Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 58 956
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
При мен светна в сиво статуса на поръчката, но нямам имейл, че пратката е при тях. Върнах я в Еконт вчера и предполагам е доста рано още, така че се зареждам с търпение.

Първо връщане ми е, след доста сполучливи поръчки и то защото не бях съвсем сигурна, че ми харесва цвета на ботите, които получих. Мислих ги два дена и ги засилих обратно преди да съм ги разходила навън и после да ги заприходя и забравя в някоя кутия.

# 31
  • София
При мен светна в сиво статуса на поръчката, но нямам имейл, че пратката е при тях. Върнах я в Еконт вчера и предполагам е доста рано още, така че се зареждам с търпение.

Първо връщане ми е, след доста сполучливи поръчки и то защото не бях съвсем сигурна, че ми харесва цвета на ботите, които получих. Мислих ги два дена и ги засилих обратно преди да съм ги разходила навън и после да ги заприходя и забравя в някоя кутия.
Аз ги върнах в понеделник сутринта, във вторник преди обяд светна в сиво и получих имейл.

# 32
  • Сливен
Аз връщах една гривна позлатена,за 1 седмица се обели на няколко места и отдолу се оказа,че не е сребро.За около седмица ми я одобриха и върнаха парите.

# 33
Записвам се и аз да следя. Чакам една зелена рокля за коледен коктейл, да видим какво ще дойде.

# 34
# 35
Веднага поръчах за нашето хлапе а.к.а. голямата стъпка маратонки за пролетта

25 номер са ,сега е 22 накрая ,има ботуши 23 и кожени кецове 24.По мои сметки за април ще е 25 ,най-късно и то.

# 36
Малко от интересуващите ме неща са намалени, и то с десетина-двайсет процента, ще пропусна и това намаление. 😎

# 37
И на мен в любими само тези маратонки и още едни найкчета бяха намалени ,но те лилави.А моето Зверче се плеска много .За сега това поръчах и ще видя мъжки тениски .Кажете добра марка ,мъжът ми само Том Тейлър и Джак и Джоунс харесва,ама малко да го разнообразя .

# 38
  • Бургас
Яке за майка ми поръчах аз, едни шукаритетни Пуми за малката и раница за мен евентуално. Ако не ми я присвои някой от момчетата.

# 39
Бобчи, прави като мен, трупай пари за януари. 😁
Виж как нито тези, нито lidl, нито Лили ми искат парите 😄

# 40
  • пустинята Гоби
И на мен в любими само тези маратонки и още едни найкчета бяха намалени ,но те лилави.А моето Зверче се плеска много .За сега това поръчах и ще видя мъжки тениски .Кажете добра марка ,мъжът ми само Том Тейлър и Джак и Джоунс харесва,ама малко да го разнообразя .
Мъжът ми харесва много дрехите на Esprit.

# 41
Не съм вземала, от Lonsdale и Carcia съм разочарована и от тениски и от шорти .Изобщо не знам как го прави,но бастардисва дрехи много бързо .Само ТТ ,Джак и Джоунс ,Елизе ,Чемпиън и Найк са му здрави .
Esprit отговарят ли си ,ххл носи той?

# 42
  • София

Да, отговарят си Esprit, аз пуснах 1 пуловер за сина ми. Tom Tailor нещо не ги намаляват.

# 43
  • пустинята Гоби
И аз мисля, че си отговарят, макар че мъжът ми е много слаб, но пък висок и с широки рамене и затова предпочита да мери на място, че за връхни и долни дрехи е различни размери.

# 44
Супер,благодаря !Моят е 190 висок и с широки рамене,също има различен номер горни и долни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт