Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Дааа
Мен много ме изкефи

# 586
Гледах го, не помня какво не ми хареса. Май имаше твърде много голота, секс и насилие за моя вкус.

# 587
Но това е съществена част от сюжета

# 588
Насилието донякъде, но не си спомням толкова оргии от книгата. Определено не ми е приятно да ги гледам.

# 589
Изгледах новия епизод на Пръстените. Нали съм тъпа и упорита, искам да видя още какви лайна ще осерат с изгъзицата, която сътвориха.
Една идея повече движение в цялата история на трите фронта. Обаче Галадриел продължава да се държи като тийнейджър и да потропва с краче.

# 590
Аз пък днес гледах 13-ти епизод на Местен извънземен. Имам чувството, че гледам сапунено шоу за хора, които живеят в Аляска, а не фантастика... Е, включват от време на време по нещо извънземно, но ми се иска да беше обратното - предимно фантастика и мъъничко драма.
Дори комедийните елементи им се губят напоследък.

П.п. Квантов скок вече има пълен трейлър:

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 16:07 от pppqqq

# 591
Изгледах новия епизод на Пръстените. Нали съм тъпа и упорита, искам да видя още какви лайна ще осерат с изгъзицата, която сътвориха.
Една идея повече движение в цялата история на трите фронта. Обаче Галадриел продължава да се държи като тийнейджър и да потропва с краче.
Аз пък продължавам да си го гледам с интерес. Разкошен Нуменор са сътворили в този епизод. Разбрах и защо е толкова сериозна и нацупена Галадриел. Пази си усмивката, за да срази с нея Саурон Laughing
Скрит текст:

# 592
Бледо лилава, аз още в първия си коментар за сериала се изказаха ласкаво за декорите. Нуменор беше прекрасен. Имам предвид основните нишки в историята и диалозите, които са много куци.
Красиво заснето нещо може да спечели и от добре разказана история, а точно това липсва.

# 593
По-скоро имат красиви графики, реално повечето пейзажи са фалшиви. Не са строили сладки селца в Нова Зеландия, като Питър Джаксън.

# 594
Аз видях трейлъра на Малката русалка и ще замълча...

# 595
Joy Благодаря за подсещането - ето го:

След провала на Пинокио ми е интересно какво ще стане със Снежанка и русалката. Дали вече усещат загубата на пари?
Баба Катлийн Кенеди е казала, че за неопределено бъдеще не се предвиждат още филми за Междузвездни войни, а съвсем доскоро Тайка Уайтити твърдеше, че ще прави филм, Райън Джонсън също щеше да прави трилогия.

# 596
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Прекаляват, та чак вече се оливат!
Нямам нищо против хората с друг цвят кожа или ориентация,
но това вече е откровенна подигравка с класиките.
Колко са жалки, че за да си прокарват гадните и извратени нормалности,
които искат да наложат по света посягат към вечните детски приказки.
Винаги първо се опитват чрез децата да извратят съзнанието им,
след това родителите/възрастните искат не искат лека, полека клекват.

# 597
Аз видях трейлъра на Малката русалка и ще замълча...

подиграват се с бялата раса

# 598
Сигурна съм, че Андерсен си я е представял точно така.
Чудя се, обаче, дали ще оживее накрая? Или в това отношение ще се върнат към източника...
Защото прочетох някъде, че
Скрит текст:
Пинокио не се превръща в истинско момче. Ревюистът предполагаше, че са зачели правото му да се идентифицира с пън и че е редно родителското тяло Джепето да го приеме такъв, какъвто е.
Тоест, променят някои основни моменти от анимациите.

# 599
  • София
Епизод 3 на LOTR не беше чак толкова зле. Появиха се Елендил и Исилдур, значи скоро е време и за Саурон. С това темпо обаче кога ще видим изковаването на Пръстените, не се знае. То първият сезон ще свърши.

Общи условия

Активация на акаунт