Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 666
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Разпиляна във въображението
Не съм гледала финала на The Boys . Изпитвам силен конфликт с участието на Дженсън Екълс. Толкова много го харесвам, а той такива работи да прави.

# 406
  • София
Мъжете ще са лошите и ще ядат много бой от жените елфи и джуджета Grinning Не мога да срещна позитивен коментар относто видяното. Някоя друга добра дума за пейзажите. Феновете са на нож с Амазон.

# 407
Или ще са лоши, или ще са мухльовци. А Галадриел, която е велика магьосница, ще се изявява като жена-войн. Което е много обидно за всички жени, защото намеква, че една жена може да бъде силна, само ако върши типично мъжки неща.

# 408
  • България
Супер тъпото заглавие в труд казва всичко важно за съдържанието:
"Фенове съсипват първия трейлър на пропагандния сериал по „Властелинът на пръстените“! Вижте кадри от поредицата за един милиард долара на „Амазон“(ВИДЕО)"
Тъпо заглавие, защото не феновете съсипват нещо, а създателите на този сериал съсипват Толкин.
Иначе статията е добра, но не може да се даде линк.
Скрит текст:
Милиони фенове на творчеството на Толкин и епичния му фентъзи шедьовър „Властелинът на пръстените“ се присмяха на първия официален трейлър на сериала на „Амазон“ със същото заглавие. От корпорацията на Джеф Безос платиха 250 милиона долара само за правата на прочутото произведение, а общата инвестиция е за над милиард. С тези пари те превръщат една от най-великите книги в платформа за прогресивна пропаганда.
В пълно противоречие с митологията и естетиката на „Властелинът на пръстените“ кадрите ни показват черкнокожи елфи, джуджета и хобити, а женствената Галадриел е представена като някакъв брониран воин. Под видеото в YouTube вече има десетки хиляди коментари, които цитират прочута мисъл на Толкин: „Злото не е способно да създаде нищо ново. То само може да изопачи и унищожи това, което е изобретено или направено от силите на доброто“.

Тази сентенция пасва идеално на гаврата с „Властелинът на пръстените“, която „Амазон“ и модерен Холивуд правят. Но този път феновете са твърдо решени да отвърнат на удара.
Политически коректната прогресивна промивка за мозъци е планирана да излезе през септември тази година.

# 409
Те по-скоро хвалят феновете, че "съсипват", заглавието е леко подвеждащо Simple Smile
Имаше някакво приложение, с което могат да се видят Hands Minus1 в Ю туб - от платформата ги махнаха, за да направят услуга на либералите, но те пак са си там, просто не са на показ. Така че, ако ви харесва - може да цъкнете един Wink

# 410
  • България
Ясно ми е, че хвалят феновете и "съсипват" се използва в този смисъл, но с този вид същества не върви сарказъм, ирония, скрит смисъл.
Не го разбират, сега може да съдят този или онзи, че са им съсипали сериала. Joy
Хващат се за малко, преобръщат всичко и обвиняват.
Виждаме всичко това и в политиката.
И понеже се нагледах на такива неща в реалността, ще пропусна и тази боза от екрана.

# 411
  • София
Точно щях да питам как ще избият 1 млрд долара разходи само по първия сезон, ако се окаже такъв огромен флоп? Как феновете в захлас ще плащат за абонаменти, мърчандайзинг и други всевъзможни нещица, които носят приход. Защото знам каква мания и култ създаде трилогията на Питър Джаксън. Не е по-различна от тази на Star Wars.

# 412
Безос не е ли най-богатият човек в света? Или Мъск е по-богат в момента... Мисълта ми е, че може да си прави каквито си иска сериали, както му харесват и да ги излъчва на собствената си платформа Joy . Няма значение дали някой друг гледа.
И Мъск трябва да си направи един сериал - само това не е правил.

# 413
  • Разпиляна във въображението
Той може да направи сериал и после да реши, че няма да го пуска Simple Smile

# 414
Така и така вече е платен. А и той най-вероятно е поръчал пропагандата, поради някакви странни задкулисни причини (конспирация), затова със сигурност иска повече хора да я видят.

# 415
  • София
Никаква пропаганда няма да върви, ако никой не гледа Grinning Или процентът ще е твърде нисък. Все пак средствата не са чак толкова нищожни, но за Амазон пари кат вестници Grinning Хобит беше провал, но ще ни се стори като велика екранизация.

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 12:58 от Mandalorian

# 416
Аз си мисля, че ще има много нисък рейтинг, но те може би очакват, че много хора ще гледат от любопитство.
Виж, че Оби Уан беше обявен за успех, а реално положението не е такова - четох анализ, според който финалът е счупил един странен рекорд - по-голямата част от хората, които са си пуснали последтния епизод, са го спрели около средата и не са го гледали впоследствие (това може да се отчете).

# 417
Аз не искам да се настройвам, Вещерът ме изненада приятно:) Дано

# 418
Но пък Колелото на времето беше безкрайно оплют. Там не издържах да изгледам дори първия епизод. Така че няма да е първи амазонски случай на фиаско.

# 419
Ох него и аз не можах Sad

Общи условия

Активация на акаунт