Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 190
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Тази есен започва сериал по Уилоу:

Скрит текст:
Върбан Joy

Спомням си, че Вал Килмър беше много готин в този филм. Даже го бяха сложили на корицата на една от любимите ми книги игри - Водопадът на дъгата...

Скрит текст:

# 346
Леле, Уилоу! И аз си го спомням, но то беше преди 100 г. сега не знам дали ще ми е интересно, тогава още бях ученичка.

# 347
Наистина беше преди 100 години - и ефектите им бяха много интересни Grinning

# 348
  • София
Излезли са две серии на Оби-Уан, обаче аз ще мога да гледам чак в неделя...

# 349
Изгледах 4-ти епизод на Странни нови светове, не ми хареса кой знае колко, въпреки че видях доста положителни ревюта. Моят любимец и Ухура се сприятелиха, но основната сюжетна линия ми се видя банална.
Тази девойка, потомката на Кхан, изобщо не ми е симпатична. Виж, Ребека Ромийн я харесвам.

# 350
  • Разпиляна във въображението
Аз още не разбирам кой е този Кърк?

# 351
Капитан Кърк е първият капитан от Стар Трек - т.е. този от оригиналния сериал от 60-те години. Ролята се изпълнява от Уилям Шатнър, който наскоро летя в космоса и води предаване за развенчаване на загадки (май го дават по Хистори Ченъл).
Във филмите на Ейбрамс видяхме по-съвременна негова версия, която всъщност е от паралелна вселена (вселена, в която планетата Вулкан е унищожена - винаги съм мислила, че е тъпа идея). Играе се от Крис Пайн.

Този сериал сигурно също трябва да се приеме за паралелна реалност, която не се засича с оригиналния сериал.

# 352
Но и в старите серии Кърк е Джеймс Т. Кърк Simple Smile , а не Джордж Самуел "Сам" Кърк.

# 353
А, това е баща му. Забравих да добавя. Този, който беше изигран от Крис Хемсуърд(Тор) и умря в началото на поредицата на Дж.Дж.Ейбрамс.

# 354
Ама Джордж не е на възрастта на Спок и Ухура. Много се дразня така Simple Smile

# 355
Ще кажат, че всичко е паралелна вселена.
Ревюистите коментираха много несъответствия - примерно за расата горн - предполага се, че Джеймс Кърк осъществява първия контакт с тях, а сега са под път и над път.

# 356
Просто е някак тъпо. Всички са горе долу в сюжетната линия - Пайк, Ухура, Спок и накрая...  бащата на Кърк Simple Smile

# 357
Това се прави, за да се дои носталгията. От една страна имаме познати имена, а от друга - на мързеливите сценаристи не им се налага да четат подробно за миналите сюжетни линии и могат да пишат каквото им скимне. Повечето надали са гледали стария СТ, а тези, които са - си го спомнят смътно от детските си години.

# 358
  • София
Ха, изненадка!
Влизам в HBO Max и бам, какво да видя, реклама на Розуел, Ню Мексико - сезон 4. 😮
https://www.imdb.com/title/tt7588054/episodes/
Е, нали уж беше канселиран или се бъркам, ама бях почти сигурен, че няма да има нов сезон. Доволен съм, сега ще си го пусна.

Дано ни изненадат така и с Русалка, който за мен лично е по-добър от Розуел, Ню Мексико. Но горе-долу и двата сериала са в една ниша.

# 359
Някой изгледа ли премиерата на Орвил? Аз нямах време тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт