Безсъние

• 56 851
  • 701
  •   1
Отговори
# 675
Я дайте акъл какво да правя вече и аз не знам. Мелатонин от 10 мг ои Грандаксин не ми действа от юни месец не съм имала 7 часа сън... От диазепам инфекцията сякаш спах, но къде ще ми слагат такива инжекции. Отчаях се вече, даже мисля, че съм смъртно болна и нищо няма да ми действа..

Тоя Грандаксин ми се вижда голям боклук с извинение, няма дори седатиращ ефект... Тритикото ми казаха да го спирам. Какво да си купя не знам вече.

хлорпротиксен
Хлорпротиксен, опитайте, наистина.. дава се без рецепта, евтин е!
Но имам въпрос към знаещите, колко време може да се пие без да има отрицателно влияние. Много ми е важно!!!
ИИ ме съветва да го спирам вече постепенно. И да започна безброй хранителни добавки. А хлопротиксен е едно малко хапченце, от което спя добре.

Аз го пия вече 7,5г. и май ще бъде доживотно.....Според инструкциите на невроложката той трябва да избута диазепама и зопиклона. Спя с комбинацията от трите.
Не забелязвам отрицателни ефекти. 12ч. след тази комбинация и добър сън мога да карам колата стотици километри, докато АД и комбинациите с тях бяха катастрофа за мен!

# 676
Като удавник се хващам за този отговор за хлорпротиксена, че сте го пили 7,5 г. и доживот до 100  Simple Smile .
Аз го пия от 1,5 г. Спя като къпана, събуждам се свежа. Някъде пишеше, че и при менопауза помага. Само хубави неща.
Имам въпрос, знаете ли дали има опасност от деменция с възрастта?
Изк. интелект упорито се опитва да ме агитира да го спирам, и да продължа с глицин, л трептофан, магнезиев глицинат. 5 дена пия по половин таблетка хлорпротиксен, а 2 дена от тия многото.
Но аз се мъча. Sad

# 677
Като удавник се хващам за този отговор за хлорпротиксена, че сте го пили 7,5 г. и доживот до 100  Simple Smile .
Аз го пия от 1,5 г. Спя като къпана, събуждам се свежа. Някъде пишеше, че и при менопауза помага. Само хубави неща.
Имам въпрос, знаете ли дали има опасност от деменция с възрастта?
Изк. интелект упорито се опитва да ме агитира да го спирам, и да продължа с глицин, л трептофан, магнезиев глицинат. 5 дена пия по половин таблетка хлорпротиксен, а 2 дена от тия многото.
Но аз се мъча. Sad

Този въпрос можете да го зададете на д-р Весела Хинкова, например. Тя е моята фаворитка. С помощта на хлорпротиксен оправи 30г. ми главоболие, а преди нея никой друг не успя. Препоръча го и за моята майка, която беше над 80. С него спеше добре.

# 678
Здравейте, аз съм с години безсъние и тревожност и по-скоро страх от безсъние. Пих 7 години тритико, сега пия половин ремирта и 1 хедонин от 25мг вечер- заспивам веднага, през деня се чувствам чудесно, няма и помен от тревожност, депресия, а години бях мега зле. Дори започнах и почасова работа, нещо което ми беше невъзможно, защото при уговорка на другия ден не мигвах цяла нощ.
Но се чувствам като наркоман и съм много тъжна, че не мога да ги спра, притеснявам се, че са силни, опитах да махна хедонина, но не заспивам само с ремирта. Познавам жени на по 200-500мг хедонин, та поне това ме успокоява донякъде, че не са ми високи дозите.
Освен това имам една болка в корема от 1 седмица сутрин, след изхождане ми минава и цял ден съм добре, но после ако пия второ кафе пак ме боли и пак отивам до тоалетна, нещо като диария, но по малко е. Притеснявам се да не е от хапчетата или по-скоро ремирта. Някой с подобни симптоми?
На 10ти имам час при Росица Владимирова да видим какво ще каже за комбинацията и да я попитам за пиене на нещо при евентуална бъдеща бременност.
Притеснена съм, най-вече от тази болка в корем-черва.

# 679
Само на мен ли се ускорява пулса като пия Хлорпротексен, Атаракс и Хедонин от 25 мг? Не заедно, разбира се Simple Smile Опитвам се с тях да заместя Зопиклона и Геродорма. Нещо не ми се получава, карат ме да се чувствам по-напрегната с тоя ускорен пулс и пак посягам към тежката артилерия.

# 680
Само на мен ли се ускорява пулса като пия Хлорпротексен, Атаракс и Хедонин от 25 мг? Не заедно, разбира се Simple Smile Опитвам се с тях да заместя Зопиклона и Геродорма. Нещо не ми се получава, карат ме да се чувствам по-напрегната с тоя ускорен пулс и пак посягам към тежката артилерия.

Такова нещо не ми се е случвало от атаракс и хлорпротиксен, а последното лекарство изобщо не го зная.

Най-напред се атакува геродорм, като се намалява с 1/4. После с още 1/4 и още една.....Но трябва да спим добре. Ако не спим добре, намаляването ще бъде неуспешно.
Пулсът лесно се нормализира с конкор 5мг. Колко е? Преди години при мен често беше над 100, но откакто пия веднъж дневно конкор е добре. Приятелка кардиоложка ми го препоръча.

# 681
Мога ли да си взема хлорпротиксен без лекар да пробвам за съня?

# 682
Мога ли да си взема хлорпротиксен без лекар да пробвам за съня?

Да, 1т. вечер. Ако много ви приспива, тогава 1/2т. Аз вземам 2т. от него плюс др.лекарства, но съм тежък случай.

А валериан, глог, мента, маточина, алора опитвали  ли сте? По принцип с тях се започва, а не с хлорпротиксен.

# 683

Такова нещо не ми се е случвало от атаракс и хлорпротиксен, а последното лекарство изобщо не го зная.

Най-напред се атакува геродорм, като се намалява с 1/4. После с още 1/4 и още една.....Но трябва да спим добре. Ако не спим добре, намаляването ще бъде неуспешно.
Пулсът лесно се нормализира с конкор 5мг. Колко е? Преди години при мен често беше над 100, но откакто пия веднъж дневно конкор е добре. Приятелка кардиоложка ми го препоръча.
vl , от 2 години пия бетаблокер Конкор от 2,5 мг. С него държа пулс 80-90. Не мога да пия повече, че съм с много ниско кръвно - 80/50 . Често пада и по-надолу, както и в момента ( в 3 през нощта ) - 67/47 и пулс 100 е сега. След половин хедонин и 1 геродорм, чакам да ми се доспи. Никакакъв шанс няма да намаля Геродорма с 1/4, даже след малко смятам да пия още половин Геродорм, та дано ми се доспи. И аз съм тежък случай като теб - от 17 години на Зопиклон, а от 3 години на Геродорм. В последно време забелязвам, че Зопиклонът не ми действа както преди, затова го меша с Геродорм. Съвет към новобранците в темата - никога не прибягвайте до тежката артилерия. След това зависимостта е жестокa!
JennyBG ,Tina 2011, #Тatyana# , как сте, спите ли?

# 684
  • Швейцария
А, спим друг път. Ей ме на, тук съм. Напоследък става още по-зле. Пия сутрин по 2 Золпидема, събуждам се след 4-5 часа и вечерта пия още 2, за да поспя още 2 часа. То по-зле от мен май няма...

# 685
Момичета, съчувствам ви ужасно, човек,ако ме е страдал от безсъние, си няма на идея какъв бич е.
При вас как се отключи това безсъние?
Аз недоумявам, как до преди 3 месеца си заспивах нормално и как изведнъж мозъкът ми загуби тази способност. Как изчезва това така изведнъж?
И няма ли оправия? Много хора ми казват, че ще мине,че е период. Моля се да е така.

Мимоза, като казваш да не прибягваме до тежката артилерия, имаш предвид да го караме на мента, глог, валериан, маточина, магнезии, алора, мелатонин и неща от този сорт, независимо колко помагат ли?

# 686
  • Швейцария
При мен се отключи от тормоз на работата, който доведе до тревожно разстройство. Не можех да заспя и си мислех как ще стана, ще отида и ще ме уволнят. Това беше преди 20 години и от тогава оправия няма. Моята пси ми е най-добрата приятелка и не може да приеме, че не може да ме излекува. Казва, че стои и мисли за мен и нищо не може да измисли.

# 687

vl , от 2 години пия бетаблокер Конкор от 2,5 мг. С него държа пулс 80-90. Не мога да пия повече, че съм с много ниско кръвно - 80/50 . Често пада и по-надолу, както и в момента ( в 3 през нощта ) - 67/47 и пулс 100 е сега. След половин хедонин и 1 геродорм, чакам да ми се доспи. Никакакъв шанс няма да намаля Геродорма с 1/4, даже след малко смятам да пия още половин Геродорм, та дано ми се доспи. И аз съм тежък случай като теб - от 17 години на Зопиклон, а от 3 години на Геродорм. В последно време забелязвам, че Зопиклонът не ми действа както преди, затова го меша с Геродорм. Съвет към новобранците в темата - никога не прибягвайте до тежката артилерия. След това зависимостта е жестокa!
JennyBG ,Tina 2011, #Тatyana# , как сте, спите ли?

Кафе и повече течности? Това кръвно е прекалено ниско. Дали пък сърцето не излиза от ритъм? Тогава се получава комбинацията ниско кръвно+висок пулс.

# 688
mimoza@b ,
Съгласна съм с теб, тежката артилерия не бива да се започва току-така. Аз затова пиша тук във форума, защото ако някой ми беше дал такъв съвет навремето, когато първата психиатърка ми изписа зопиклон, щях да си спестя много проблеми. Аз забелязвам напоследък, че моите проблеми със съня са в голяма степен хормонални. Изключила съм стреса в момента, но преди цикъл сънят ми става плитък, рано се будя, късно заспивам, ставам да пишкам по сред нощите и после сън няма. Но като цяло пък след цикъл имам една -две седмици хубав дълбок сън в повечето случаи. Съветвам се и с чат джипити, той ми препоръчва разни смени в добавките, които вземам, а те не са малко.
Имам и един гъбен микс, който използвам през деня, който има ефект, абе цяла наука си е това да познаваш тялото си и сигналите, които ти дава Wink
А някой път да ви кажа, направо махвам с ръка и викам, каквото такова, няма да умра толкова от липса на сън, ще дойдат и по-добри дни. Мен есента ми влияе по-добре от лятото на съня, пък да видим.

# 689
Тина, ще споделиш ли кои са тези гъби?
Междудругото, и аз като че ли имам някакъв напредък сега есента, лятото имах цели нощи без да мигна.

Наблюдавам интересно явление при мен напоследък: вариантът ми да заспя е съвсем рано към 9ч, едва ли не, тогава ми се приспива понякога, докато гледам телевизия и ако успея да хвана този прозорец, може да заспя, плюс магнезии, ашваганда, успокояващи сиропчета, разбира се. Но ако го прескоча, мозъкът ми се разсънва тотално, става късно, започвам да пръскам мелатонини, да смуча валидоли и става мъка.

Общи условия

Активация на акаунт