Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 335
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
И аз трябва да връщам до Англия едни развалени слушалки. Щом нямат батерия  БГ пощи би трябвало да ми ги вземат, нали? Дано не ми излезе златно връщането само.

# 256
  • Бургас
Мацките с по големи копитца Legero  41н-р за 17,27Е
https://smile.amazon.de/gp/product/B08DVVTHRY?ref=em_1p_7_ti& … mp;th=1&psc=1

# 257
  • на Мелмак
Наложи ми се да купувам ски екипи в сезона, та има изгодни за марката номера и цветове
https://www.amazon.de/dp/B081BMLB21/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_CDA … ng=UTF8&psc=1

# 258
  • Варна
Здравейте и Честита Коледа!
Трябва да върна един дефектен телефон до Германия. Етикетът, който ми генерираха от френския амазон е предплатен уж. В указанията пише да оставя пакета в най-близкия "DHL store". Само че това не е етикет нито за български пощи, нито за DHL, нито за Спиди (и на трите места не съм сигурна че попаднах на най-компетентния служител). Някакви идеи кой може да обслужва тези пратки. Според DHL и БП това са били Рапидо, т.е. сега трябва да са Спиди.

Имах подобен казус скоро. Етикетът за връщане беше от немския амазон. Трябваше да пратя мейл на Спиди на dhlreturn@speedy.bg с номера на товарителницата на DHL. Върнаха ми номер на товарителница на Спиди и с него ми приеха пратката за безплатно връщане. Амазон я получиха за около седмица и ми възстановиха парите. Тук е описано също - https://www.speedy.bg/bg/post/dhl-parcel-return

Би ли споделила кой  от  изписаните на етикета номера  е номерът на товарителницата. Благодаря!

# 259
Моят номер на DHL започваше с JJD и беше 21 символа, може да го провериш в сайта на DHL  за проследяване - трябва да излезе със статус label created или нещо подобно май беше..

# 260
  • София
Kak прескачате доставката от 4Е... имам неща за 10-15Е /калъфи за тел/, но нямам идея с какво да допълня от този сайт. Освен нещо за орална хигиена, макар и тук да има избор от ксилитолови продукти
А Прайм да активирам за 30дни - не е много лоялно.
Скрит текст:

# 261
Какво те притеснява Прайма? Само не забравяй да го спреш навреме.
А иначе - всико има в Амазон - от козметика и тоал хартия до мебели. Simple Smile
А калъфи за тел - не са ли скъпи от там, в сравнение а Али-то?

# 262
  • София
Какво те притеснява Прайма? Само не забравяй да го спреш навреме.
А иначе - всико има в Амазон - от козметика и тоал хартия до мебели. Simple Smile
А калъфи за тел - не са ли скъпи от там, в сравнение а Али-то?
то и ТВ-ри има но не бих си взел нещо такова от там. Ще пусна за месец и толкова. Ако не беше рядък тел - можеше 2-3 броя да взема.
От Алито доста бавно идват нещата.

# 263
  • ВАРНА
Забравих да спра Prime ха 28.12, нямам поръчки след това, но са ме таксували 7,99Е. Прекратих го сега, имам ли възможност да обжалвам ?

# 264
  • Sofia
Да, пиши им, че не си го ползвала и ще ти върнат парите.

# 265
Те сами ще ги възстановят и без да им пишеш, при прекратяването го изписва , че неползваният прайм ще бъде възстановен.

# 266
  • София
Здравейте, става ли пускането на поръчка на празна карта, като продавач не е Амазон?
Предварително ви благодаря!

# 267
Те сами ще ги възстановят и без да им пишеш, при прекратяването го изписва , че неползваният прайм ще бъде възстановен.

При мен за втори път се получава точно така - възстановяват ми таксата автоматично.

# 268
  • София
Да стезасичали някакъв топъп 80/10 или нещо подобно за немския?

# 269
  • Варна
Само аз ли не разбрах какво се търси?

Общи условия

Активация на акаунт