Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 352
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Момичета, дайте ми образец на писмо, моля. Забравила съм да дезактивирам безплатния прайм и са ме таксували.

# 241
  • Сф
Пиши им на чата. Точно преди 2 дни имах същата ситуация.

Hello, please refund the Prime membership, I got charged, but didn't use it.
Thank you

# 242
Добре, че писахте.. днес ми изтичал безплатния prime и го спрях.
А как връщате до Англия? Спиди вече не изпращали, бг пощи ми отказаха тъй като играчката има зарядно устройство в нея. UPS ми казаха около 150 лева.. връщали ли сте с GGBG или Доставки Англия, например? Предлагат ли такава услуга?

# 243
GGBG предлагат, но са им нарядко курсовете. Аз бях повдигнала диспут в пейпал заради закупен артикул от ибей и трябваше да върна стоката в 14-дневен срок,  а те нямаха яснота кога ще тръгне курса и дали изобщо ще успея да го спазя.

# 244
Добре, че писахте.. днес ми изтичал безплатния prime и го спрях.
А как връщате до Англия? Спиди вече не изпращали, бг пощи ми отказаха тъй като играчката има зарядно устройство в нея. UPS ми казаха около 150 лева.. връщали ли сте с GGBG или Доставки Англия, например? Предлагат ли такава услуга?
С Габиели и от там генериран етикет от амазон по лесен начин няма всичко друго е скъпо.

# 245
Аз също се сетих и за тях, но в сайта им Англия не е в списъка с държави до които изпращат и реших, че е нещо след Брекзит. Ще им звънна и на тях утре, благодаря.

# 246
  • софия
Габиели от доста време не поддържат дестинация Англия в никоя посока.

# 247
Това не е вярно вижте курсовете  карат се бусове от Пловдив пълни до горе с уж личен багаж. Ползвах скоро точно за връщане.
Последно пред мен пристигна курс от Англия масово кашони големи обеми. Габиели не са спирали да пътуват до Англия техния бизнес не е само транспорт на пратки.
Пиша за офиса им София пряко наблюдение имам.

# 248
  • софия
Хубаво. Нямам интерес към бизнеса на Габиели. Човек от хубаво не бяга.
Само не знам защо получавам мейли след Брекзит как да не изпращам пратки на постоянно сменящите им се адреси. Последно в Ирландия. Но и това не ме вълнува. Да бизнесуват колкото си искат.

# 249
  • на Мелмак
Благодаря за споделената информация за връщане със Спиди и с Еконт. Може би ще трябва да се добави към първа страница на следващата тема, че доста често има въпроси.

# 250
Габиели работят само с лични пратки, без поръчки от онлайн магазини.

# 251
Точно с Габиели пращаме багаж от Бристол до Бг и обратно и са супер удобни.

15 шоколадови мечете Lind за 24 лири цък

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 14:31 от Pantofka_2010

# 252
15 шоколадови мечете Lind за 24 лири цък
Това не ми се вижда евтино, а и в ревютата няколко души пишат, че са получили само едно мече на тая цена Scream

# 253
Борда на Количката на детето се счупи. Трябва да купувам нова количка. Чудя се дали има смисъл да дочакам януари за евентуални намаления по склада или да взимам сега. Съвети?

# 254
Понеже споменахте Габиели - само да вметна, че вече имат куриерски услуги от БГ до доста страни. Цените са на стъпки за всеки 250 гр. https://gabieli.com/bg/news/1021
Аз де интересувах, когато мислех да връщам до Манго Испания.
Предполагам, че работят с партньори куриери.
За Ирландия писаха, че ще имат нов адрес след НГ.

Общи условия

Активация на акаунт