Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 58 953
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Дойде ми поръчката Simple Smile Якето ще връщам обаче, не е моето.

# 16
  • Бургас
И аз си получих якето GAP и се чудя дали да го връщам. Харесва ми, но е доста тънко. По-дебело ми изглеждаше на снимка.
Мъжките Only по 26 лв са хубави. Сина ми одобри неговото. Другото е за близък и след няколко дни ще разберем дали му става и харесва.

# 17
  • Някъде по Дунава
Благодаря за темата. Ще чакам намаленията през януари. Последните ми покупки бяха все несполучливи.

# 18
  • Пловдив
Здравейте!
Може ли да споделите мнение относно качество на обувките на pepe jeans?

На мен за р. д така и не ми изпратиха код.

# 19
Преди време купих на сина едни сандали от FD, отлепи им се подметката за 2 седмици. Повече не повторих с обувки.
От дрехите съм доволна и за възрастни и детски. В момента големия е с яке тип шуба, доволна съм от качеството и външния вид.
За обувки и на мен ми е интересно, дала има доволни. Може аз нещо да съм улучила некачествени.

# 20
Доволна съм,даже ми писнаха и ги дадох на майка ми .Носи ги много,над четири годишни са и са супер удобни.

# 21
Дъщеря ми носи едни сандали на Pepe jeans миналото лято, не мръднаха. Ако й стават и догодина ще ги носи.

# 22
Аз ще връщам една рокля. Едно че не уцелих размера, а и цвета е различен от снимката и много по гаден. После ще прочета подробни инструкции какво се прави за връщане.

# 23
  • Пловдив
За Коледа да очакваме ли намаления? Дойде ми кодът за РД за 20% е Wink

# 24
  • София
Ъъъ страшно. Еми тогава ще ги гоня до последно щом може да изпращат Simple Smile

# 25
Преди време купих на сина едни сандали от FD, отлепи им се подметката за 2 седмици. Повече не повторих с обувки.
От дрехите съм доволна и за възрастни и детски. В момента големия е с яке тип шуба, доволна съм от качеството и външния вид.
За обувки и на мен ми е интересно, дала има доволни. Може аз нещо да съм улучила некачествени.

По закон всички обувки в България имат гаранция от 2 години може да се свършеш със защита на потребителите

# 26
Здравейте!
Може ли да споделите мнение относно качество на обувките на pepe jeans?

На мен за р. д така и не ми изпратиха код.
Имам еспадрили на марката- не са мръднали.

# 27
  • София
Благодаря за новата тема!
Отново да питам за връщанията - къде ги гледате отразени в профила? При мен под самата поръчка имам надпис Твоето връщане и нищо повече. Нито мога да видя какво съм върнала, нито никаква друга информация. ЕДинственото, което получих миналата седмица, е един е-мейл, че пратката е приета от техния партньор Еконт. Би трябвало вече да им е доставена, но не е в момента с мен товарителницата, за да проверя.
Очаквах, че някъде в профила ще мога да видя какво съм върнала, още повече, че съм маркирала точно кои продукти връщам.
Извинявам се за многото въпроси, но ми е първо връщане и се опитвам да се ориентирам каква им е последователността.
Ей, така изглежда върната поръчка в профила. Стана в сиво, когато получих имейл от тях, че върнатия продукт е при тях.
Скрит текст:

# 28
Имам казус...
Според вас има ли шанс да ми я доставят уикенда? Дала съм служебен адрес и няма как да си я получа. Еконт дали отлагат доставка за адрес?

# 29
Иван., благодаря, но тогава не се сетих, после разбрах, че на някои им приемат рекламациите. Т.к. става въпрос за друг магазин, спирам по темата.
В AboutYou досега съм поръчвала основно обувки и засега нямам нищо за рекламация. Но ми е интересно каква им е политиката.

Общи условия

Активация на акаунт