Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 58 983
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
и аз имам ластик от спорт депо с три ластика е с различно съпротивление, може да се тринара само с единия с два или за максимално с трите наведнъж

# 676
Мнения за дрехите на Urban Classics? И по-точно зимните якета.

# 677
Имам само една тениска на тази марка и хич не останах очарована как е изработена. Шевовете бяха криви и не добре направени. Но може са е просто лош късмет.

# 678
Мнения за дрехите на Urban Classics? И по-точно зимните якета.
Мъжът ми има преходно се води,но го носи зимата.Харесва си го,пера,суша ,нищо му няма.Аз имам едно тънко за пролет и есен,доста тънко е ,много ми харесва и на мен.Специално материята много добре изглежда даже .Не мисля,че е лоша марка.Добре са на вид,пазят от вятър и не се скапват в сушилня.

# 679
Тук непрекъснато има коментари за доста уголемени дрехи, включително и аз бях писала преди време, че бях поръчвала от две марки и имах същия проблем. Така че би ми било полезно ако някой сподели някакви марки, от които е поръчвал, и дрехите не са били уголемени.

# 680
Има ли действащ код в момента за 20%?

# 681
  • Варна
Има ли действащ код в момента за 20%?
И аз искам, защото този за 5% ми е твърде малко 🤪

# 682
Нали по време на допълнително намаление кодовете не важат?

# 683
Нали по време на допълнително намаление кодовете не важат?

Наистина не важат, дори и за ненамалени неща.

# 684
Кода на Polina важеше вчера и даваше още 5% допълнително.

# 685
Здравейте момичета. За първи път ще пазарувам от About you и съм харесала яке на G-star Raw. Не ми е позната марката, може ли мнения дали са качествени и отговарят на размера.

# 686
Точно тънко яке на Urban classics чакам. Надявам се да е хубаво. Нещата им не са от евтините.

# 687
И аз мислех че не важат, но когато имаше намаление на мъжко само, се комбинира идеално с още един код ! Много благодаря отново за което !!!

# 688
И аз потвърждавам, че  предната седмица при намалението на мъжка мода Setty беше споделила,че  FABMAMA20  хваща за над 100 лв....и така чудесно намалих едно дълго дебнено яке  от 389 на 128 лв....За което огромно благодаря!

# 689
  • Варна
Кода на Polina важеше вчера и даваше още 5% допълнително.
И днес важи

Общи условия

Активация на акаунт