Име на момиченце с буква К

• 9 651
  • 131
  •   1
Отговори
# 90
Клое е име от древногръцката митология.

# 91
  • София
Абе защо така правят тия автори на темите. Пускат тема и после никакви ги няма
... А хората си пишем ли пишем..
Не за първи път пускам такъв коментар, ама много се ядосвам тЕй кат стани.. 😂

# 92
Ами, да ...Ти като се включваше активно в твоята тема стана супер интересна и дълга.., почти 50 страници. Дано избрахте име. 😀

# 93
  • София
Ами, да ...Ти като се включваше активно в твоята тема стана супер интересна и дълга.., почти 50 страници. Дано избрахте име. 😀

Май май го избрахме. Всъщност колебая се между две, като едното е с голям превес. Нооо ако в родилното нещо изтрещея и се откажа в последния момент от него, ще използвам второто без да му мисля. 😁 Сигурно звучи странно, но точно това ми е усещането в момента…
Живот и здраве ще споделя, разбира се, на кое сме се спряли, само да се роди жива и здрава. ❤

# 94
Аз имам едно усещане, че темата е пързалка, особено с това Келиана, Кетина и другите измислени имена. Явно, за да видят как ще реагираме на тези абсурдно звучащи имена. Знам ли, може и да бъркам.🤔

# 95
Или са възмутени, че не срещат одобрение и са спрели да пишат. Grinning

# 96
Или са възмутени, че не срещат одобрение и са спрели да пишат. Grinning
Да, това е също много вероятно. Може и съвсем сериозно да ги е обмисляла тези имена. Познавам момиче, кръстено Кикимора, тъй че колко му е някой наистина да харесва Келиана, без да си дава сметка, че всеки втори ще го изписва Келяна, а оттам бързо ще стане келява. А ако е Калея ще я бъзикат за автобусната фирма, тя мисля, че още съществува.

# 97
За Келиана не знам, но мой познат кръсти дъщеря си Телиана, което честно казано ми звучи още по-абсурдно от Келиана. Но, шарен свят като цвят, както се казва. Който иска да оригиналничи, да оригиналничи. Децата са си техни, въпреки че не е справедливо, не е, към децата.

# 98
Момченце на 5 г. - Гьончо. Предавало се в семейството, традиционно име по бащина линия. Колега възмутено вика на бащата: "Не сте му дали шанс още с раждането!"

# 99
Егати подигравката, Гьончо... Cry Защо има толкова прости родители? Някога разбирам защо са си кръщавали децата Пенка, Генка, Ценка, Цанко, Танко, Цеко, Гочо, Жечка, ама сега защо? Sad Сякаш си мразят децата тия хора... Sad

# 100
[А ако е Калея ще я бъзикат за автобусната фирма, тя мисля, че още съществува.
Наистина прекалявате! Как ви хрумват!?
Тъй като казах, че познавам дете с това име - никой никога не го е свързал с автобусна фирма хахахаха и никога не е получавала подигравки. Нищо подигравателно не виждам.
Всъщност... подигравката е въпрос на възпитание или липсата на такова....

# 101
  • София
За първи път чувам за подобна автобусна фирма.

# 102
[А ако е Калея ще я бъзикат за автобусната фирма, тя мисля, че още съществува.
Наистина прекалявате! Как ви хрумват!?
Тъй като казах, че познавам дете с това име - никой никога не го е свързал с автобусна фирма хахахаха и никога не е получавала подигравки. Нищо подигравателно не виждам.
Всъщност... подигравката е въпрос на възпитание или липсата на такова....
Върнете се назад в темата и ще видите, че и други са направили асоциация с автобусна фирма "Калея". Не съм се подигравала, посочвам защо на мен лично не ми допада за име на човек. Напишете Калея в чичко Гугъл и погледнете първите резултати.

# 103
  • Германия
Катрина
Карлота
Клара
Ксения
Кайра
Клея

# 104
Катрина
Карлота
Клара
Ксения
Кайра
Клея
Това последното съм го чувала като Клео по-скоро. Иначе хубави предложения. Добавям Кармен.

Общи условия

Активация на акаунт