"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 56

• 36 531
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Половия акт беше на 14.08.21на 22.08.21цикълат  ми дойде правих тест 26.08.21резултат отрицателен.На 10.09.21правих втори резултат същият.На 06.12.21правих 3същият резултат.

# 61
Половия акт беше на 14.08.21на 22.08.21цикълат  ми дойде правих тест 26.08.21резултат отрицателен.На 10.09.21правих втори резултат същият.На 06.12.21правих 3същият резултат.
Ако 89 е годината ви на раждане е малко странно и срамно да задавате такива въпроси. Ако сте забременели на 14.08 вече трябвяше да сте в 5тия месец някъде и най-вероятно щеше и да личи.

# 62
Здравейте! Моля,за вашите мнения…….последен цикъл 15.11.2021г.
средно е около 26-27 дни,веднъж ми закъсня и то беше,заради прием на антибиотици,заради цистит. Правих тест на втори ден от закъснението - отрицателен,днес е 5 ден закъснение.Използваме метода на прекъснатия полов акт. Е има ли шанс и кога отново да направя тест?

# 63
Благодаря ви за отговора .Аз също сметнах че трябва да съм 5месец и най малкото да ми личи и да имам симптоми като гадене и т.н

# 64
Иванова89 , според мен при положение че ви идва менструацията и имате три отрицателни теста , изобщо няма съмнение че може да сте бременна.

# 65
Имайте напредвид, че не при всички жени има симптоми на гадене, повръщане и някакъв дискомфорт.

Малко ми е чудно, защо не сте отишли на гинеколог още след първия месец на закъснение и то при положение, че и теста е отрицателен. Аз лично бих се притеснила доста, защото може да са всякакви причините. По-добре се прегледайте!

# 66
  • у дома...
Имайте напредвид, че не при всички жени има симптоми на гадене, повръщане и някакъв дискомфорт.

Малко ми е чудно, защо не сте отишли на гинеколог още след първия месец на закъснение и то при положение, че и теста е отрицателен. Аз лично бих се притеснила доста, защото може да са всякакви причините. По-добре се прегледайте!
Дамата май няма закъснение. Има си редовна менструация - полов акт на 14.08., менструация на 22.08. и три отрицателни теста (последния от 06.12.).

# 67
Иванова , не си бременна … контакт през Август , цикъл , отрицателни тестове и през Декември още се чудиш 🤷♀  И аз предполагам , че 89 не е годината ти на раждане … тези въпроси са като от дете на 14 . Не си бременна , и ако не искаш да си , се пази добре .

Али , ниско е ЧХГ … Амалиев е добър лекар , вероятно изчаква да види как ще се развият нещата , не иска да прибързва със заключения .

# 68
Аха, ясно. Просто останах с впечатлението, че няма цикъл, понеже в коментарите нагоре се казваше, че би трябвало да е в 5-ти месец и помислих, че не и е редовен или няма такъв.

# 69
Здравейте момичета първо да ви благодаря на всички за съветите и успокоението днес дойде заветния ден за АГ и да ви се похваля мина много добре видя се плодно сакче през коремен ехограф на 9ти ден от закъснението. Пожелам на всички момечета да им се сбъдне желанието  

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 19:36 от Смърфчето

# 70
  • София
Благодаря ви за отговора .Аз също сметнах че трябва да съм 5месец и най малкото да ми личи и да имам симптоми като гадене и т.н
Трябваше и кънките да ни раздадете преди да питате.

# 71
Мда, заради този коментар цял ден си мисля, че е петък...

# 72

Здравейте, имам закъснение от 8 дни на МЦ.
Резултата е след 6-ти ден на закъснението.
Какво мислите за ЧХГ?
Домашните тестове на 5ти ден и на 7ми са дъс доста бледа втора чертичка.

# 73

Какво мислите за ЧХГ?

Сам по себе си резултата е позитивен.. ама дали се развива бременност само 2ри ще покаже 48ч след този. Ако кажете колко дневен е цикъла и редовен ли еби било полезно. Лично на мен ми се вижда ниска стойноста за 6дни закъснение... та ако всичко е наред най - вероятно закъснението е по - малко и става дума за по - късна овулация

# 74

Какво мислите за ЧХГ?

Сам по себе си резултата е позитивен.. ама дали се развива бременност само 2ри ще покаже 48ч след този. Ако кажете колко дневен е цикъла и редовен ли еби било полезно. Лично на мен ми се вижда ниска стойноста за 6дни закъснение... та ако всичко е наред най - вероятно закъснението е по - малко и става дума за по - късна овулация

Редовен е 27-28 дни
Продължителност-5дни
Ще повторя теста във петък.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 01:04 от Диана Атанасова 594284

Общи условия

Активация на акаунт