Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 369
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Поръчах на моят мъж някои от тук предложените марки ,само тениски взех.От намалените има главно малко размери обаче.

# 61
Да, намалени доста неща, но очаквано с малко налични номера.
Моята поръчка е пратена вече.

# 62
В момента не важи такъв ваучер

На мен пък точно такъв ми хвана...Да не говорим , че ми е изпратен на 28.07...толкова пъти досега го пробвах и все не ловеше....Даже си мислех,че е изтекъл...но се получи...А днес е и тръгнала към мен...

# 63
Никакъв код не ми хваща - и за нов клиент не поиска и за приятел не иска. Дори извън Промоция.

# 64
Включвам се и аз. С молба, ако на някой му се намира код - 20% който няма да ползва, нека ми го прати на лични, ще съм му изключително благодарен!

# 65
Само мен ли не ме пуска в профила ми?

# 66
  • Пловдив
Имам код за РД от 20%, но не хваща на намалени Sad

# 67
  • Пловдив
Получих парката, която беше много намалена преди 2 седмици. Уникална е! Поръчах L и се опасявах, че ще ми е голяма, но се оказа, че ми пасна идеално. Капитонирана е отвътре, хубава материя отвън, много добро изпълнение.

За колко дни възстановяват парите при връщане на артикули? Минаха повече от 10 дни откакто върнах част от поръчка и още няма нищо. Да не говорим, че не виждам и никъде в профила ми никаква информация за връщането. Само получих е-мейл, че са пратката е предадена в Еконт за връщане.

# 68
След като върнатата пратка постъпи при тях, в срок от 14 дни се издава кредитно известие за сумата на фактурата и парите се възстановяват.

# 69
  • Пловдив
Аз на 9-ти получих имейл за потвърждение на върнатата пратка и днес гледам, че парите ми са постъпили в сметката на 10-ти.

# 70
  • София
Момичета, разменям това яке размер М , за размер С. Ако случайно някой е взел грешен номер!

# 71
# 72
Има код karinaa15 валиден от 14 до днес 15 за поръчки над 100лв

# 73

Заменям бяло размер S за друг цвят

# 74
Поизчетох ви. Simple Smile Виждам, че поръчвате зимни якенца и ще питам нещо тук, като може и да ме насочите към други сайтове и теми евентуално. Трябва ми зимно яке с покрит пух/пълнеж, да няма рошави глупости от вътрешната страна. (Дали обяснявам добре? Thinking) Миналата година се принудих да взема рошаво, че нямах никакво и никак не ми харесва. Сега поне имам него и не съм притисната от ситуацията, мога да почакам и да избирам. Ще дебна на АбауЧу намаленията през януари и аз вероятно, та ще съм много благодарна да препоръчате някое. Не ми е важно да е определена марка, но трябва да е топло, че у наше село е бая студ и малко ясни дни като цяло в студените сезони. Дълго не искам, нито късо до пъпа, да ми покрива дупето би била идеалната дължина. Не ми се дават и много пари, че събирам за пакетче масло за Нова година. Joy

Ако имате идеи, моля включете се. Simple Smile Може и в скрит текст или пък на лични, ако ще е досадно за другите в темата. Simple Smile Благодаря предварително. Blush

Общи условия

Активация на акаунт