Безсъние

• 56 872
  • 701
  •   1
Отговори
# 660
Бъндироуз, успокой се малко. Хората ти казват, че това не е приспивателно, няма да те успива. Неврологът ми обясни, че целта му е да успокои мозъка и да намали тревожността, което да доведе до регистриране сигналите на тялото за сън и заспиване.
Като гледам, колко си напрегната, аз на твое място бих го започнала за 1 месец, колкото да се успокоиш малко. После всичко останало ще се дойде на мястото на самосебе си.

И аз не съм в много цветущо положение, но си давам сметка, че тревожността, която ме залива, ако не успея да заспя, ми пречи най-много, защото най-вероятно точно заради нея не успея ли да заспя рано (до 10-11ч), после вече се напрягам много и не успявам да заспя цялата нощ изобщо.
Не знам, защо съм така, но мине ли 12ч вече няма да ми се доспи до сутринта, това забелязвам. Така че това, което прави Таня, при мен в момента поне, не действа, аз в 1:30ч шанс за заспиване нямам, само сърцебиене, страх и паника, че и тази нощ няма да има сън.
Затова по-скоро ще се мъча да заспивам рано и ако успея да заспя, да стана много рано, преди 6ч сутринта. Някои нощи, Слава Богу, се получава, други не. Надявам се на чудо и това нещо да изчезне, както и дойде.

# 661
Леле това е бензодиазепин.. Че то три пъти на ден трябва да ме преспива по цял ден. Аз съм тежък случай значи...
Някакъв измислен бензодиазепин. И въобще не приспива. Това му е стандартната дозировка. Но както казах не е от най- ефективните

# 662
Опитах иглотерапия, доста време пих и мелатонин и Атаракс, но си изкарах 1 г. безсъние.
Най - много ми помогна редовен секс с партньора.
Балансираха ми се хормона и се чувствам спокойна и спя добре.

# 663
При мен сънната рестрикция също не действа. Аз най-добре спя, когато имам редица нощи, в които съм се наспала добре. Започна ли да не спя, от зле минавам в по-зле. Отдавам го на това, че колкото по-уморена и напрегната съм, толкова повече нервната ми система не може да се отпусне да релаксира и лесно да преминава в сън. Затова единственото, което при мен помага, е като вляза в цикъл на неспане да вземам разни адаптогени през деня. Те не позволяват на нервната система да изпадне в криза. Почвам ги от ранен следобед. Вземам например едни гъби комплекс или Л-теанин. Вечер отново магнезий и атаракс.

# 664
Много полезно мнение, Тина. Аз нали съм нова в борбата с безсънието, всякакви съвети са ми полезни.
И аз това забелязах, когато не спя една нощ, на следващата пак не мога да заспя, въпреки че през деня съм като труп. Ама засега не мога да постигна много дни сън, сега изкарах 3 и снощи пак се въртях, предремвах на няколко пъти, но за кратко и в плитък сън. Сега съм много уморена.
Аз съм си купила ашваганда като адаптоген, всеки ден го вземам, ама пак си имам безсъние. Пия и магнезии, и сироп Алора почти всяка нощ.
Купих си HTP-5, обаче прочетох, че можело да доведе до безсъние и се уплаших, не съм го пробвала още.
Някой да го е пил?

# 665
  • Washington,USA
Я дайте акъл какво да правя вече и аз не знам. Мелатонин от 10 мг ои Грандаксин не ми действа от юни месец не съм имала 7 часа сън... От диазепам инфекцията сякаш спах, но къде ще ми слагат такива инжекции. Отчаях се вече, даже мисля, че съм смъртно болна и нищо няма да ми действа..

Тоя Грандаксин ми се вижда голям боклук с извинение, няма дори седатиращ ефект... Тритикото ми казаха да го спирам. Какво да си купя не знам вече.

# 666
Я дайте акъл какво да правя вече и аз не знам. Мелатонин от 10 мг ои Грандаксин не ми действа от юни месец не съм имала 7 часа сън... От диазепам инфекцията сякаш спах, но къде ще ми слагат такива инжекции. Отчаях се вече, даже мисля, че съм смъртно болна и нищо няма да ми действа..

Тоя Грандаксин ми се вижда голям боклук с извинение, няма дори седатиращ ефект... Тритикото ми казаха да го спирам. Какво да си купя не знам вече.
Грандаксин е много слаб, няма да ти помогне за безсънието, което имаш от толкова време. Пробва ли с Атаракс, Хедонин?
А Тритико защо си го спряла, след като ти е помагал, колко време го пи?

# 667
  • Washington,USA

Грандаксин е много слаб, няма да ти помогне за безсънието, което имаш от толкова време. Пробва ли с Атаракс, Хедонин?

Ами и то спря да действа... Пих го лятото. Първо 25 мг. От спешното ми казаха да го спра и да пия Грандаксин... Не съм пробвала с Хедонин силно ли е?

# 668

Ами и то спря да действа... Пих го лятото. Първо 25 мг. От спешното ми казаха да го спра и да пия Грандаксин... Не съм пробвала с Хедонин силно ли е?
Аз лично не съм го пила, моя колежка го пие всяка вечер и казва,че и действа, иначе без това хапче не можела и тя да спи.

# 669

хлорпротиксен

# 670
Хедонин от 25 мг. Час преди лягане. Спи се от него.

# 671
  • Washington,USA
В крайна сметка ми дадоха Лорапам.

# 672
  • Швейцария
За колко време ти го дадоха?

# 673
  • Washington,USA
За колко време ти го дадоха?
  2 дни

# 674

хлорпротиксен
Хлорпротиксен, опитайте, наистина.. дава се без рецепта, евтин е!
Но имам въпрос към знаещите, колко време може да се пие без да има отрицателно влияние. Много ми е важно!!!
ИИ ме съветва да го спирам вече постепенно. И да започна безброй хранителни добавки. А хлопротиксен е едно малко хапченце, от което спя добре.

Общи условия

Активация на акаунт