Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 368
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
red-moonlight, да и да , но нещата , които имам на марката са купувани преди години и не знам дали не е паднало качеството .
Имам питане .Досега не съм ползвала код за рожден ден. Надявам се в края на месеца да ми пратят такъв. Важи ли за всички марки? И сега имам пратен код за 20% , но примерно за Boss не мога да го ползвам.

# 691
A зa обвуките на Таmaris какви са ви мненията? Гледам сега едни боти на намаление, които са ми по вкуса, ама се чудя за качеството.

# 692
Според мен стават, ако са на добра цена. Боти нямам, само 2 чифта сандали и едни балеринки. За един сезон сандалите се амортизираха много, балеринките още държат. Но сигурно си е до тип обувка. Иначе са удобни, а аз съм с капризни крака.

# 693
  • Някъде по Дунава
A зa обвуките на Таmaris какви са ви мненията? Гледам сега едни боти на намаление, които са ми по вкуса, ама се чудя за качеството.
Имам два чифта сникърси. Едните ги носих два сезона, без забележка са - бели от естествена кожа, а другите са на един сезон и засега са ок. Белите бяха за 55 лв, а другите за 64 лв.
Ето такива:

# 694
  • пустинята Гоби
Много са удобни обувките на Tamaris. Имам и сандали, и боти и те са супер. Само от естествена кожа купувам, продават и от изкуствена, за тях нямам впечатления.

# 695
Благодаря за мненията, поръчах ги Flowers Hibiscus

# 696
Тамарис са си супер, класика!

# 697
+1 и от мен за Тамариса! Много хубави като на цени на намаления

# 698
На 14 върна 2 пратки показва че са при тях вчера проверих дали са ми превели парите и не са надявам се понеделник да бъдат дано не ме изпържат

# 699
В профила ти при поръчките, пише кога ще си получиш парите.

# 700
Тези суитшърти са на много добра цена, някой да има си е поръчал такъв модел? Дали са много плътни?

# 701
Код за намаление 5 % за над 100 лв, хваща и днес - KARINAA5.

# 702
Преди няколко дни си поръчах суичър на Hilfiger. Много го харесах. Видях, че се се пере до 30 градуса и го пуснах с детските дрехи. Излезе от пералнята с един размер по-малък и сега няма да мога да го нося, понеже ръкавите са ми къси. Не ми се е случвало такова нещо с дреха на тази марка досега. С тъга на сърцето се налага да им го върна. Не пазя тварителницата, понеже смятах да си го нося, но трябва да разпечам документа от профила който се генерира, нали така? Да добавя, че им писах и ми отговориха да им го върна и ще го прегледат. Извинявам се за спама, но в такава ситуация не съм попадала.

# 703
Щом не я пазите е достатъчно да си генерирате нова от профила…вече дали ще ви уважат рекламацията не знам. Споделете как е минало.

# 704
MBOGI25 за 25% отстъпка за сума над 100 лв, важи 48 часа

Общи условия

Активация на акаунт