и  се самоубива,а това води до как различните раси се отнасят към самоубийството и осмисляне на ситуацията .Обаче измислят начин как да го върнат и истината се оказва по-различна.
А,да,представят новия пилот и ако някой ме пита има малка препратка към Морбиус(когато е гладен) или Веном,зависимост,кой сте гледали последно.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 19:35 от Tuon

# 361
Харесвам Айзък, даже ми е един от любимците Cry

# 362
Харесвам Айзък, даже ми е един от любимците Cry

Скрит текст:
Не плачи,виж какъв спойлер съм дала Blush
Обаче измислят начин как да го върнат ....
Всичко е хепи,това е Орвил,не е корейска драма.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 19:36 от Tuon

# 363
По-добре сложи спойлерите в скрит текст, защото някой сега ще напише, че не е искал да ги види Simple Smile

П.п. Феминистки прикуъл на Хищникът:

Не знам защо тези индианци говорят на английски. Според мен, това е проява на расизъм, спрямо индианската култура. Hushed

П.п. това е филм, а не сериал, излиза на 5-ти август на платформата Хулу.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 19:35 от pppqqq

# 364
Аз забравих, че е стартирал Орвил. Благодаря, че напомнихте, ще гледам.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 19:43 от Cafelate

# 365
Орвил още не са го качили там където го гледам онлайн, но пък са качили "Stranger things". Аз много го харесвам, та ще си го гледам.
"Ъплоуд 2" има ли къде да се гледа без да тегля и без да се регвам в някой сайт.
И за Местния извънземен 2 да питам също.
Нещо за "Карнивал роу" да се е чуло също така.
И на "Locke & key" имало сезон 2, ама аз гледах ли го, не съм ли. Май не. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 366
Аз не знам от къде може да се гледа, освен от Замунда.
За Ъплоуд скоро четох, че втори сезон бил толкова кратък, заради пандемията, но създателите му ще се постараят трети да е с повече епизоди.

# 367
Любим ми е "Орвил",щото в него има смисъл,да го кажа по детски семпло.

# 368
  • България
Попаднах на страхотен руски филм от три части.
Изгледах първа част.
Гогол. Началото

Името не е случайно. В центъра на събитията е писателят Гогол, който има свръхестествени способности и се налага да се бори против доста могъщ враг.
Започна кърваво, следваха 15 на минути скука и нещата започнаха да се случват.
Започвам втория филм, дано да запазят темпото.

# 369
Официален трейлър на 1899 от създателите на Dark.

Oтново с участието на Андреас Пийчман - Скитникът/Странникът от Дарк.
Феновете казват,че обърнатия тригълник също е показван в продукции на Бо Одар.
Скрит текст:
Предчувствам,че ще ми хареса.

# 370
1899 изглежда интересно, пък и щом е от създателите на Дарк. Знае ли се нещо за сюжета?

# 371
Бих го гледала, ако не е прекалено гаден (имам предвид, като някои хоръри).

# 372
Aни,коръб тръгва от Лондон към Ню Йорк,а всеки от пътниците му крие тайни.
Трейлрът носи усещане за Дарк - с машината и картините.
В интервю Бо Одар е споменал,че не обича да повтаря и може да няма пътуване във времето,но е обещал,че сериала ще е като пъзел.
Обаче на финла се вижда водовъртеж и как корабът плува към него...

# 373
  • София
Изгледах епизод 1 от сезон 3 на любимия ми, For All Mankind
https://www.imdb.com/title/tt7772588/

Някой следи ли го?
Това е алтернативен свят. Какво би се случило ако СССР бяха първите стъпили на Луната?
Реални исторически личности и събития се преплитат с измислени такива и по един много оригинален начин се обясняват промените, които биха настъпили за света. Като факта, че НАСА е приоритет номер 1 за САЩ, а не запратена в девета глуха и със силно орязан бюджет. Същото е и за СССР, за Китай, че дори за КНДР, които изоставят ядрената си програма, за да се надпреварват и те за Космоса.
Луната вече беше покорена, изследвана и поделена.
Сезон 3 започва там където приключи сезон 2: битката за Марс! Кой ще стъпи първи на Марс през 1996 г.
Да, 1996 г. а светът е напреднал много, просто защото не студената война е фактор, а войната за космоса и развитието на технологиите. 1996 г. имат таблети, все едно сме в 2016 г. Та такива ми ти работи.
Страхотен каст, операторска работа, ефекти, изобщо всичко е изпипано.

# 374
Гледах само първи сезон. Ако я нямаше Студената война, нямаше да има надпревара за Луната - защото това не носи никаква изгода, освен престиж.
Сега с новата Студена война, може да започнат наистина да се състезават за Марс Wink Само Путин да каже, че ще праща хора на Марс, американците ще пратят двойно повече, без да чакат Мъск.

Общи условия

Активация на акаунт