Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 58 977
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Мернах в Инстаграм и ELLIE25, който поръчва може да го пробва. 48 часа, над 100 лева.

# 706
Здравейте,  поръчах два панталона, и двата намалени. Приложих и кода даден по-горе от Moonriver за поръчка над 100 лева. Интересното е, че намали допълнително само единия панталон. Този код не трябва ли да намали всички продукти от поръчката?

# 707
  • Пловдив
Здравейте,  поръчах два панталона, и двата намалени. Приложих и кода даден по-горе от Moonriver за поръчка над 100 лева. Интересното е, че намали допълнително само единия панталон. Този код не трябва ли да намали всички продукти от поръчката?

При мен така се получава, когато след като съм въвела код /който е намалил продуктите/ и добавя в кошницата нов продукт, той не се намалява. Тоест, трябва кодът да се въведе накрая, тогава се отразява на всички продукти.
Другият вариант е въпросният код да не лови съотвентия продукт.

# 708
Здравейте момичета. За първи път ще пазарувам от About you и съм харесала яке на G-star Raw. Не ми е позната марката, може ли мнения дали са качествени и отговарят на размера.
Качествени са и си отговарят на размера.
ММ само тази марка признава и по-голяма част от гардероба е именно тя , има и поне 4 якета.
Не са мръднали,
тениските и блузите също ,нито са се свили нито избледнели .
Обувки имаме и аз и той ,но като цяло подметките им са малко дървени и ме болят краката с тях.
И аз поръчах едно яке сега на разпродажбата и го чакам тези дни ,направо за без пари.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 09:05 от X.T

# 709
Нищо не казвате, какво си взехте от намалението 😎
Този панталон получих вчера, заспа му на мм. В следващите дни чакам още няколко, за мен няма този път, почти нищо от това което си бях харесала, не намалиха достатъчно.🙄 Дали ще има и други намаления... уж бяха написали, че е последното за зимния сезон...🤔

# 710
Харесах го аз този панталон още като го показа, но любимия така да не иска ластици долу...
Има джинси на Adidas такъв модел и не са стегнати, те почти си стоят прави, но... показах му го и категорично отказа.
Пак ще се пробвам, обаче 😃 А като размер да питам как са - на тези марки, спортните, е твърдо L. Дънки 34 или ако има 35.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 09:49 от Анонимен

# 711
Азалия, на този панталон Том Тейлър размерите са класически - S, M, L .. , та ми беше много лесно да поръчам, понеже мм е М.
Обаче поръчах отново на Cotton on, от тях първия път не успях да уцеля размера, сега съм поръчала два номера по-малък  - 32, като дойде ще кажа как е:

Иначе, мм има и други такива панталони с ластик и добре му стоят, та ги хареса тези.
Поръчала съм и без ластик, ще видим.
Но ако се колебаеш между размерите и ако са на добра цена, освен да поръчаш 2, за да може по-добре да уцелиш. 🤔

# 712
Бежов искам. Начи и от него L, дано го навия.

# 713
Аз поръчах само това. Беше намален на около 14 лв.

# 714
Бежов искам. Начи и от него L, дано го навия.
Може да го поръчаш, и ако се навие да го пробва....😁
И този е много хубав, но с тези шантави номера... Малко по светъл цвят е, и се с по-ситни райенца.

Бг, аз исках долнище без ластик долу, но не открих, май ще трябва да се пробвам със.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 10:05 от Lemy

# 715
Аз след като го поръчах видях, че е кожен, ама аз от бързане да не вземат последната бройка.. 😁 та някой да не се излъже като мен.

# 716

И двата модела са умалени от бели взех 39 само него размер имаше и ми е ок, но сините 38 са много малки.

# 717
А може ли да се използват два ваучера едновременно. Инфлуенсърски и личен такъв? Защото като вкарам едия не виждам поле за допълнителен код както е НМ например.
Харесах си сандали на Том Тейлър, как са като качество и размери?

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 11:12 от Nona M.

# 718
  • Варна
За мен поръчах боти на Panama jack и зимно яке за сина ми.
Като ги получа ще споделя мнение.

Намалението за тях беше повече от добро.

# 719
Аз още нищо не съм получила, но чакам няколко неща

Ботуши Marco Tozziза 64 лева, къси панталони Манго 15 лева и за детето панталон Name it 8 лева и яке също  Name it за 30 лева.

Скрит текст:

Пак за детето космонавт Name it за под 50 лева ( най-доволна съм от това попадение, много харесам нещата на марката

Скрит текст:

И едни ботички, които толкова отдавна чакам да ги намалят пак, защото предният път си бях сбъркала номера и умрях от яд. На Tamaris са за 82 лева

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт