Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 210
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Рогозин е на нисък старт и е подготвил метлите.Може да си спретнат състезание по куидич.

For All Mankind звучи интересно и ще го видя.

# 376
  • Русе
Отдавна му се каня на For All Mankind. Сега е моментът да го изгледам, докато чакам последните серии на Stranger Things и се забавлявам с Орвил, който определено ми харесва повече от последния Star Track. Оби Уан направо ми е мъка за го гледам. Тежко оди, както както казват в една Северна република, но ще се гледа, няма как

# 377
Аз отскоро си направих акаунт в Apple и сега тепърва ще гледам For all mankind и Severance.
Отдавна си ги бях заплюла. Само да довърша the Rookie, Orville и the Boys

# 378
Аз от миналата година имам айпад и дълго време ми предлагаха да гледам безплатно за някакъв период, но така и не го направих. Продължих с торентите. Иначе на айпада много добре вървят сериали от Ви бокс Wink

# 379
  • София
Да, да, има си я студената война, но нямаме надпревара във въоръжаването, а в това кой ще спечели ''войната'' в космоса.
Като се замислиш има не малко логика във всичко това.
Изобщо идеята е отлична. Да, има някои кусури, ама това е така, защото филма се опитва да бъде много подробен и последователен, но така трябва. Да се уважават детайлите. Simple Smile

# 380
# 381
Lightyear на Пиксар (това е филмът за Бъз Светлинна година) се представя много зле в бокс офиса - има изгледи да е най-зле представилият се филм на Пиксар изобщо. До сега това е бил Колите 3.
За мен е разочароващо, защото мислех, че ще е готино космическо приключение. Доколкото разбирам, Бъз не се озвучава от Тим Алън, а от Крис Евънс, защото Тим Алън е консерватор (и съответно - не е бил избран за ролята, заради този факт, въпреки че досега той е озвучавал версията на персонажа в Играта на играчките).
Освен това, във филма има лесбийска двойка, която се целува и заради това, филмът няма да се излъчва в някои страни.

Като говорим за либерализъм Wink
Скрит текст:
- той не се набутва само във филмите и книгите - известният Астрономически часовник в Прага е бил реставриран наскоро - художникът е имал някои "специални" идеи, които се изразяват в промяната на всички картини. Неговите либерални възгледи личат най-ярко при Водолея, който от мускулеста жена, се е преобразил в тъмнокож мъж. От сериалите знаем, че това е любимото на либералите - да променят пола и расата на персонажите без никаква причина Joy :

В момента художникът по разбираеми причини се крие и не отговаря на обаждания.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 19:28 от pppqqq

# 382
  • София
pppqqq, това е отвратително. Развили ми вечерта Grinning

# 383
Мисля,че Колите 2,не третата част е с най-лошо представяне.Тройката светлинни години пред ужасът на Колите 2. Няма значение.
Дребното не пожела да го гледа и незнам как е,но все пак оценявам,че  в главната роля все още е бял мъж.

# 384
Изгледах финала на Жената на пътешественика във времето,тук ли го дискутирахме? Определено има нужда от поне още един сезон! И много ми хареса

# 385
  • Sofia
Изгледах финала на Жената на пътешественика във времето,тук ли го дискутирахме? Определено има нужда от поне още един сезон! И много ми хареса
Аз го следя. Започнах със смесени чувства, тъй като много харесвам книгата и избора на актьори във филма. В сериала са променили някои неща, които ми допадат и като цяло го гледам с интерес.

# 386
  • Бургас
Изгледах финала на Жената на пътешественика във времето,тук ли го дискутирахме?
Много харесах сериала и с удоволствие бих прочела чужди мнения. Тъй като съм по-скоро читател в тази тема (писала съм само веднъж тук), а и не искам да я утежнявам с многословни постове и прекаления си ентусиазъм:
Скрит текст:
Каня в блога си, тези които желаят да прочетат мнението ми за сериала и книгата - на дълго и широко...

https://stealingheaven13.wordpress.com/2022/06/04/%d0%b6%d0%b5%d … 0%bc%d0%b5%d1%82/

https://stealingheaven13.wordpress.com/2022/04/28/%d0%bf%d1%8a%d … 0%b3%d0%be%d0%b2/  
  Ще се радвам ако споделите тук повече за вашите виждания - относно темите, героите, визуалните решения, актьорите....

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 15:25 от lady Koup

# 387
  • София
Излезе сезон 3 на Чадърената академия Simple Smile

Глесах последния епизод на Стар Уорс, много ми хареса ама нямам никакво време да напиша дългото ревю и за това не пиша в темата.
По-късно тази вечер живот и здраве. Wink

# 388
  • Berlin
Задължително ще се гледа Академията. Мернах един 3мин. клип с един “бой” м/у двата лагера деца, оправи ми настроението за деня.😂

# 389
  • Бургас
Здравейте, изгледах първи сезон на Дарк и страшно ми хареса, но сега не мога да намеря от къде да сваля втори и трети. Има ли ги някъде или ще трябва да се примиря да гледам онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт