Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 399
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Връщам често към тях, включително и объркан артикул съм връщала - сумата по банката ми я превеждат, никакви ваучери. За първи път чувам даже, че имат такава практика.

# 106
И аз се оглеждам за код за About you и за Answear. Ако поръчам от Answear, знаете ли за колко време би дошла поръчката?
https://answear.bg/s/viber-collab имат промоция с вайбър, промо кода е answear25
То всъщност има ли тема за Answear? Нещо не видях такава, защото не ми е ясно какво да изтегля на Viber, за да получа код, понеже Answear25 не става при мен.

# 107
# 108
Аз съм получавала сгрешен модел сутиен, писах им, заедно със снимка. Върнах го, върнаха ми парите и получих код за отстъпка за извинение.

# 109
Може и това да са ми предложили, но аз да не съм разбрала. Не драматизирам за грешния артикул. Явно такава им е практиката в подобен случай. Приятно бях изненадана, че днес успях да се свържа с тях по телефона.

# 110
Пиши им имейл, ако мислиш, че нещо не си ги разбрала.
Все пак, грешката е тяхна, не твоя.

# 111
Здравейте, някой да знае код на инфлуенсър?

# 112
Има допълнително намаление на някои неща и хващат кодове върху намалената цена.

# 113
  • Варна
OVS качествени ли са?
Отговарят ли си на размерите?

# 114
OVS качествени ли са?
Имам страхотни техни неща, но са купувани преди години, когато имаха магазин в мола зад НДК, сега не зная как са.

# 115
  • гр. София
Дали има активен код в момента?

# 116
Здравейте. Ако някоя от Вас има това яке,би ли споделила отзиви дали е топло?

# 117
  • София
OVS качествени ли са?
Имам страхотни техни неща, но са купувани преди години, когато имаха магазин в мола зад НДК, сега не зная как са.
Преди многоооо години аз се върнах от едно пътуване до Рим с един куфар повече заради OVS 🤪
Лятото сега поръчах на малкия от сайта нещо и качеството е доста занижено.

# 118
# 119
Аз също имам код за Lacoste, ако някой го иска да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт