Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 151
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Как се казваше един филм за момиче родено на земята и работеше като чистачка, а беше с кралска кръв и един вълчак я предпазваше, а извънземните извличаха някаква подправка от хората за да останат млади и му викаха реколлта. Филма се казваше с името на момичето но ми убягва, Орион ли беше сириус ли не мога да си спомня Моля помогнете

# 226
Звучи ми като Jupiter Ascending с Мила Кунис.

# 227
# 228
Изгледах втори епизод на Лунният рицар. Хареса ми повече от първи, с уговорката, че все още ми изглежда леко детски. Може би причината е, че от Дисни са премахнали всякакво истинско насилие, няма никакво сексуално съдържание и поне половината епизод беше комедия... Както и да е, не съжалявам, че го гледам - забавлява ме.

Даже в друга тема споделих мой фен арт (знам, че рисунката не е грозна, но за съжаление приликата е малка):
Скрит текст:

Не съм сигурна, че харесвам Лейла. Много хубава жена, обаче има неприятно наставническо поведение - особено начинът по който говори - все едно че изнася лекция, или се кара непрекъснато и натъртва на всяка дума.

# 229
  • София
Moon Knight 1.2

Видяхме и Мистър Найт, макар и за малко. 🙂
Хареса ми отново епизода. Мен Лейла не ми харесва и на външен вид и като написан персонаж. Невзрачна ми е актрисата. Но лошо няма. Само да не ми я лансират за следващия Лунен рицар. Хонсу нали това искаше за нея?
Единствената ми умерена критика е, че твърде бързо разкриха всичко, ама нали все пак сме в Марвъл шоу, така че зрителите по навик трябва да знаят всичко колкото се може по-рано. Кой за какво, защо и т.н. Уанда/Вижън беше приятно изключение.

Halo 1.3

Уф, никой ли не го гледа? А има ли такива, които са играли игрите и са чели книгите и сега гледат и сериала?
Само тази Макий ли е измислена и я няма изобщо като персонаж?

Хареса ми епизода. Тази Кортана е много яка. И дано не изтрие спомените на Джон, а да му помага. Като върха на изкуствения интелект, не би трябвало да изпълнява сляпо заповеди, така че дано се махне от влиянието на д-р Холси.

Интересно, почти няма екшън, а точно това се очаква и въпреки това не е хич зле, както пишат доста хора. Не е шедьовър, но не е и провал или слаб сериал в никакъв случай. Бих казал една, леко приятна изненада дотук.

# 230
За сега не гледам Хейло, мисля най-после да изгледам Ъплоуд, че ми седи на компютъра откакто излезе...
Ще е неприятно, ако Лейла се превърне в главен герой. Определено не бих гледала, ако Оскар Айзък не участва (а той е подписал за един сезон).

# 231
  • Разпиляна във въображението
Аз гледам с ММ Halo, но не съм впечатлена.

Очаквам новия сериал от Стар Трек вселената и стискам палци да си струва.

# 232
  • София
Харесва ми Лунният рицар. Малко по-различен сериал на Марвел. Надявам се да влезе героят на някакъв етап сред останалите персонажи.

# 233
  • addicted
И ние с полвинката гледаме Halo, никой от нас не е играл игрите, той поназнайва повече за това какво представляват. На мен сериала ми харесва, персонажите са ми симпатични.
Абсолютно същото се чудя за Кортана, особено след последната сцена с Джон и след като цял епизод ни я показваха толкова своенравна и опонираща на всяка крачка.

# 234
  • София, България
Аз гледам с ММ Halo, но не съм впечатлена.

Очаквам новия сериал от Стар Трек вселената и стискам палци да си струва.
Изпуснала съм или съм забравила, кой ще е новият сериал?

# 235
  • Разпиляна във въображението
Star Trek: Strange New Worlds

И трейлъра - https://www.youtube.com/watch?v=Bza_SUQr57M

# 236
  • София, България

Еха, благодаря, Miriel!

Аз съм страшен фен на Стар Трек, но успях да изгледам най-много до Voyager и Deep Space Nine. Опитах по-старите, прекалено са ми ретро вече.

# 237
https://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek:_The_Next_Generation
Star Trek: The Next Generation е от 90-те - последните му сезони се застъпват с първия на Deep Space Nine, не е много по-ретро от него.

# 238
  • София, България
https://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek:_The_Next_Generation
Star Trek: The Next Generation е от 90-те - последните му сезони се застъпват с първия на Deep Space Nine, не е много по-ретро от него.

Благодаря, не съм го гледала със сигурност, може би съм го започвала, определено ще му дам отново шанс.

Новият трейлър изглежда страхотно. Сега остава да направят и нормално продължение на Stargate и ще съм предоволна.

# 239
Лунният рицар - еп.3
Продължава да е детски сериал - можеше да е анимация и нямаше да има никаква разлика.
Скрит текст:
Особено детински ми изглеждаше съдът на боговете - първо, че казаха, че тази бутафорна зала се намира в голямата пирамида, второ - начинът, по който се изказваше Хоншу (само той се напъваше така, другите обладани аватари говореха нормално) и трето - самият съд - идва лошият и казва "този е луд" - и всички моментално застават на негова страна. Без доказателства, без проверка на ситуацията, без да коментират нищо за разрастващата се комуна от откачалки... Flushed

Видяхме и малко от третата персона - започвам да съжалявам Марк/Стивън, това направо не е живот!
В крайна сметка, кой е оригиналната личност? Предполагам Стивън, след като общуваше с майка си? Всичко друго би трябвало да са разклонения. Всъщност харесвам Стивън - смешен е и е интелигентен, но не ми харесва това, че търси възможност да избяга. Няма чувство за отговорност. Или е прекалено страхлив...

И една забележка - вероятно Хатор ще освободи Хоншу от състоянието му на статуетка? Освен това, дали Озирис (този в костюма беше Озирис, нали така) е в конспирацията? Твърде бързо се разпореди и накрая си говореше приятелски с Хароу.

Общи условия

Активация на акаунт