Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 58 981
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Кодовете за отстъпка всички ли изтекоха вчера? Аз днес се засилих да поръчвам...
BALLAN20 важи все още.Сега го пробвах
Защо не ги казват тея работи по рано 😁

# 662
Благодаря за кода! И при мен важи още Simple Smile

# 663
Има ли активни кодове в момента?

# 664
  • Г. О.
Аз имам код за 10%. Исках да Ви го дам, но току що пробвах дали е активен и изписа,че е използван. Не съм го давала на никого и уж е валиден три месеца! Само са ми замазали очите, че уж ме компенсират с код за отстъпка.

# 665
  • Sofia
Пробвайте си кодовете за рожден ден.  Моят използвах три пъти , месеци след рождения ми ден. Вече не работи.  Grinning

# 666
  • София
Polina5 за допълнителни 5% на вече намалени стоки при покупки над 100лв

# 667
Дами, извинете, че задавам този въпрос при информацията на първа страница, но какво се правеше, когато искаш да върнеш един артикул от поръчка с повече? Пак ли лепвам стикера, който са пратили и има цялата стойност на поръчката, или трябва да генерирам от профила си нов само за този артикул? Случаят е такъв, че поръчах поотделно два размера на една и съща дреха, но естествено са комбинирали поръчката ми и дойдоха опаковани заедно, та не съм сигурна какво да правя.

# 668
Аз като връщам част от поръчката слагам направо бележката, която са ми пратили, лепя лепенката, нищо не отбелязвам, нищо не генерирам.. оправят се хората Simple Smile

# 669
И аз така....Никакви проблеми досега.....

# 670
викнах едни боти на марката dockers, никога не съм я виждала на живо,надявам се да си отговарят и да ми харесат Simple Smile

# 671
  • София
Момичета от якетата на Marikoo, точен размер ли да поръчам или бяха уголемени?

# 672
Аз онзи ден сутринта получих код за -20%, като се генерира в приложението, после видях, че имам и мейл. Реших да го ползвам, обаче ми излезе ангажимент. След няколко часа ми изписа, че е възникнала неочаквана грешка. Писах им и ми пратиха нов.
Аз имам код за 10%. Исках да Ви го дам, но току що пробвах дали е активен и изписа,че е използван. Не съм го давала на никого и уж е валиден три месеца! Само са ми замазали очите, че уж ме компенсират с код за отстъпка.

# 673
Имате ли от този ластик колко кг му е разтегливоста?

# 674
  • Пловдив
Имам ластик от Спорт депо, никъде не виждам инфо за кг. ThinkingRolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт