Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 305
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Записвам се да ви следя, редовно пазарувам от амазон и темата ще ми е много полезна.

Малко оф топик, но изчетох дискусията за Оптигрила в предишната тема, наскоро си купих комплекта с плочи за гофрети(уникални безвъглехидратни гофрети стават) и издирвам тавичката, която върви в другите комплекти, ако някой не си я използва, да ми пише, да не я поръчвам от амазон.
Ето тази търся.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07WX4W9SZ/ref=ewc_pr_img_1? … 01CXIBH&psc=1

Nad_tab, питам от любопитство какво ще приготвяш в тази тавичка? Аз я имам и правих веднъж нещо като суфле от тиквички, но много бавно се запече,а ми се виждаше много практична?

# 317
  • София
Nad_tab, питам от любопитство какво ще приготвяш в тази тавичка? Аз я имам и правих веднъж нещо като суфле от тиквички, но много бавно се запече,а ми се виждаше много практична?

Знам ли, стори ми се добра идея за бързо запичане на малки неща, не мисля да готвя в нея, по-скоро да я използвам за сандвичи с кашкавал или принцеси. Аз обичам да експериментирам, може и за крем карамел да я пробвам Simple Smile

# 318
И за сандвичи я пробвах,не стават бързо.Запича ги и отдолу, което може да не допадне на всеки. В парти грила ми е много по - бързо и удобно. Лесно се мие , но е тежичка.
Това са ми впечатленията.

# 319
# 320
# 321
  • Sofia
Получавали ли сте прстка с FRANCE, ROISSY COURRIER INTERNATIONAL? Има проследяванв само до момента, в който пратката е напуснала Франция. Интересува ме, като влезе в Бг, дали ще се обнови информацията, или трябва да си я издирвам сама?

# 322
Търся дамски и мъжки смарт часовник за около 20 годишни. Някой скоро да е купувал?

# 323
Някъде малко по-назад някой търсеше и коментираше часовник

# 324
  • In transit
И в DM маските са по 7лв за 50броя.

# 325
  • София
Здравейте, направих поръчка от Амазон от външен търговец. Пратката е пусната с GLS до адрес на GGBG в Германия, но по някаква причина не могат да я доставят. Молбата ми е , ако някой е звънял на GGBG в Германия, на лично да ми даде телефона. Този, който е в сайта им, не мога да го избера. Два пъти говорих с тях и казват, че е актуален, но при мен обаждане въобще не може да се осъществи. Много ще съм благодарна!

# 326
  • софия
Току-що набрах телефона от сайта, дава свободен сигнал, т.е. няма проблем с номера. Набирам без нулата в скобите.

# 327
  • София
Благодаря, имате предвид +, защото няма нула в скобите. Пробвах и без него-пак не става.

# 328
  • софия
Не, + е 00. След +49 има нула в скоби (0), която не се набира, когато се набира международният код извън Германия.
Скрит текст:

# 329
По моя казус отпреди няколко дни, ако на някой му е полезно, Амазон по имейл потвърдиха, че ще спрат доставката (въпреки че в профила вече нямаше възможност). От офиса на Габиели също бяха готови да помогнат и да не я приемат, но пратката вече беше спряна в ДХЛ. Рисковете на бързото изпращане с прайм 😊

Общи условия

Активация на акаунт