"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 56

• 36 557
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета ❤️
Това са ми 2та теста от вчера на обяд и рано вечерта. Според вас положителни ли са? Календарчето ми изчислява 3ти ден закъснение вчера. Марката на тестовете е Фолиум. От 5 дни имам чувството, че всеки момент ще ми дойде и съм объркана, имам всички симптоми и дори нещо като леки спазмички отдолу точно както преди цикъл.

# 76
На мен ми изглеждат положителни. Честито!

# 77
Здравейте, момичета ❤️
Това са ми 2та теста от вчера на обяд и рано вечерта. Според вас положителни ли са? Календарчето ми изчислява 3ти ден закъснение вчера. Марката на тестовете е Фолиум. От 5 дни имам чувството, че всеки момент ще ми дойде и съм объркана, имам всички симптоми и дори нещо като леки спазмички отдолу точно както преди цикъл.

Здравей, за мен си бременна - честито, тази марка до сега не съм чула да дава изпарителни черти,  открих моята бременност с такъв Simple Smile Ако беше с 1ва сутрешна урина щеше да е по наситена и да не се чудиш Simple Smile Относно спазмите те са нормални първите седмици. Успешна бременност ви желая!

# 78
Здравейте! От почти една година правим опити за бебе с моя приятел,но нещо не се получава... Цикълът попринцип ми е нередовен, този месец отново закъснява.Получавам спазми ниско в корема,гърдите ми са ужасно чувствителни... Но тестът е отрицателен.😔 Въпроса ми е какво трябва да си мисля или направя?

# 79
Здравейте! От почти една година правим опити за бебе с моя приятел,но нещо не се получава... Цикълът попринцип ми е нередовен, този месец отново закъснява.Получавам спазми ниско в корема,гърдите ми са ужасно чувствителни... Но тестът е отрицателен.😔 Въпроса ми е какво трябва да си мисля или направя?

Първо опитвала ли си да засичаш овулация? След това е хубаво да си пуснеш основните хормонални изследвания на 3ти ден от цикъл мисля се пускат едните и на чист ден другите.

# 80
След една година опити е време за репродуктивен специалист, за да ви направят необходимите изследвания и да потърсите причината.
Засичате ли овулация с тестове или с мерене на температура? Колко нередовен е цикълът?

# 81
Всеки месец закъснява с най-малко 10 дена

# 82
Всеки месец закъснява с най-малко 10 дена

Това че не идва на 28дни не значи, че закъснява 10 дни всеки месец.. за това питаме засичала ли сте овулация?

# 83
Здравейте, сутринта си направих тест, видях че е отрицателен и го зарязах в банята. Вечерта, когато се прибрах от работа видях, че има и втора черта. Бледа е, но аз имам 4 дни до менструацията ми. Нямам идея, кога се е появила, но със сигурност знам, че е било след тези 10 минути. За сравнение вчера пак правих тест, напълно отрицателен ( и той си е в банята още - събирам си ги 😂)..та на теста от вчера няма такава черта. Какво мислите, някой имал ли е втора черта след 2, 3, 10 часа и какво се е оказало в последствие? Ще приложа снимка Simple Smile

# 84
Здравейте, сутринта си направих тест, видях че е отрицателен и го зарязах в банята. Вечерта, когато се прибрах от работа видях, че има и втора черта. Бледа е, но аз имам 4 дни до менструацията ми. Нямам идея, кога се е появила, но със сигурност знам, че е било след тези 10 минути. За сравнение вчера пак правих тест, напълно отрицателен ( и той си е в банята още - събирам си ги 😂)..та на теста от вчера няма такава черта. Какво мислите, някой имал ли е втора черта след 2, 3, 10 часа и какво се е оказало в последствие? Ще приложа снимка Simple Smile

Резултат излезнал след указаното време е невалиден.

# 85

И аз така си помислих, но любопитството е по - голямо 😁 знаете как е.. Нищо, другият месец да се надяваме.

# 86

И аз така си помислих, но любопитството е по - голямо 😁 знаете как е.. Нищо, другият месец да се надяваме.

Мамите в искам бебе инат един лаф няма ли М има надежда Simple Smile , а и имате още 4дни до нечаканата лелка Simple Smile ако нещо налага ранно тестване не пречи да продължите, ако не изчакайте си датата и тъй като много фалшиви черти виждаме на престо, шуър чек и леди тест може да смените марката Simple Smile Стискам палци Simple Smile

# 87

Мамите в искам бебе инат един лаф няма ли М има надежда Simple Smile , а и имате още 4дни до нечаканата лелка Simple Smile ако нещо налага ранно тестване не пречи да продължите, ако не изчакайте си датата и тъй като много фалшиви черти виждаме на престо, шуър чек и леди тест може да смените марката Simple Smile Стискам палци Simple Smile

Загубих едно бебе преди няколко месеца и не ми трае душата сега. Искам пак. Благодаря ❤️ дано всички тук да имаме хубави две чертички, а после и две ръчички да ни гушкат

# 88

То да нямаш доверие на дигитален тест това е да си голям къръг 🤣 да ти премигва да ти показва книга която уж е когато теста е невалиден пък да имаш и положителен отговор Така че от всичко което искам да ви кажа не се доверявайте на нито една марка а само на кръвни тестова защото вече с тези тестове сме като гадатели...🤣

# 89
Здравейте дами с приятеля ми направихме опит за бебе на 06 и 11 декември. От три дни се чувствам странно гади ми се по обяд и вечер.. Не отразявам и любимите си храни както съм много гладна и изведнъж ми става зле..и спирам някои миризми са ми доста силни и не ми харесват чак ми се насълзяват очите и настръхвам от неприятното чувство когато ми се гади.. Последният ми цикъл беше на 13 .11 но не се влиая от него защото ми е нередовен заради проблема с щитовидната жлеза.. Когато правихме опитите бях в овулация в календара ми показваше високо нивов момента на финала свършихме заедно двамата ако има някакво значение. Направих си тест който показа това мисля че прекалих с урината не знам дали би трябвало да покаже ясен и верен резултат не е ли рано а за симптомите какво мислите възможно ли е чудото да се е случило Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт