Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 388
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
От последното намаление отново яке купих Peuterey. На такава цена (265 лв) не съм срещала. Непромокаемо е, с гъши пух. Страхотна редингот кройка, покрива ханша. Много съм доволна.

# 76
Конти, с пух за малко пари не съм срещала, но ще ти пратя един сайт да дебнеш намаление.

# 77
Аз имам непромокаемо, с гъши пух, за 250 лв. от Марк и Спенсър.

# 78
Добро утро. Simple Smile Благодаря, мацки! Simple Smile Не съм написала правилно обаче какво търся и съм ви объркала, извинете! Не е важен пълнежът, стига да е покрит с лъскав/хлъзгав хастар (да няма рошави части, опиращи в тялото). Дори предпочитам да няма естествен пух, за да го мятам в пералнята, без да му треперя.

# 79
Аз имам такива от манго, Уайкики, х и м, Маркс и Спенсър, Абе какви ли не
Да, в Уайкики има хубави якета и то с пух, ама естествено рядко, измежду другите. То с всички магазини е така. Дебнене трябва и пробване. Имала съм скъпи якета, на които излизат пера Joy и ми бодат

# 80
Здравейте! Давам бърз отчет за последната пристигнала поръчка:
Mango Isa дънки - станаха ми размер 42, обаче отзад идват плитки, независимо от снимката им, за точно обратното. И в прасеца доста опъват - не съм ствърде широк такъв. Със Слим и Скини дънки на Страдивариус и Пул енд Беър нямам такъв проблем при размер 40 там.
Q/S дънки 'Catie' Меки, удобни, хубава кройка - размер 40 ми станаха, дори са леко свободни - пак са доста еластични.
Пуловер Only 'Cozy' - много мек и приятен, размер M, можеше и S, не ми хареса, че стои много размъкнато и широко на врата отзад.
LTB панталонки 'BECKY' - страхотни, само дето поръчах голям номер с идеята да са умалени - ами не са. Ще ги дебна пак на намаление с точен номер.
Дънките на Trendyol не ми харесаха като кройка и не са ми удобни.
Едно чанте на S'Oliver поръчах - много хубава изработка, но разпределението е неудобно. Не личеше от снимките за съжаление.

# 81
  • Пловдив
Момичета, тоя тип парка дали топлят? То ся цените са в тавана, ама...
https://www.aboutyou.bg/p/jack-jones/zimna-parka-chucky-7418110
Искам за сина ми и ма някои модели, на които пише, че се непромокаеми и ветроустойчиви...

# 82
  • София
Моят мъж си взе на същата марка ето това: https://www.aboutyou.bg/p/jack-jones/zimno-yake-7061713
Казва, че ужасно много му топли.

# 83
Супер са маратонките на детето,а за 27 лв нямаше как да ги пропусна

Забравих снимката

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 12:57 от Bobchita

# 84
Здравейте,някой да има код ,който няма да ползва за about you?

# 85
# 86
Супер са маратонките на детето,а за 27 лв нямаше как да ги пропусна

Бобчи, няма как да не са супер. Under Armour ми е любимата спортна марка. Най-старите ми маратонки са близо 10-годишни , ползвани както в залата за тренировки, така и на всякакви терени, прани безброй пъти в пералня и не са мръднали. Сега всекидневно ги обувам , като правя разходки с бебето.
За тази цена са просто супер.

# 87
  • Пловдив
Аз пък съвсем скоро я научих тая марка...

# 88
Момичета, колко време е валиден ваучера за рожден ден? Само за деня ли е или може да се ползва и по-късно?

# 89
Мисля, че важеше 14 дена, но виж в имейла за по сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт