Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 084
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Не знам за Румба-та, но имам Шайоми и не се блъска в нищо, освен ако не е черно. Мисълта ми е, че има някакви датчици и както си е засилен, изведнъж намаля и избягва препятствието. Да не би да са повредени тези датчици при твоя? Не ми се вярва да ги няма просто...
Аз да помоля ако някой попадне на изгодна оферта за Нескафе Долчегусто машнката, да сподели. Предпочитам възможно-най-компактна да е.

# 706
На Бош има машинка за капсули на 31 евро, но капсулите са проблем, не се намират, а съвместими няма.
Долче густото и в БГ се намира за под 100 лева...не знам автоматична или ръчна търсиш обаче.

# 707
Аз имам на Бош Tassimo. Капсулите ги купувам от немския им сайт, с превозвач,  идват ми доста по-евтини, а и има страхотен избор. Може да погледнеш и там, машинките им са добри като цена. Компактна е и лека. Купих си и капсула за многократна употреба от китайците,  но не ми харесва как прави кафето.

# 708
Чак по-евтини не идват. Преди да се откажа от машината, проверявах. В олх има само три продавача. В реала - няма. От амазон идват двойни. Поне за мен, в провинцията съм.

# 709
  • Тополовград
Търся планетарен миксер. Мисля че трябва да гледам колко е мощен. От кой сте доволни. Гледам в склада, но не мога да преценя.

# 710
  • In transit
Търся планетарен миксер. Мисля че трябва да гледам колко е мощен. От кой сте доволни. Гледам в склада, но не мога да преценя.
Този е на много добра цена. https://www.amazon.de/-/en/KMX750RD-Processor-Stainless-Safe-Use … rie/dp/B06ZYBYBB7

# 711
А аз обикновен миксер си търся, моят служи вярно 13 години, но се спомина.

# 712
Машинката ще ми трябва основно при пътувания някъде за повече дни, но не е изключено и вкъщи да я ползвам, въпреки, че кафемашина си имам. Т.е. по-скоро инцидентно и нерегламентирано, така, че не ми се връзва да поръчвам и капсулите от Амазон /за Тасимо-то говоря/. Затова съм се насочила към Долчегусто и ми се иска да е доста по-малко от 100лв.

# 713
Машинката ще ми трябва основно при пътувания някъде за повече дни, но не е изключено и вкъщи да я ползвам, въпреки, че кафемашина си имам. Т.е. по-скоро инцидентно и нерегламентирано, така, че не ми се връзва да поръчвам и капсулите от Амазон /за Тасимо-то говоря/. Затова съм се насочила към Долчегусто и ми се иска да е доста по-малко от 100лв.

Виж във фейсбук...имаше линк в една от темите за машините долче густо, германски машинки за капсули, за около 70 лева имаше. Или питай там в темата..скоро го качиха линка и го разглеждах.

# 714
Аз пак в търсене на слънчеви очила. От къде купувате?
Попада ми реклама на Eyerim, чували ли сте ги? Притеснява ме да не са реплики.

Рей Бан търся по-конкретно.

# 715
  • София
Аз имам на Бош Tassimo. Капсулите ги купувам от немския им сайт, с превозвач,  идват ми доста по-евтини, а и има страхотен избор. Може да погледнеш и там, машинките им са добри като цена. Компактна е и лека. Купих си и капсула за многократна употреба от китайците,  но не ми харесва как прави кафето.

Gergana, с българска карта ли поръчваш от немския сайт на Tassimo и до кой превозвач? Миналата година се мъчих да поръчам, но не успях да направя плащане - не знам дали защото е българска картата или не хареса адреса на превозвача, но все даваше грешки при плащането.
А пускат доста добри промоции и капсулите излизат по-евтини отколкото в Амазон.

# 716
Плащам с PayPal, не става с българска карта

# 717
  • Sofia
Аз пак в търсене на слънчеви очила. От къде купувате?
Рей Бан търся по-конкретно.

Напоследък от Оптикласа си купуваме очила, или по летища и разни аутлети в чужбина. Много отдавна не съм попадала на нещо изгодно в амазон. А като че ли и разнообразие няма толкова.

# 718
  • Русе
Очила пускат добре намалени в TK maxx

# 719
А аз обикновен миксер си търся, моят служи вярно 13 години, но се спомина.
Има и в БГ ( ако си в БГ) те вече поевтиняха много.
Аз сменях преди 2-3 години.
Препоръчвам да обърнеш внимание къде е “вентилатора”. Аз ползвам един Тефал сега супер си е, но вентилаторът е отпред, и като добавяш брашно - пуф, в лицето ти го духва.
На стария Браун беше отзад.

Общи условия

Активация на акаунт