Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 750
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Аз също не съм доволна от ботите ми Тамарис, но не си спомням от тук ли ги поръчах или друг сайт.
Малко им намокрих върха в сняг и чорапите ми бяха мокри.
Такова нещо не ми се беше случвало с никои други марки.

Сега се чудя да заложа ли на едни боти Кларкс или и те същата хубост ще се окажат.

# 151
  • София
Аз се отчетох преди малко с един чифт ботуши Ecco. Беше останал само моя номер на прилична цена. Дано да стават, че като ви чета оплакванията тръпки ме побиват какво ще дойде.

# 152
boat,рекламация! Обувките трябва да имат 2 години гаранция в ЕС.

# 153
Някой да има текущи поръчки и да му ги бавят? Sad

# 154
Някой връщал ли е след 14 дневния срок и в неоригиналната опаковка?

# 155
Вчера поръчах и още през нощта статусът на поръчката беше обновен на "изпратена". Не вярвам, обаче, още утре да я получа.

# 156
Връщането е до 100 дни от получаването, като артикулите трябва да са в търговски вид, с етикети, без следи от употреба.

# 157
Вчера поръчах и още през нощта статусът на поръчката беше обновен на "изпратена". Не вярвам, обаче, още утре да я получа.

И аз не очаквам от днес за утре. 10 дни минаха от както съм поръчал. Много пък сте заядливи xD

EDIT : получих известие че утре идва!! yeee

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 21:19 от Koce Paynera 709886

# 158
  • София
До 100 дни се връща. Опаковката на дрехата или на пакета, в който е донесена от куриера? Може да се връща във всякакъв пакет. Винаги съм връщала в оригиналната опаковка на дрехите/обувките.

boat, ако си искаш парите, прави рекламация. Но ако си ги взела за 20-30 лв (помня, че имаше и такива цени по едно време), ако дефектът е поправим и са ти любими, поправяй ги. Аз си купих наскоро пола, намалена от 88 на 12 лв. Единият шев е много накрая и тъй като платът е много тънък, още при първото носене се разпори и разнищи почти 2 педи. Мога да я рекламирам, но май ще си я зашия. Simple Smile Едва ли пак ще я намалят толкова много, че да мога да си я купя с върнатите пари.

# 159
До 100 дни се връща. Опаковката на дрехата или на пакета, в който е донесена от куриера? Може да се връща във всякакъв пакет. Винаги съм връщала в оригиналната опаковка на дрехите/обувките.

boat, ако си искаш парите, прави рекламация. Но ако си ги взела за 20-30 лв (помня, че имаше и такива цени по едно време), ако дефектът е поправим и са ти любими, поправяй ги. Аз си купих наскоро пола, намалена от 88 на 12 лв. Единият шев е много накрая и тъй като платът е много тънък, още при първото носене се разпори и разнищи почти 2 педи. Мога да я рекламирам, но май ще си я зашия. Simple Smile Едва ли пак ще я намалят толкова много, че да мога да си я купя с върнатите пари.

Връщала съм много пъти, но не след 14 дни, а на тениската не пазя опаковката само си е с етикета явно няма да стане

# 160
  • София
Връщала съм много пъти, но не след 14 дни, а на тениската не пазя опаковката само си е с етикета явно няма да стане
Питай ги, като подчертаеш, че етикетът си е на мястото. Телефонът им е безплатен, а можеш да изпратиш и писмено запитване. Според мен ще можеш да я върнеш. И без това много пъти си личи как се преопаковани от тях.

# 161

Взела съм ги за 67лв., но са ми страшно удобни. Подметката е страхотна, изолира, не се пързаля
 За това се чудя, ще попитам първо обущар колко ще ми струва поправката и тогава ще решавам.

# 162
Марката About you отговаря ли си на размерите? Харесала съм си едно палто.

# 163
  • София
Марката About you отговаря ли си на размерите? Харесала съм си едно палто.

Да

# 164
https://www.aboutyou.bg/p/nike/funktsionalna-teniska-7419023

Скачайте на офертата. Блузата е супер. Много, много доволен.

Общи условия

Активация на акаунт