Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 58 983
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Килтек се предлага и от Спорт Депо
https://www.sportdepot.bg/killtec/brand-104
Аз поръчах вчера от там един полар с цип от там, колкото да се запозная с марката а и ползвах допълнителни -10% в момента още на посочената намалена цена:

# 646
MM има едни трекинг обувки на Килтек от 100 години (купувани от специализиран магазин) - само веднъж ги лепи на 10-тата година, още ги ползва.
Да не остана по-назад си поръчах едно тънко спортно якенце - отстъпка, нали Simple Smile
Късите панталони на LTB се оказаха с дупчица до шева на единия заден джоб, тъкмо им свалих етикетите и я видях после естетсвено. Подозирам, че за това бяха на цена 24 лв. Мисля да ги занеса на шичвач и да ги мине на "затъкаване" Rolling Eyes, че иначе ми харесват.

# 647
Намерих на марката във втора употреба то е подплатено  обаче е за хора 164 дефакто детско иначе е хубаво притеснява ме синьото което поръчах защото пише, че е с тънка подплата а искам да ми топли доста 😃

# 648
  • Варна
Имате ли това яке или нещо на марката?

Това яке за градски условия е за човек, който цял ден е в движение, за да е подходящо.
Иначе като го гледам и чета е за ски, туризъм, преходи, тоест дейност ,при които човек е нон стоп  в движение.
Тези якета не бих казала, че топлят. Тяхната цел е да изолират от вятър и да са водонепромокаеми.
Отдолу се носят със ски бельо и суитчер.
Пробвала съм моето ски яке да.го нося в града, ами не, не е подходящо.

# 649
Имаме такова вкъщи, даже дали не е също Killtec, трябва да погледна. Удобно е, не пропуска вятър и е водоустойчиво. Точно за туризъм и ски е идеално, защото е леко, не запарва, но и не прегряваш с него. Като спреш движението обаче, трябва да си някъде вътре, ако е студено. За активно движение без престой навън е. А за пролет, когато не е студено, пък е идеално и за не толкова активно движение. Quechua в Декатлон също имат този тип якета на по-поносима цена. Добре ушити са и добре изглеждат.

# 650
Имам ски гащеризон на Килтек, сигурно от 12-13години. И той беше купуван от втора употреба, че тогава нямаше така развито онлайн пазаруване и изобщо не съм знаела марката. Не е "мръднал", много е качествен.
Днес си поръчах този суичър. Надписа " Do it with love" го приех за сигнал, точно на тази дата. Grinning Много ми е важно, че става за сушилня. 

# 651
Имаме такова вкъщи, даже дали не е също Killtec, трябва да погледна. Удобно е, не пропуска вятър и е водоустойчиво. Точно за туризъм и ски е идеално, защото е леко, не запарва, но и не прегряваш с него. Като спреш движението обаче, трябва да си някъде вътре, ако е студено. За активно движение без престой навън е. А за пролет, когато не е студено, пък е идеално и за не толкова активно движение. Quechua в Декатлон също имат този тип якета на по-поносима цена. Добре ушити са и добре изглеждат.

Поръчал съм го на 66лв +-  не бих дал 100 лв и нагоре за ски яке
Имам едно бяло ски яке от австрийска втора употреба на  него пише ако не се лъжа 500 воден стълб размазало се е и не мога да видя дали е точно така и бих казал че си ходя с него няколко сезона върши работа
Ако е супер студ не е много ок
Обаче това на killtec пише 10000 воден стълб и 3000 въздохупроницаемост и се надявам да е по топло и по издържливо от вода и вятър

# 652
Преди няколко дни взех тези неща:
Рокля LeGer, описва доста, не стяга според мен и ще търся ластично бельо за нея.
Бюстие LeGer, хареса ми, но според мен е доста умалено и не ми става.
Бюстие Calvin Klein
И още едно бюстие, което не е лошо.

# 653
Имате ли това яке или нещо на марката?

Това яке за градски условия е за човек, който цял ден е в движение, за да е подходящо.
Иначе като го гледам и чета е за ски, туризъм, преходи, тоест дейност ,при които човек е нон стоп  в движение.
Тези якета не бих казала, че топлят. Тяхната цел е да изолират от вятър и да са водонепромокаеми.
Отдолу се носят със ски бельо и суитчер.
Пробвала съм моето ски яке да.го нося в града, ами не, не е подходящо.
Имам няколко такива якета. Май едното е Килтек(х). Ползвам ги за джогинг. Не мисля,че стават за друго,освен за спорт. За джогинг са незаменими за мен. Те са ,като термос,точно! Задържат произведената топлина и пазят от вятър. С тях спокойно след джогинга мога и да си напазарувам от кварталнните магазини,без да замръзна. (изпотена)Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 23:51 от sasi6

# 654
  • пустинята Гоби
Имам подобно яке, на мен ми топли, но разбира се не през зимата, а в късна пролет или ранна есен. Купих го за плаване с яхта, върши идеална работа при все, че там няма много движение - кибичиш на палубата и вятърът те вее. Моето даже май е по-тънко.

# 655
Моята сага с панталоните продължава, този път с мм. Мерих го с рулетката 😄 мерих го с шивашкият метър - 91 см/36 инча му е талията, въведох му данните в приложението, изкара че 36 е неговият номер. Поръчах му аз два чифта панталони 36 номер, вчера дойдоха, вадя ги аз, и о изненада - по големи са с два до три размера от това което му трябва. 😡 Хвана ме яд, защото са много хубави модели, на много добри цени. Че даже за единият панталон ми даваше, че трябва да поръчам 38, представям си какъв хххл щеше да дойде 🥴

Какви са тия размери, какво е това чудо, ще хвана да им пиша, да ми обяснят къде бъркам, или какво 😼

# 656
Кодовете за отстъпка всички ли изтекоха вчера? Аз днес се засилих да поръчвам...

# 657
Да, изтекли са.
Имам код за 20 % отстъпка за марка GAP - 3byg4zgd

# 658
Кодовете за отстъпка всички ли изтекоха вчера? Аз днес се засилих да поръчвам...
BALLAN20 важи все още.Сега го пробвах

# 659
Lemy, коя марка са тези панталони?

Общи условия

Активация на акаунт