"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 56

• 36 545
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте на всички!  Имам един въпрос който за някой може да прозвучи странен но аз искам да попитам дали можеш да забременееш 6 дни преди да ти дойде цикъла защото с моя приятел го направихме и той свърши в мен и сега ми е чудно дали мога да забременея ! На 22 години съм и питам информативно! Благодаря предварително!

# 616
# 617
Забременява се в овулация , която по принцип не е 6 дни преди менструация , но пък винаги има изключения , така че , не е невъзможно , но е малко вероятно , почти нулево Simple Smile

# 618
  • София
Здравейте на всички!  Имам един въпрос който за някой може да прозвучи странен но аз искам да попитам дали можеш да забременееш 6 дни преди да ти дойде цикъла защото с моя приятел го направихме и той свърши в мен и сега ми е чудно дали мога да забременея ! На 22 години съм и питам информативно! Благодаря предварително!
Mожеш само ако този месец цикълът ти е объркан и 6 дена преди предполагаемата дата за менструация си още на фаза Овулация, иначе не.

# 619
Карам на кратко. Понеже съм в карантина реших да се допитам до вас. Очаквам цикълът си, обаче вчера сутринта еднократно имах светло розово зацапване при забърсване и тази сутрин ми се случи абсолютно същото. Реших, че ми идва, обаче, тц. През цялото време нищо друго, леко безцветно течение. Правих вчера и днес тестове -. Знам, че обикновено на някои жени им се получава такова зацапване и е знак за бременност. В такъв случай кога мога да пусна ЧХГ, ако е такова и следващ тест? Не, че с тази карантина ще мога скоро да ида до лаборатория...

# 620
  • София
Възможно е от болестта и от лекарствата да имаш аномалии в цикъла. Ако до след карантината нямаш още менструация, пусни кръвен тест. След закъснение уринните също ще са достоверни.

# 621
Възможно е от болестта и от лекарствата да имаш аномалии в цикъла. Ако до след карантината нямаш още менструация, пусни кръвен тест. След закъснение уринните също ще са достоверни.

Благодаря. Само, че не съм пила почти нищо, само витамини, понеже го карам безсимптомно. Но, да, освен да чакам нямам много избор Grinning

# 622
На мен ми дойде на 03.02.Мъжът ми вече беше с Ковид.Менструациятя ми спря на 05.02./беше ми нормална 2 дни/.На следващият ден вече и аз бях се тръшнала.На 06.02. вечерта ми зацапа ярка червена кръв и си мислех, че ми тръгва наново но нищо.При аномалията беше от Ковид, но дано при вас да е за хубаво!

# 623
Аз също нямах симптоми. Еднократно вдигане н темп. Имах 18 дни до цикъл и два дни имах червено течение, така че да знаете ковид обърква здраво.

# 624
Момичета това е с първа урина 8ден след Ову. незнам какво да мисля. Повторих със следваща урина ама нямаше нищо.

# 625
Ранно е,тук можем да гадаем .На мен ми прилича на изпарителна,но може и да не е!Успех!!!

# 626
Следващата със сигурност е била по-разредена. Направете утре сутрин пак с тест с чуствителност 10, макар че и според мен е рано още и е възможно сегашната да е изпарителна.
Момичета това е с първа урина 8ден след Ову. незнам какво да мисля. Повторих със следваща урина ама нямаше нищо.

# 627
Така ще направя. И мен ми се видя рано за чертички. То всичките ми тестове са десятки

# 628
Здравейте
Имам въпрос чела съм много статии но да пппитам правя опити за бебе с приятеля ми по всяко време даже и по време на овулация от 5 месеца цикъла ми идва на  28 29 дена идва навреме  но тоя месец ми подрани с 2 дена по принцип тече 5 дено но тоя само 2 дни като на 2 ден към вечерта беше тъмно кафяво ( не знам дали е цикъл или някво покървяваме) възможно ли е да съм бременна

# 629
Е как така даже по време на овулация?

Общи условия

Активация на акаунт