Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Здравейте, изгледах първи сезон на Дарк и страшно ми хареса, но сега не мога да намеря от къде да сваля втори и трети. Има ли ги някъде или ще трябва да се примиря да гледам онлайн?

В Зелка има и трите сезона. Влизате с профила си за Замунда

# 391
А аз не намерих From
И за академията...погледах малко и ми се видя, че бая копират стила на Магьосниците
Липсват ми Магьосниците Sob

# 392
  • Вестерос
Различни са, аз копиране не виждам. В академията са сираци със супер сили

# 393
Песните,някои шеги и т н , разбира се, че не говоря за сюжет. По скоро атмосфера и похвати

# 394
Изгледах финала на Жената на пътешественика във времето,тук ли го дискутирахме? Определено има нужда от поне още един сезон! И много ми хареса

И аз го изгледах и страшно ми хареса. Много харесвам Роуз Лесли и Тео Джеймс ( и половинките им също Joy), изобщо винаги съм харесвала британските актьори. Сериала беше за любовта, не толккова за пътуването във времето, но е страхотен.

Дали ще има втори сезон? И според мен трябва да има, защото останаха доста неизяснени неща.
Ще го гледам пак, много хубаво е заснет, абе всичко ми хареса. Тео Джеймс израства с всяка роля, освен, че е красив и секси е и много талантлив. Ако заради този проект е отказал втори сезон на Сандитън, прощавам му.

# 395
  • Бургас
Цитат на: Ани
.......
Дали ще има втори сезон? ...
[/quote
Официално обявиха, че "Пътешественикът ...." няма да продължи с друг сезон! Sad
Извинявам се, ако засегна някого с мнението си, но мисля че попиляващият критичен отклик, е поредното политкоректно изхвърляне в бранша. Лов на вещици, каквито всъщност липсват. Четох доста от публикувани в  "пресата" мнения на професионалнит кинокритици. Прави впечатление, че лошите оценки са преобладаващо на жени - необосновани с факти, предубедени и търсещи мръсотия и злоупотреба навсякъде и във всичко. Злъчни и подигравателно снизходителни както към актьорите, така и към сценария и режисурата. Мъжете критици са много по-обективни, емоционално отзивчиви към историята и чувствата на героите. Дори когато отправят критики, го правят с респект и уважение към чуждия творчески труд и визия... "Луди женки" прекършиха шанса за продължение - понякога се питам, дали въобще са чели първоизточника и дали са гледали целия сериал!?

# 396
  • София
И от какво толкова негодуват тези жени от критиката?
На мен много ми хареса. Какво толкова ги е подразнило.
Тц тц, луди хора, ей.

# 397
Дано сериалът да си намери нов дом!

Мисля, че не сме споменавали в темата - сериалът на Амазон по Властелина ще съдържа женски орки - било сексистко да са само мъже Joy Свръх-либералните коментатори из нета твърдят, че това не само е нормално, а най-вероятно много от орките в първите филми са били женски по начало, но никой не е забелязал.
Досещам се какво друго може да видим, щом имаме женски и мъжки орки (къде е иконката за повръщане?)... Trollface

# 398
  • България
... и са бели, включително синеоки.

Можем да се досетим какви ще са елфите.
И този сериал ще мине без мен.

# 399
Това синеокото сигурно е оркската Галадриел Simple Smile

# 400
  • София
Харесвам For All Mankind но това шоу тотално се продаде на либералите.
Този сезон буквално изведе на пълен пиедестал жените.

следват спойлери, не четете ако гледате!

Жена начело на НАСА
Жена президент на САЩ (и то лесбийка)
Жена стъпила за пръв път на Марс (афроамериканка). А не всеобщия любимец Ед. Но как ще е  Ед? Бял мъж, класически реднек от доброто старо поколение. Никакъв шанс. Страшно се ядосах на епизод 5! 😖

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 19:05 от Diavolo

# 401
  • София
Заповядайте в новата специализирана тема за всички филми и сериали на Марвел:
==> MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел <==

😊

# 402
  • София
The Lord of the Rings: The Rings of Power – Main Teaser | Prime Video

# 403
Елронд изглежда ужасно! И не само той. Унизително е за образите, изградени от Толкин.

# 404
  • София
Усещам как отново жени ще командват, а мъжете ще ги следват...

Общи условия

Активация на акаунт