Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 66

• 26 560
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • Targovishte
Здравейте, банда!

МИМИ - може да се каже че е леко, имах само две домашни насилия, едното баш на Коледа, за съжаление.

Днес вече съм и в редакцията.

Дами, за ЧНГ мисля да правя капама, по рецепта на Звездев. Ама туй копърово семе откъде да го намеря и какво толкова ще стане ако е без него? Приемам и други идеи за рецепти по темата "Капама". П.П - чекане няма да слагам Simple Smile

На 31-ви и тримата сме на работа, аз ще притичам на обяд да пусна фурната. Но идеята ми е че всички ще сме изморени и незнам каква нова година ще посрещаме. Сто процента аз и жената ще сме заспали и сина ще ни срита в 23.50...

Ало, момичетата от Балкона - я се явете и се представете. Ето, Нелито вече писа, ами престрашете се де.... Любопитно ми е и ме човърка... Simple Smile

ИР - не може да не ни сложиш кафе. Денят просто няма да ми тръгне. Слагам заместител, ама не е същото, нали си знаеш.
Пращам по куриера:

Ако някой не иска кафе - изпращам тези тримата да ви наливат мляко

Имах предвид краве мляко, мискинки такива Simple Smile Simple Smile Simple Smile  ОБИЧАМ ви!

Приятен ден!

# 121
И при мен за сега върви леко, само едно птиче се беше изгубило в тъмнината, пу, пу!
Курдов, добре, че уточни че млякото е краве  ха, ха...! Joy

# 122
Ех, Курдов, мляко да наливат от три кани...ех 😉 Краве, разбира се 😉
Аз от утре съм в редиците на работещите, не че съм спирала съвсем и от къщи последните дни.
Сисонка, забравих вчера да пожелая на нашия синеочко Стефчо да е жив и здрав, палав и жизнерадостен! Hug
Спокоен ден, банда! Да ви е топло и уютно! Hug

# 123

Аз от утре съм в редиците на работещите, не че съм спирала съвсем и от къщи последните дни.

Еми, и аз, а така хубаво и топличко ми е у дома...

# 124
  • София
И аз кАт теб, Емче. 🤗 то работата от вкъщи не е работа, нали? Тя пусто ни е задължение. 😉
Курдов, 😃🤣 много вкусно това мляко - кравето, де. Нищо и няма на капамата без семе от копър, даже по- вкусна ще стане. Да я покажеш после ❤.

# 125
  • Калифорния, САЩ
Нели, добре си се появила тук - помня те, май заедно отслабвахме едно време 😆😆😆.

Курдов, разбуни ти темата - я виж колко лайка имаш 😘😘😘. Мойто кафе ряпа да яде 😃.
Хубав ден на започващите работа от днес - ние сме си вкъщи, че вали. 😊 Ама ми е хубаво, да се поспра малко и да си почина. На 18 празнуваме Коледа в нашето школо, от около 50 човека поне 15 са положителни - този Омикрон не е шега работа. Ние а с детето се тествахме два пъти, ММ дори три. Да видим какво ще става, че с тези 5 дни карантина дето я обявиха от днес, очаквам “неочакваното” съвсем скоро. Всеки ден някой ми пише, че е с Ковид, аман.

# 126
  • Бургас
Честита Коледа, мили мои!
Нека в домовете ни ухае на щастие -  на аромата на любимите хора, на дома, на Слънцето. Аромата на живота!
Ника да се научим да притихваме, да съзерцаваме красотата около нас и се наслаждаваме на мига.
Нека да виждаме светлината и в най-тъмната нощ и да не забравяме, че най-тъмно е преди зазоряване!
Нека бъдем смисъл, да бъдем пример, утеха, вяра и надежда. Да бъдем причината за радост, за нечия широка усмивка и трепет!
Нека разпръскваме любовта и щастието, които са в душата ни!
Нека извикаме силата си да продължаваме напред!
Нека стремежът ни е към това Да Бъдем, а не да имаме!
Обичам ви!

.........и трябва да го живеем на макс този живот...'амка му! Тук и сега!
Който е позатънал в някаква дупка да се хваща за косата и да се измъква!
Скрит текст:
Най-вече аз. Майка празнуваше на Стефанов ден, а вчера беше 9 месеца от както я няма Sob

Аз съм Работна ТУдора - във вихъра си...Ще ви видя после пак! Обещавам!
Сисони, да е жив и здрав синеокият ни хубавец!

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 15:06 от Irinita

# 127
Благодаря ви, милички.

Светли празници и горе хубавите главици!

Курдов, дай 1 кафе или мляко. Simple Smile

# 128
**Sisi**, да ти е жив и здрав синеочко!
Скрит текст:
Отивам да си поставям бустерната доза. Дано не чакам много, макар че предишните 2 пъти минах бързо. Отново съм със записан час, но тук друг начин няма след регистрация в системата.

# 129
  • Targovishte
СИСИ - спешъл фор ю

# 130
Тенкю, ама трябваше да е като предния път, Курдов. Хаха

Балки, да минава леко ваксината!

# 131
  • Калифорния, САЩ
Sisi, здрав, палав и много щастлив да расте Стефко!!!

# 132
  • София
Добро утро,
Ир, ❤😘 ❤ грабвам си от вчерашното кафе, то така или иначе никой не е пил от него.
Весело посрещане на новата година, приятели! ❤❤❤

# 133
  • Калифорния, САЩ
Ир, ❤😘 ❤ грабвам си от вчерашното кафе...

Special for you 😘😘😘

Хубав последен ден от тази година, банда. 🤗🤗🤗

# 134
  • Targovishte
Добро утро банда!

ИР - много необичайно, но красиво. Благодаря.

Тази сутрин оставих една самотна капама да си прави компания с фурната. Дано не ме извикат от пожарната по някое време.

Гледах, гледах поне 20 рецепти и накрая - всичко на око и вкус. Каквото стане.

Днес пак съм на работа, аман. Дано да няма много документи за разнасяне.

Пожелавам на всички весело посрещане на НОВАТА! Нека оставим всичко което ни е вгорчавало дните в Старата.

Чудя се да ви сложа ли кафенце....

Айде, от мен да мине - вземете си. И от сладките разрешавам. Ама никой да не пипа чаршафа... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт