Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 58 950
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
  • пустинята Гоби
Но явно е якичък, мъжът ми тежи 62 килограма с мокри гащи и е между М и Л за горни дрехи, връхни е Л, надолу е S.

# 46
Взимам му Boss ( отговарят си ) , сега гледам има интересни модели и Michael Kors, а и са на добра цена около 70 лв.

# 47
Якичък е да ,от моловете не се вписва в ххл.Почвам да ги разглеждам,благодаря дами!

# 48
Виж и s.Oliver

# 49
Някой с мнение за дънки LTB и Trendyol? Най-вече ме интересува пускат ли боя при пране?
Така или иначе поръчах, но все пак...

# 50
  • София
Здравейте, харесала съм си едно яке и пантофки, за които съм в дилема за номера. Моля за мнение:
https://m.aboutyou.bg/p/tamaris/balerini-6741745  и  https://m.aboutyou.bg/p/jacqueline-de-yong/elek-finno-7088114

# 51
Привет,  ще може ли да ми потвърдите дали съм разбрала правилно процедурата за връщане на част от поръчката, тъй като от 2 седмица чакам отговор от about you, но такъв няма. Влизам в профила си,  избирам конкретния артикул, който искам са върна. След това разпечатам документ за връщане и документ за еконт и давам артикула на куриера, като не е задължително да е в оригиналната опаковка(кутия) от доставката.
Има ли нещо което пропускам?

# 52
  • София
Привет,  ще може ли да ми потвърдите дали съм разбрала правилно процедурата за връщане на част от поръчката, тъй като от 2 седмица чакам отговор от about you, но такъв няма. Влизам в профила си,  избирам конкретния артикул, който искам са върна. След това разпечатам документ за връщане и документ за еконт и давам артикула на куриера, като не е задължително да е в оригиналната опаковка(кутия) от доставката.
Защо ще разпечатваш? Нямаш ли листове в пратката? На единия пише връщане и има готов етикет за връщането.

Досега никога не съм правила каквото и да е по профила. Режа пакета по пунктираната линия (ако е плик), за да мога да го използвам отново, лепя върху него етикета, който са ми приложили и слагам документа за връщане. Ако в поръчката има повече неща, отколкото връщам, отбелязвам какво връщам, но май не е задължително. В повечето случаи не чакам куриер, защото ми е по-лесно да подам пакета в някой офис, покрай който минавам. Но се е случвало куриер на Еконт да дойде за нещо друго и да вземе приготвения пакет.

# 53
Привет,  ще може ли да ми потвърдите дали съм разбрала правилно процедурата за връщане на част от поръчката, тъй като от 2 седмица чакам отговор от about you, но такъв няма. Влизам в профила си,  избирам конкретния артикул, който искам са върна. След това разпечатам документ за връщане и документ за еконт и давам артикула на куриера, като не е задължително да е в оригиналната опаковка(кутия) от доставката.
Провери си сметката, най вероятно парите са ти вече преведени.
Ако не, обади им се по телефона, безплатни са разговорите.

# 54
Има ли някакъв код, който в момента да е активен? Дори и 5%, ако ще да е?

# 55
  • София
Защо ще разпечатваш? Нямаш ли листове в пратката? На единия пише връщане и има готов етикет за връщането.

Досега никога не съм правила каквото и да е по профила. Режа пакета по пунктираната линия (ако е плик), за да мога да го използвам отново, лепя върху него етикета, който са ми приложили и слагам документа за връщане. Ако в поръчката има повече неща, отколкото връщам, отбелязвам какво връщам, но май не е задължително. В повечето случаи не чакам куриер, защото ми е по-лесно да подам пакета в някой офис, покрай който минавам. Но се е случвало куриер на Еконт да дойде за нещо друго и да вземе приготвения пакет.

Таня, често липсва, мен за втори път ми липсва товарителницата, просто е празно на това място ( все се случва като трябва да връщам), та си генерирах от сайта и си го разпечатах.

# 56
Бобчи, ММ носи Бос и Армани . И от двете марки сме поръчвали от сайта.

# 57
И на мен ми трябва код

# 58
  • София
Имам сори ваучер за 10% ако някой иска да пише на лично😊

# 59
В момента не важи такъв ваучер

Общи условия

Активация на акаунт