Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 320
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Амазон би трябвало да начислят дължимите такси в момента на поръчката.

# 346
  • София
здравейте,
ако някой е минал през това, ще се радвам да сподели опит. Поръчах от амазон ук, една книга за 27 е, с адрес на доставка адрес на превозвач в Англия(не ми даваше доставка до тук), но не видях, че доставчик е amazon us, , веднага се опитах да я откажа, не можах.  Не могат да ми отговорят дали ще трябва допълнително да платя ДДС на чата... Та ако някой е имал подобен случай, моля да сподели, трябва ли да попълваме допълнително дакларации и да плащаме ддс и др. или са включени в таксите от фактурата?
Ако доставчикът е амазон и пише изрично, че имате безплатна доставка, значи ще е така.
Аз съм поръчвала от amazon.co.uk с доставчик американския амазон и си пишеше, че ще е безплатна доставка. Такава си и беше, дойде си директно при превозвача без никаква допълнителна администрация и такси.
Проверих в поръчката, ето това е продавачът - Sold by: Amazon Export Sales LLC. Ако и при Вас е същият, мисля че няма да имате проблеми.

# 347
  • София
здравейте,
ако някой е минал през това,..........
Ако доставчикът е амазон и пише изрично, че имате безплатна доставка, значи ще е така.
Аз съм поръчвала от amazon.co.uk с доставчик американския амазон и си пишеше, че ще е безплатна доставка. Такава си и беше, дойде си директно при превозвача без никаква допълнителна администрация и такси.
Проверих в поръчката, ето това е продавачът - Sold by: Amazon Export Sales LLC. Ако и при Вас е същият, мисля че няма да имате проблеми.
Благодаря, точно това пише, безплатана доставка...
ще пиша след седмица какво е станало, но предполагам че ще си дойде направо при превозвачите без начислено ДДС

# 348
  • София
Camper момчещки сандали,червени 38 номер 19,30Е (77%) https://www.amazon.de/-/en/CAMPER-Boys-Bicho-Kids-Sandals/dp/B08 … mp;th=1&psc=1

# 349
Много изгодни четки Philips sonicare, намалени от 250паунда на 90паунда
https://www.amazon.co.uk/dp/B08L1XSYH7/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl … 9XMVJ9ZM99HYYC8V2

# 350
Габиели пратиха мейл с адрес в Ирландия

# 351
  • София
https://www.amazon.co.uk/dp/B08L1XSYH7/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl … 9XMVJ9ZM99HYYC8V2
Готино, но за  втората четка ще ми трябва зарядно - има ли съвместимост от другите серии?

# 352
Къде видя втора четка в линка?

# 353
  • София
Явно съм се объркал...
 така  бе написано и .... Bowtie
Цитат
гледах и тази оферта, която е доста по-добра. но не е на намалена много.
€159.00 /на ЧП беше 135Е/
https://www.amazon.de/-/en/ExpertClean-Toothbrush-HX9611-19-Tech … p;srpt=TOOTHBRUSH
ПП: Има ли ваучери за елек-ка?

# 354
Можете ли да препоръчате кана за филтриране на вода? Ползваме Aquaphor у нас, но ни се иска да сменим, а нямам идея какво има на пазара и кое си струва.   Само Брита май ми е позната като марка, но не можах да им разбера разликите в отделните модели, освен дизайн и обем.

# 355
Разликите са основно в дизайна и обема. Гледайте да има отвор за наливане на водата, това е важното и да се побира във вратата на хладилника. Brita Marella си е класика- евтина, удобна и практична.

# 356
  • Варна
Ние от години ползваме Брита, други не сме пробвали, но от Брита сме доволни. Само в дизайна и обема са разликите.

# 357
Можете ли да препоръчате кана за филтриране на вода? Ползваме Aquaphor у нас,
Само Брита, другото е мижи да ти вземам парите Wink Филтри също, другите дето уж са съвместими с Брита не прилягат добре. Дебни промоция като има кана с филтри за половин или цяла година.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 01:59 от Eфибуш

# 358
  • София
здравейте,
ако някой е минал през това,..........
Благодаря, точно това пише, безплатана доставка...
ще пиша след седмица какво е станало, но предполагам че ще си дойде направо при превозвачите без начислено ДДС
Днес пристигна на адреса на превозвача в Англия, мина си през митница, но таксите са си вкючени.. т.е. аз нищо допълнително не платих.

# 359
  • София
Търся идеи за:
 термобельо /с мерино/ - най-вече за градско при под -2С  /макс на  Витоша да се пробва/.
Нещо в средния сектор /Rab са цифра./

2. Греяно вино - Глювайн (Glühwein) -

Общи условия

Активация на акаунт