Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 401
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
14 дни

# 91
Много благодаря! Супер! В имейла не пише, а днес нямам време да разглеждам.

# 92
Момичета, има ли някакъв активен код? Thinking

# 93
Здравейте, някой връщал ли е артикул, който се е повредил след пране? Получих яке Calvin Klein тази седмица, което изпрах по указания начин (на 30 градуса, ръчна програма) и след прането забелязах, че на едно място шевът се е разшил. Някак за яке, което струва почти 300 лева не ми се струва нормално. Писах на About you и им изпратих снимка, но още не са ми отговорили.
В сайта не намерих да има описано как се прави рекламация и затова реших да питам и вас.

# 94
Аз да, една тениска се протри след 2 обличания.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 11:50 от Lemy

# 95
  • Сливен
Връщах позлатена гривна изтри се за 1 седмица.Одобриха без проблем рекламацията.

# 96
Благодаря за отговорите. А обаждахте ли им се предварително? Предполагам товарителница от профила трябва да си принтирам, защото съм изхвърлила тази, която ми пратиха?

# 97
Аз им пратих първо имейл със снимки.

# 98
Има ли намаления след празниците? Да дебна подаръци за имениците през януари.
Получих си превода за върната поръчка за около седмица след получаването при тях.

# 99
  • Варна
На някой да му се намира код?

# 100
И аз се оглеждам за код за About you и за Answear. Ако поръчам от Answear, знаете ли за колко време би дошла поръчката?

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 13:40 от Seti Beti

# 101
  • София
За 2-3 дни идва или поне при мен е така. Никога не са се бавили като About you

# 102
И аз се оглеждам за код за About you и за Answear. Ако поръчам от Answear, знаете ли за колко време би дошла поръчката?
https://answear.bg/s/viber-collab имат промоция с вайбър, промо кода е answear25

# 103
Някой от четящите тук да му липсва този панталон в поръчката? Получих го вместо детски анцунг Адидас. Звъннах на AY и се разбрахме да го върна утре. Не ми хареса, че ще ми издадат ваучер за стойността вместо да ми преведат парите.

# 104
  • пустинята Гоби
Е много тъпо, ти какво си виновна, че са ти объркали поръчката. Би следвало да ти върнат парите.

Общи условия

Активация на акаунт