Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 286
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Похвалвам този комплект на WMF.
Купих го от реален магазин тук, не съм проверявала каква най-ниска цена е имало в Амазон.
Дръжките на тенднжерите и на капаците не се нагряват дори и след няклкочасово готвене.
Капаците имат широки дупки и прилягат добре на основата, та не пръска нищо навън при варене.
Имам и други модели на марката, но тези ми засега ми допадат най-много.

# 376
# 377
  • Точно където трябва
https://www.amazon.de/dp/B08FWRTVZK/ref=twister_B08FXRVVVZ?_enco … ng=UTF8&psc=1
Ето тези сандали. Стелката може би е изкуствена, а това отгоре си пише, че е естествена кожа. Вероятно и хастара на каишките е изкуствен.

# 378
# 379
  • София
https://www.amazon.de/dp/B08FWRTVZK/ref=twister_B08FXRVVVZ?_enco … ng=UTF8&psc=1
Ето тези сандали. Стелката може би е изкуствена, а това отгоре си пише, че е естествена кожа. Вероятно и хастара на каишките е изкуствен.

На Ремонтето стелката е естествена кожа. И от снимките си личи, а и има на нея знака за естествена кожа в поглед отгоре където е снимана.

# 380
Тези Ремонте ги поръчах и аз и пътуват насам с превозвача. Ще ги взема другата седмица и ще пиша. Бяха 23 евро.

# 381
  • София
Търся идеи за:
 термобельо /с мерино/ - най-вече за градско при под -2С  /макс на  Витоша да се пробва/.
Нещо в средния сектор /Rab са цифра./

2. Греяно вино - Глювайн (Glühwein) -

Ти нали не очакваш настина да ти пратят греяно? Ти си го грееш в чайника
бтв. Има го и него в Лидл - едни големи бутилки по литър

Не съм виждала досега човек да издирва толкова разнообразни артикули, честно
Визирах смеските в немския... предполагах че всеки човек е чувал за тях...
Flushed
Второто не разбрах какво те учудва.

# 382
Днес получих дънки на LTB с мазно петно на тях.Не е голямо ама не е и малко, абе вижда си се доволно.Ядосах се защото си ги чаках ,не че нямам ама черни исках …Отгоре на всичко са ми и големи.А на марката нося дънки точно гози номер и си ми стават.
Реших да не връщам ,25€ излязоха ,то не си струва връщането и им написах мейл да им кажа как може да предлагат такива продукти.Още като извадих найлоновият плик петното се виждаше.Плика беше добре запечатан и затворен в хартиен.Няма как да са се  съсипали при транспорта,а този който ги е мушнал в плика на амазон няма как да не е видял през найлона.
Компенсираха ме 😂😂😂😂  с 4,90€ .Ама им писах и снимка изпратих ,въпроса беше принципен ,не че им пука.Нямало нужда от снимки те вярвали на клиентите си.

# 383
  • here and now
LTB, вече не са това, което бяха.
Миналата година си купих от Турция, от фирмен магазин(те са си турска марка) и са много зле. Едните ми направиха рана от дебелия шев на задния джоб.

# 384
ctefani,а защо не ги върнеш все пак. Врръщането ще си поемат,като грешката е тяхна. Каква е тази компенсация никаква..

# 385
Ще поемат от превозвача до тях. Няма как да поемат от България.Не ми се занимава.Ако бях от
София и да върна с ГГбГ ама не съм.Излишна разправия.

# 386
Ctefani, вземи един препарат за петна Спот:
Скрит текст:

Напръскай с него обилно и бутай в пералнята. Стига да не е вече прано и "запечатано" петното, това нещо прави чудеса и не се сещам нещо да не ми е оправило.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 08:23 от Pали

# 387
[Мазни петна се махат чудесно с всеки кухненски обезмаслител.

# 388
  • София
[Мазни петна се махат чудесно с всеки кухненски обезмаслител.
стига да не е бъкан с избелители, че няма само петното да се махне..

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 13:10 от Starrydream

# 389
  • Sofia
Ползвам обезмаслител Meglio (има и други марки, но са гадни) и съм много доволна. Сега ще потърся и този Spot, мерси за споделянето.

Общи условия

Активация на акаунт